Nieuw

Salvini komt zijn verkiezingsbeloften na: Aanzienlijk minder geld voor “vluchtelingen”

Rome – Asielzoekers in Italië zullen in het vervolg minder geld en integratievoorzieningen ontvangen. Dit werd bevolen door minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Hij zei: “De dingen veranderen eindelijk, zoals beloofd.”

Nog maar 20 euro per dag

De 136.000 asielzoekers die momenteel in Italië wonen zouden in de toekomst slechts 20 in plaats van voorheen 45 euro per dag moeten krijgen en nauwelijks toegang tot integratiemaatregelen, aldus de Lega-politicus. Als reden zei hij: “Meer controles en minder uitgaven. Op het gebied van immigratie, veranderen de dingen eindelijk, zoals beloofd.”

Volgens de verordening zullen Italiaanse cursussen en opleiding, alsmede psychologische zorg alleen voorbehouden zijn voor degenen die al een verblijfsvergunning hebben gekregen, meldt de “Welt“.

De Italiaanse staat, met een enorme schuldenlast, gaf tot nu toe jaarlijks bijna 3 miljard euro uit aan “asielzoekers”.

Bron:

https://www.welt.de/politik/ausland/article179918070/Kuerzung-von-Geldern-Italien-will-Leistungen-fuer-Asylbewerber-stark-einschraenken.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s