Nieuw

Patrouilles en extra beveiliging aan openluchtzwembad: “Elke zomer problemen met bendes”

Foto ter illustratie.

Door: Wouter Spillebeen

Nadat een heethoofd maandagavond aan twee redders een klap verkocht aan openluchtzwembad Neptunus in Wondelgem, wordt de beveiliging opgedreven. De politie zal er om het uur patrouilleren en Farys schakelt extra beveiligingspersoneel in.

De extra maatregelen komen er na een incident van maandagavond. Een jongeman die met een groep vrienden naar het zwembad kwam, werd door de redders aangesproken omdat hij zich niet aan de regels hield. “Het groepje veroorzaakte al enkele dagen op rij overlast aan het openluchtzwembad”, klinkt het bij de politie.

Volgens getuigen die op Facebook hun verhaal deden, droeg de jongeman een onderbroek onder zijn zwemshort. Toen de redders hem erop wilden wijzen dat dat tegen de regels is, ontstond een discussie die snel escaleerde. “De dader sloeg twee werknemers in het aangezicht. Eén van hen raakte niet gewond. De tweede werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht”, duidt de politie. De gewonde redder was gisteren nog arbeidsongeschikt.

Lees verder:

https://www.hln.be/regio/gent/patrouilles-en-extra-beveiliging-aan-openluchtzwembad-elke-zomer-problemen-met-bendes~a87d0b0e/

(h/t trebor2110)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Patrouilles en extra beveiliging aan openluchtzwembad: “Elke zomer problemen met bendes”

 1. Heerlijk om te lezen hoe ze zich in allerlei bochten wringen om de achtergrond van de jongeren maar niet te hoeven noemen.

  Like

 2. Iedereen weet nu onderhand wie die zogenaamde jongeren zijn en toch blijft de media halsstarrig alles verdoezelen en in de doofpot stoppen zodra het om moslimtuig gaat want die zijn nu eenmaal heilig verklaart
  Zelfs moslim terroristen worden het land in gehaald om mee te helpen aan de omvolking
  Denken ze werkelijk dat we helemaal gek zijn?

  Like

 3. Onderbroek aan onder zwembroek zegt al genoeg.

  Like

 4. Claudia M. // juli 25, 2018 om 15:01 //
 5. trebor2110 // juli 25, 2018 om 16:35 //

  inderdaad weer die allochtone
  Enkele allochtone herrieschoppers hebben maandag duchtig de sfeer verpest aan het openluchtzwembad Neptunus in Wondelgem, nabij Gent. Nadat een groepje al dagen op een rij keet schopte werd een van de amokmakers aangesproken door een redder. Het heethoofd gaf toen echter rake klappen aan de redder en een collega. Er komt nu verhoogd politie-toezicht aan het https://sceptr.net/2018/07/gent-herrieschoppers-verzieken-sfeer-aan-openluchtzwembad/zwembad.

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // juli 25, 2018 om 16:36 //

  Twas een vreemdiling zeker

  “[Het] waren vreemdelingen zei mijn dochter! [Ik] werp geen stenen, maar stel me toch vragen”, zo postte iemand op

  Like

 7. Sommige worden boos op mij,omdat ik op ”veilige afstand”brasil hier. soms reageer.Nou het is hier. ook niet al te veilig als het om inbraak em beroving gaat.Maar dat gesodemieter tegen vrouwen en kids in het openbaar is hier zowat onbekend,en laat de politie en gemeenschap ze niet te pakken krijgen,want dat er dan slecht uit voor dat rapalje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s