Nieuw

Femen-oprichtster zelfmoord gepleegd

Oksana Sjatjko tijdens demonstratie in 2009. © xvire1969

Oksana Sjatjko, medeoprichtster van de liberale feministische groepering Femen, is dood aangetroffen met een zelfmoordbrief.

De 31-jarige Oekraïense werd volgens Femen dood aangetroffen in haar appartement in Parijs.

“Het is met diep verdriet en veel pijn dat ik bevestig dat Oksana dood is”, schrijft de woordvoerster van de groep, Inna Shevchenko, die ook in Parijs woont.

Oksana Sjatjko stichtte Femen in 2008 in Oekraïne. De leden van de feministische groepering staan bekend om hun actie’s tegen racisme, christendom en ‘homofobie’. Eerder werd de in Brooklyn geboren Joodse mogol Jed Sunden geïdentificeerd als de financier achter de liberale bedrijvigheid.

Verder zijn ze onder andere bekend voor het omzagen van een kruisbeeld dat een gedenkteken was voor de slachtoffers van de Sovjet-veiligheidspolitie NKVD. Inna Sjevchenko, die het kruisbeeld vernietigde, werd vervolgens in Frankrijk met een postzegel gehuldigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Femen-oprichtster zelfmoord gepleegd

 1. lIFE IS SURVIVAL OF THE FITTEST. The weak must perish and die.
  Ja zo werkt het in de harde, beestachtige natuur.

  Op dit moment, d.d. woensdag 25 juli 2018, rond 15:29 uur middag is er een discussie met Fred Kartaram op Radio Vahon Hindustani Radio over zelfmoord probleem van inferieure, niet blanke hindoestanen. Ja hele Hindoeisme is echt een zielige zelfmoord geloof, zo ken ik de zwarte hindoes nu na jaren vol lijden en kaste discriminatie. Hele Hindoeisme biedt geen enkele hoop in feite.

  ON TOPIC:
  Oksana Sjatjko stichtte Femen in 2008 in Oekraïne.
  hjhahah het blanke westerse liberale feminisme is een anti blanke man beweging geworden en die streeft in feite naar de vernietiging van het hele blanke ras, en hierom zijn zij toch in de harde praktijk vaak blankenhaters.

  Feminisme zelf is iets dat relatief afhankelijk is van het geloof, de cultuur, de seksuele moraal, en de seksuele vrijheden van vruchtbare, ongehuwde, maagdelijke meisjes.

  Maar ok ik als niet blanke hindoe fundamentalist bekijk dit thema veel complexer, want de Hindoe metafysica mbt vrouwen (Stree) is feitelijk heel mooi, omdat er gesteld word dat vrouwen van nature over meer Brahmische kwaliteiten en krachten beschikken dan de mannen. .

  Islamitische feminisme is hoe dan ook ook relevant, omdat ik nu een abstracter analyse model hanteer, en ok in de gewone apenwereld worden wijfjes behoorlijk onderdrukt, mishandeld en regelmatig verkracht door de Alfa mannetjes apen, en dit is toch een interessant punt om te onderzoeken als harde wetenschapper.

  Maar het is een foute zaak als de blanke meiden vijanden en blankenhaters worden van het hogere, edele Blanke ras op aarde, en dit schrijf ik volmondig als een openbare NIET BLANKE HINDOE FUNDAMENTALIST.

  Wij moeten het volledig uitsterven en verdere decimering en omvolking van het blanke ras toch voorkomen komende 100 jaar in heel Europa, en mijn enige, slimme Hindoe Katten zoontje, Wieroe heeft nu al een reddingsplan ontwikkeld op hoog wetenschappelijk niveau, google maar naar zijn naam.

  Wieroe weet het beter, als slimme kat, Volg Wieroe komende maanden.

  Liked by 1 persoon

 2. Wieroe=idioterie.

  Like

 3. noot Guardia Angel:
  Veel Hollandse katten maken zich nu grote zorgen dat hun arme, hardwerkende blanke Arisch Hollandse baasjes nu uitsterven in Nederland, want katten haters kunnen dan de macht overnemen en dan komt het leven van miljoenen katten in Nederland in gevaar.

  Wieroe gelooft dat zijn katten beschaving hoger en beschaafder is dan van bv moslims, zwarte hindoe apen en negers uit Afrika en dit is vrijheid van miaauw geloof voor elke slimme Hollandse kat..

  Like

 4. Dat zie je goed @guardia, die dewanand was dikke maatjes met mede malloot Peter Breedveld toen Breedveld nog comments durfde toe te laten.

  Like

 5. De redactie is zich bewust van de aanwezigheid van Dewanand, en wij kijken voorlopig geamuseerd toe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s