Nieuw

Sportschool reclameert “niet-veroordelende-zone” te zijn – man gaat compleet naakt yogaën

Eric Stagno, 34, werd naar verluidt betrapt op het naakt yogaën in een fitness van Planet. Hij vertelde de politie dat hij dacht het een "niet-veroordelende-zone" was. (Politiefoto)

De Amerikaanse Planet Fitness gym in de Verenigde Staten heeft de slogan “niet-veroordelende-zone” om inclusiviteit  aan te moedigen. Een 34-jarige man interpreteerde dit als de vrijheid om naar de sportschool te gaan en zich volledig naakt uit te stretchen op een Yogamat.

De 34-jarige werd afgelopen zondag in Massachusetts, VS, gearresteerd wegens het compleet naakt in de sportschool Yoga te trainen. De sportschool beschouwt zichzelf als een “niet-veroordelende-zone” die de man interpreteerde als een vrijbrief om naakt te yogaën.

Nadat men een alarm had binnengekregen arriveerde de politie ter plekke en ontdekte de man naakt op de yogamat terwijl zijn kleren bij de balie lagen.

De politie verklaart dat de man vast zat in een “yoga-achtige positie” toen ze hem arresteerde

De man verdedigt zich door te verwijzen naar de slogan van Planet Fitness die beweert dat de sportschool een “niet-veroordelende-zone” zou zijn.

Veel van de gymnasten zeggen dat ze zich misselijk en verafschuwd voelden na het incident.

De man liet zich zonder verzet arresteren en is beschuldigd van “onfatsoenlijke blootstelling, ontucht en wanordelijk gedrag”. De man werd vrijgelaten met een borg van 1000 dollar en het proces zal op 21 september plaatsvinden.

Bron:

http://www.foxnews.com/us/2018/07/23/nude-man-caught-working-out-at-planet-fitness-thought-it-was-judgement-free-zone-police-say.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Sportschool reclameert “niet-veroordelende-zone” te zijn – man gaat compleet naakt yogaën

 1. Echt een lekker ding om in de vliegende spagaat te bekijken….

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // juli 25, 2018 om 23:33 //

  Een harige aars en en bos zakhaar

  Liked by 1 persoon

 3. Celis Ben // juli 26, 2018 om 11:28 //

  Ik zie liever naakte mensen, want wij worden toch ook naakt geboren, dan artificieel uitgedoste pinguins naast mij met een doctrinair statement.

  Like

 4. Duchesne // juli 26, 2018 om 14:24 //

  Als iedereen naakt was zouden lieden als Rutte en Timmermans niet zo’n grote bek kunnen blijven opzetten……zou Femke Halsema als bijnaam schimmelkut hebben en zou een pedofiel voor de klas zichzelf verraden….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s