Nieuw

‘Jongeren’ op scooter slaan jongen (15) gebroken kaak – politie geeft geen signalement

Een 15-jarige jongen werd zaterdag 30 juni op de Nassauweg van zijn fiets getrokken en zo heftig in elkaar geschopt en geslagen dat hij een gescheurde kaak opliep. De politie zoekt de daders én roept getuigen op om eventueel beeldmateriaal te delen.

De politie deed direct onderzoek in de omgeving, maar trof van de daders geen spoor meer. Wij spraken al met verschillende getuigen, maar misschien zijn er meer mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling van deze jongen. Weet u meer of hebt u zelfs beelden van het incident, meld u dan via onderstaand tipformulier. Daar kunt u ook eventuele beelden uploaden. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht, of anoniem bellen via 0800-7000.

Politie >>

De politie sprak al met verschillende getuigen, maar geeft dan geen signalement bij de oproep om de opsporing te vergemakkelijken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on ‘Jongeren’ op scooter slaan jongen (15) gebroken kaak – politie geeft geen signalement

 1. waarom zo laat melden??? 30 juni……….zowat 4 weken geleden…………maar zo als het zich laat aanzien…………weten wij het wel………een mossel, verward of niet door de Rammeldan…..

  Like

 2. Eigenlijk is een signalement geven niet nodig: Wordt er geen extra info gedeeld dan is de afkomst zo klaar als een klontje.

  Like

 3. En zo is het ……tegenwoordig met OGEN DICHT dienst doen.

  Like

 4. Walther Woortman // juli 26, 2018 om 11:14 //

  Het waren in ieder geval geen Nederlandse Nederlanders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s