Nieuw

Israëlische Apartheid

De enige echte democratie in het Midden-Oosten is officieel gestorven. Door een vijfde van de bevolking te marginaliseren, hebben de Joden van Israël eindelijk de zionistische visie van Theodore Herzl voltooid, maar niet zonder kosten, want het wetsvoorstel verankert officieel de apartheid in de wet van het land.

Door: John Q. Publius – Vertaling: ‘Rommel’

Deze nieuwe wet stelt uitdrukkelijk dat “de verwezenlijking van het recht op nationale zelfbeschikking in Israël uniek is voor het Joodse volk”. Dit zou op zich oncontroversieel moeten zijn, en ik sta volledig achter zo’n concept, maar als je “Israël” zou vervangen door bijvoorbeeld Duitsland of Griekenland, en “Joods” door Duits of Grieks, zou je voor nazi worden uitgescholden en de gebruikelijke litanie moeten aanhoren van vage, onbewezen en vaak tegenstrijdige redenen voor massa-immigratie als een natie-verrijkende, niet vernietigende, onderneming. Vanzelfsprekend, in de voorste rang van hypocrisie, is de overgrote meerderheid die deze meningen verkondigen zelf Joods of werken ze voor een Joods-bezit en gecontroleerde outlet; verder zijn van de vele politici die op dezelfde manier zouden reageren, ook zelf Joods (Schumer, Feinstein, etc.) of onder Joods gezag. Israël ruimt onkruid en deporteert “infiltranten” (zoals premier Benjamin Netanyahu illegale vreemdelingen noemt), terwijl ons wordt verteld dat de goddelijk gewijde MS-13 bendeleden Amerikaanser zijn dan wij.

Op hetzelfde moment dat ons verteld wordt dat “Arabisch nooit een officiële taal was in Israël”, wordt ons ook verteld dat er Afrikanen in Groot-Brittannië waren vóór de Britten (quote Ghanese en Joodse immigrant Afua Hirsch) en dat “uw kleinkinderen bruin zullen zijn”. Nogmaals, ik heb er geen probleem mee dat Israël zijn lot als joods vaderland in eigen handen neemt – dat is precies wat ik wil voor onze mensen, van Noord- en Zuid-Amerika tot Europa. Ik heb er grote moeite mee dat ik hetzelfde recht geweigerd wordt door de mensen die erkennen dat dit een grote en belangrijke stap is voor het Joodse volk. Ik heb er grote moeite mee om te zien hoe onze vrienden in Rusland voortdurend worden belasterd terwijl Mexico zich veel uitgebreider, openlijker en schadelijker interfereert dan een paar Facebook-berichten, of wanneer China operaties diep verankerd heeft in Amerika en zich bezighoudt met grootschalige spionage en diefstal van technologie en intellectueel eigendom. Israël is ook geen onbekende om de Verenigde Staten te bespioneren of onze marineschepen aan te vallen. Bovendien neemt de hypocrisie met betrekking tot Rusland een veel sinistere toon aan als je het volgende bekijkt van Ron Unz:

“Enorme aantallen Russen leden en stierven in de nasleep van de bolsjewistische revolutie, en gezien de overweldigend Joodse samenstelling van de topleiding gedurende een groot deel van die periode, is het niet verwonderlijk dat “antisemitisme” werd beschouwd als een zware misdaad … Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991, viel het herboren Rusland al snel onder de overweldigende overheersing van een kleine groep Oligarchen, bijna geheel met een Joodse achtergrond, en een decennium van totale ellende en verarming voor de algemene Russische bevolking volgde al snel. Maar toen een echte Rus met de naam Vladimir Poetin de controle terugwon, keerden deze tendensen om en is het leven van de Russen sindsdien enorm verbeterd. De media-orgels van Amerika waren overweldigend vriendelijk tegen Rusland toen het nog onder joods Oligarchisch bewind stond, terwijl Poetin in de pers wreder wordt gedemoniseerd dan welke andere wereldleider dan ook sinds Hitler. Inderdaad, onze media-leermeesters identificeren Poetin regelmatig als “de nieuwe Hitler” en ik denk eigenlijk dat de analogie redelijk zou kunnen zijn, maar niet op de manier zoals ze bedoelen.”

De typische mainstream conservatief “staat met Israël”, maar reageert met afschuw op het idee dat Amerika in het algemeen door en voor blanken is opgericht en “het recht op nationale zelfbeschikking” zou moeten behouden. Zij blijven hardnekkig toegewijd aan een ras-blind burgerlijk nationalisme voor Amerika dat niet opgewassen is tegen een overvloed aan tegenstrijdige bewijzen dat de meeste niet-blanken onze waarden niet delen en nooit zullen delen. Velen doen dat natuurlijk, en zijn waardevolle toevoegingen aan dit land, maar het punt is dat zelfs in een natie die in staat is geweest om diverse volken te assimileren op een niveau ongeëvenaard in de menselijke geschiedenis, er historische en biologische realiteiten zijn die een echte “smeltkroes” uitsluiten, buiten de Europese volken (en zelfs dat met slechts een multi-generaties inzet). Deze nieuwe Israëlische wet, die in feite de voorwaarden van de apartheid schept waar Rhodesië en Zuid-Afrika zo voor gedemoniseerd werden omdat in het belang van het voortbestaan van het ras ten uitvoer werden gelegd , moet iedereen die intellectueel eerlijk is dwingen een beslissing te nemen – ofwel steun je etnisch-nationale zelfbeschikking voor alle mensen, of je steunt het voor niemand. Zelden krijgen we zo’n duidelijke binaire keuze. Als je met Israël staat, dan sta je met Apartheid, en daar moet je mee leren leven. Dus of je bent oké met de Israëlische Apartheid voor etnische zelfbehoud en zelfbeschikking, of je bent het niet omdat het ondemocratisch is. Dit vereist een radicale heroverweging van ons begrip “progressie” als we toegeven dat de sancties en de druk op de door apartheid bestuurde Afrikaanse naties de laatste nagel aan de doodskist waren voor de blanke kolonisten van die naties; en elke eerlijke persoon zou zo’n feit moeten toegeven. Als rechteloze en geminachte minderheid maken blanken in Zuid-Afrika op dit moment 40 procent uit van alle slachtoffers van moord, ondanks het feit dat zij slechts 9 procent van de bevolking uitmaken; moorden worden ongestraft gepleegd en de staat sanctioneert inbeslagnemingen van land zonder enige compensatie. De Verenigde Staten hebben zichzelf in stukken gescheurd in een tevergeefse poging boete te doen voor hun geschiedenis van slavernij en segregatie, en ze hebben ons land op alle mogelijke manieren sterk verarmd. Het is geen manier om een land te besturen als je, in feite, een land wilt hebben.

Israël heeft de dreiging van een vijandige Arabische moslim-minderheid correct geïdentificeerd en heeft tot nu toe passende veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid van zijn bevolking te waarborgen. Nu hebben ze met deze wet de laatste stap gezet in het realiseren van de zionistische visie om vanaf nu nu een Israël-voor-Joden te vestigen. Ik steun hun bestaansrecht als etnostaat, net zoals ik dat steun voor de Fransen en de Engelsen en de Tibetanen en Turken. Toch wordt ons verteld dat Polen, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Rusland, Italië en andere naties die soortgelijke stappen zetten, regelrecht in de greep zijn van het “ondemocratische” fascisme; ze negeren het feit dat al deze naties worden geregeerd door door de bevolking gekozen functionarissen, van wie sommige, zoals Viktor Orban, enorme steun genieten van bijna driekwart van de bevolking.

Een lastig aspect van de wet wordt echter in de volgende passages weergegeven: “De staat zal zich inzetten voor het behoud van het culturele, historische en religieuze erfgoed van het Joodse volk onder Joden in de diaspora” en “De staat zal in de diaspora optreden om de band tussen de staat en het Joodse volk te handhaven”, wat, gezien de mediahysterie over de “interventie” van Rusland bij de presidentsverkiezingen van 2016, enkele wenkbrauwen zou moeten doen fronsen. Maar dat zal niet zo zijn, en we weten allemaal waarom.

Er is echter een eenvoudige oplossing voor deze tegenstrijdige loyaliteit tussen de expliciete Joodse staat Israël en de loyaliteit van de meeste Joden aan hun vaderland, die hun loyaliteit aan hun thuisland overstijgt – een staat met een paar clausules: “De staat ziet het ontwikkelen van joodse nederzettingen als een nationaal belang en zal stappen ondernemen om dit belang aan te moedigen, te bevorderen en uit te voeren” en “De staat zal openstaan voor joodse immigratie en het bijeenbrengen van ballingen”. De eenvoudige afstemming zou zijn om de hervestiging van de diaspora in Israël stevig en definitief af te ronden, wat alleen maar het concept kan versterken dat de lijdzame joden een thuisland hebben dat expliciet de hunne is, en ze niet langer in Europa, Amerika of elders hoeven te verblijven en het zwaard van Damocles boven hun hangt van weer een holocaust, zoals Shmuley Boteach, Oskar Deutch en anderen zich zorgen over maken.

Zoals de Israëlische premier Benjamin Netanyahu definitief verklaarde: “Dit is ons land, de joodse staat. De afgelopen jaren zijn er mensen geweest die hebben geprobeerd om dat te ondermijnen en de principes van ons bestaan in twijfel te trekken. Vandaag hebben we het in wetgeving omgezet: Dit is het land, de taal, het volkslied en de vlag”. Waarom is het dan “extreem rechts” voor een Canadees, een Amerikaan of een Zweed om hetzelfde te zeggen? Waarom is, ondanks dat het een voor de hand liggende fictie is, “Groot-Brittannië altijd multicultureel geweest” of Amerika “een natie van immigranten”, terwijl bijna alle Israëlische wortels in het land zich niet verder uitstrekken dan het midden van de jaren veertig? Wanneer zij ook met geweld land veroveren en oorlogszuchtig blijven jegens hun buren? Wanneer ze zich in het verkiezingsproces mengen in de Verenigde Staten en elders? Wanneer de diaspora de publieke opinie in het Westen geforceerd manipuleert vanuit haar posities in de media, entertainment, en in het bijzonder in de Verenigde Staten, de academische wereld? Wanneer ze financiële druk gebruiken om landen als Griekenland tot lijfeigenschap te dwingen?

Dus wat is het? Hebben we een kolossale fout gemaakt door grenzen over de hele wereld te openen en Zuid-Afrika en Rhodesië ter dood veroordeed – en in de toekomst gaan we opnieuw onze gehechtheid aan de natiestaat bevestigen, een thuisland voor alle mensen vrij van buitenlandse inmenging, of schendt Israël op flagrante wijze de mensenrechten door de democratie te schenden die we zogenaamd in Irak en Afghanistan zouden installeren toen we die landen binnenvielen? Het soort democratie waar we Khadafi mee omver hebben geworpen en Syrië in een burgeroorlog hebben gestort? Is Israël een vijand van de democratie, een fascistische staat die in de vergetelheid raakt, of zullen de burgernationalisten de dubbelhartigheid van de globalisten eindelijk verwerpen en accepteren dat het goed is om hun eigen kant te kiezen?

Deze vragen verdienen, nee, eisen, antwoorden.

Bron:

https://republicstandard.com/israeli-apartheid/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Israëlische Apartheid

 1. Had ik dat ergens bij ons opgeslagen ?
  Nee toch ?
  Je kwam het zelf tegen ?
  Hmm, soms wandelen we dezelfde internetpaadjes af.

  Like

 2. Ooh, onder headlines gezet …

  Like

 3. Yep.
  Leek me wel wat.

  Liked by 1 persoon

 4. Kijk even naar mijn vraag in de kroeg als je wilt ?

  Like

 5. @Rommel // juli 25, 2018 om 01:24

  Ik stond ook in dubio, het te vertalen, maar ik ben nog met iets anders bezig en dacht toen, lama ik keil wel korte engelse versie er op.

  Like

 6. Goeie site trouwens.
  Interessante artikelen.

  Liked by 1 persoon

 7. ter herinnering:
  Alleen maar Joden en islamieten mogen discrimineren.

  Liked by 1 persoon

 8. Negers ook.

  Like

 9. En Surinamers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s