Nieuw

Hongarije: NGO’s moeten belasting betalen – en ondersteunen daarmee de grensbewaking 

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Een heffing op immigratie, die men de “Soros-belasting” zou kunnen noemen, is een verdere defensielijn voor Hongarije, zei de woordvoerder voor de fractie Fidesz tijdens een persconferentie op zondag. Alle organisaties die immigratie steunen moeten de heffing betalen, volgens de wet die door het parlement op vrijdag werd goedgekeurd, en vóór het eind van de zomer in werking zal treden, zei István Hollik.

De wet voorziet in een heffing van 25% op “materiële steun voor het functioneren van NGO’s die immigratie ondersteunen”. NGO’s die “direct of indirect” de immigratie van niet-EU-burgers of vreemdelingen zonder verblijfsvergunning ondersteunen worden onderworpen aan de heffing. Dergelijke “programma’s, campagnes of activiteiten” die bedoeld zijn om “immigratie te bevorderen” kunnen zich bevinden in de context van “het voeren van of deelnemen aan mediacampagnes en mediaseminars”, “het organiseren van onderwijs”, “het opzetten of beheren van netwerken” of “propaganda”.

Alle opbrengsten van de heffing gaan naar de bescherming van de grens. Hollik zei dat, naast het grenshek, de immigratieheffing andere beschermende maatregelen zou omvatten, wettelijke maatregelen om de grens te sluiten, een grondwetswijziging die de hervestiging van migranten zonder papieren en het vrije verkeer binnen het land verbiedt, en de goedkeuring van het Stop Soros-pakket van wetten, dat betrekking heeft op een door de mogol George Soros geschetste vluchtelingencrisis-plan aan te pakken.

“Soros-organisaties” moeten betalen wanneer zij activiteiten ondernemen ter ondersteuning van immigratie en als iemand steun voor dit doel accepteert, voegde hij eraan toe. De Soros-organisaties werken eraan om van Europa een immigratiecontinent en Hongarije een immigratieland te maken, dat is waarom de heffing de “Soros-belasting” genoemd zou kunnen worden, zei Hollik.

Bron:

http://unser-mitteleuropa.com/2018/07/24/ngos-muessen-steuern-zahlen-und-unterstuetzen-damit-den-grenzschutz/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hongarije: NGO’s moeten belasting betalen – en ondersteunen daarmee de grensbewaking 

  1. Zo moet dat
    Beetje bij beetje je land vrij maken van moslims en hun ondersteuners.

    Like

  2. Begin maar met 5 miljoen per NGO op te leggen en onder dwang van de Staat.
    Eens kijken hoe snel het is afgelopen met die bende.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s