Nieuw

Patricia Paay wint van GeenStijl: 30.000 euro schadevergoeding

(CCO Public Domain) © Astavista.

Door: Victor Schildkamp & Tom Tates

Patricia Paay (69) heeft haar rechtszaak tegen website GeenStijl en twitteraar Eendevanger gewonnen. GeenStijl en Eendevanger hebben onrechtmatig gehandeld door het plasseksfilmpje van de oud-zangeres te plaatsen.

Paay krijgt een schadevergoeding van 30.000 euro aan immateriële schade toegewezen. Gemis van materiële schade (zoals misgelopen salaris en opdrachten, red.) acht de rechter in Amsterdam niet bewezen. Paay had 450.000 euro geëist. De zaak draaide om een plasseksfilmpje met Paay en haar ex-vriend. Dat filmpje was onder vrienden verspreid, maar lekte uit. Het werd miljoenen keren bekeken toen GeenStijl en Eendevanger het verder online hadden verspreid. Beide partijen zeggen dat het filmpje door Paay zelf onder talloze vrienden was gedeeld en dat de polderdiva dus zélf schuldig is aan verspreiding van het spraakmakende videootje.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/paay-wint-van-geenstijl-30-000-euro-vergoeding~a9cb933d/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Patricia Paay wint van GeenStijl: 30.000 euro schadevergoeding

 1. Gladiator // juli 25, 2018 om 12:14 //

  Wat een zeikwijf!!

  En wint er ook nog prijzen mee!!!

  Gladiator

  Like

 2. Ik heb nog ergens een filmpje van haar liggen met poepseks.
  Als iemand belangstelling heeft.

  Like

 3. alwine kerkhof // juli 25, 2018 om 12:32 //

  Nee doe maar niet Rommel, krijg je daar weer stront mee aan de knikker, zoals het heet.

  Like

 4. Claudia M. // juli 25, 2018 om 12:36 //

  Nee Rommel! Nee, alsjeblieft niet? Ik word hier al zo mega onpasselijk van en dan heb ik het filmpje niet eens gezien. Kunnen we het hier niet meer over hebben, please?

  Like

 5. @Rommel ruille ? hahahahahahahahha als we nou genoeg verzamelen van die kut kunnen we het mischien aan een buitenlands label verkopen lol

  Like

 6. Misgelopen salaris. 69 dan ben je toch met pensioen.
  Gewoon een ordinair kutwijf.

  Like

 7. Opruimen // juli 25, 2018 om 13:42 //

  Ze maakt bij Pornhub geen chance. En als ze zichzelf totaal met strond insmeert komt ze ook niet aan de bak.

  Like

 8. Ze maakt bij Pornhub geen chance. Ze kan zichzelf met varkensstrond insmeren het is maar een idee.

  Like

 9. Mijn IPad draait door, sorry. Het komt waarschijnlijk door de stank.

  Like

 10. Met haar achtergrond van het sparen van mannen en haar geilheid om voor een camera te staan in wat voor kutprogramma dan ook moet je niet ZEIKEN als je vieze vertoning ook door anderen gezien word en het zelf ,,rondstuurt,,.
  Je ben gewoon een ordinaire geldwolvin, maar je kan weer een week voouit,maar doe ons een plezier en laat je gezicht niet meer op de buis zien want je ben allang niet meer HIP.

  Like

 11. zo kun je natuurlijk ook je oude dag een beetje bij werken ,geld vangen omdat je harder klaagt dan de rest ,koran gelezen zeker….

  Like

 12. Scrutinizer // juli 25, 2018 om 15:31 //

  Als snotneus van 9 aanbad ik deze ruim 20 jaar oudere diva maar o, wat is dat mens intussen diep gezonken zeg!
  Temeer als het gerucht waar zou zijn dat het allemaal doorstoken kaart is van een uitgerangeerde mediageile ex-celebrity die zo desperate was om aandacht dat ze zich dan maar hiertoe verlaagde om een schandaal te creeren.
  Ik weet niet of dat zo is, maar indien zo, jeetje. Stel je voor dat je je in je mond en gezicht moet laten pissen voor de ogen van heel Nederland om nog eens in de belangstelling te komen en om 30k te vangen.
  De dames op de Wallen verdienen in feite meer respect voor hun harde werk in alle discretie dan deze has been celebrity.

  Like

 13. hahhaah hoerenwerk loont, hahha slimme blanke scheur is deze patricia paay.

  vaak vind ik het jammer dat mijn ziel/atma niet koos voor het lichaam van een lange, domme stoot met superieure, halfgoddelijke gaatjes.

  een blanke hoer achter het glas kost veel meer dan een zwarte en deze patricia paay vangt even na paar minuten hoerenwerk nu een slordige 30.000 euro. wow zij is echt superieur. Felicitaties dat zij Geenstijl anaal heeft genaaid, droog he in alle standjes van het wetboek van strafrecht art 47. hahah. Wie naait deze slimme blanke hoer nu een oor aan???

  Like

 14. La Paay is een toonbeeld van eer, rechtschapenheid en integriteit………waar menig zichzelf respecterende Nederlandse vrouw zich aan spiegelt. Zo!
  Wanneer je dan tot in je diepst van je wezen zo bent gekwetst, vernederd, uitgekotst, en ondergescheten dan wil je dat dat gezeik eindelijk eens stopt.
  Proessst !

  (dat zij daarbij de boeken ingaat als ‘de dame van de retirade’ daar helpt helaas niets bij.
  Ook niet €30.000,00.)

  Like

 15. Scrutinizer // juli 25, 2018 om 21:34 //

  @dewanand en Axel
  Maar even serieus: stel dat je midden jaren ’80 zou voorspeld hebben. “Over een aantal jaren” laat zij in je mond en over heel je gezicht pissen voor heel Nederland en dat om een luttele 30k (terwijl ze in die tijd wellicht per maand zoveel verdiende). Ze zou je een proces hebben aangedaan voor laster en eerroof. Wat voor perverse slet laat zich nou zo behandelen?! Zelfs een hoer op de wallen neukt alleen maar voor het geld. En dan niet als prive call girl van een rijke pervert maar voor het oog van heel Nederland: zo’n publieke vernedering? No way!
  Geloof me: in ’87 had ze je een proces aangedaan als je zo helderziend was om te beschrijven wat ze in 2017 zou doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s