Nieuw

Eer geschonden: Laatste slachtoffer van zuuraanval is slechts drie jaar oud

Foto's van voor en na de aanslag. Screenshot: YouTube

Het meest recente slachtoffer van een zuuraanval in het Verenigd Koninkrijk is pas drie jaar oud. Het jongetje zat gevangen tussen de gevechtsfronten van zijn koran-gelovige ouders. Het echte doelwit van de aanslag was zijn Afghaanse moeder. Haar man was duidelijk uit op een vendetta omdat zijn vrouw hem had verlaten en de islamitische sluier had afgeschud.

“Wat heb je met mijn baby gedaan”, galmde zaterdag het geschreeuw van de moeder door de bouwmarkt in Worcester (Verenigd Koninkrijk). De zuigeling werd zittend in zijn kinderwagen met een bijtende roze, sterk ruikende vloeistof overgoten en moest met ernstige verwondingen aan zijn gezicht en handen in het ziekenhuis worden opgenomen. Vijf mannen zijn nu gearresteerd in verband met de aanval, meldt MailOnline. Onder hen drie jonge Roemenen en de vader van de jongen, een 39-jarige Afghaan. Het doelwit van de zuuraanval was waarschijnlijk de moeder van de jongen, geloven de onderzoekers.

Het echtpaar ontvluchtte elf jaar geleden de oorlog in Afghanistan, vroeg asiel aan in Groot-Brittannië en vestigde zich in Wolverhampton. Vorig jaar verliet de vrouw haar man en verhuisde naar een huis in Worcester met de drie kinderen van tien, acht en drie jaar oud.

Buren maken melding van hevige conflicten tussen het moslimpaar. De volledig gesluierde voormalig islamitisch- correcte vrouw had zich inmiddels bevrijd van haar kledinggevangenis en wilde met haar kinderen een nieuw leven beginnen in het kleine rijtjeshuisje.

Vermoed wordt dat de Afghaanse echtgenoot haar verblijfplaats door een foto in een lokale krant heeft gevonden. Een van de drie kinderen was er tijdens een lokaal evenement op afgebeeld. De aanvallers zouden de vrouw daar hebben gezien en haar tot in het bouwcentrum Home Bargains hebben gevolgd.

Aangenomen wordt dat de aanval gericht was tegen de “ongehoorzame” vrouw en dat de jongen slechts toevallig slachtoffer werd. Hij was gewoon “in de weg” geweest. De vrouw en haar kinderen zouden naar een door de politie bewaakte veilige geheime locatie zijn gebracht – uit bezorgdheid dat ze opnieuw zouden kunnen worden aangevallen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/25/grossbritannien-neuestes-opfer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Eer geschonden: Laatste slachtoffer van zuuraanval is slechts drie jaar oud

  1. En zo lopen de kosten van opvang en onderhoud gewoon nog wat verder op. Oplopende psychische, juridische, sociale, curatieve en financieëlr rekeningen van het proces van ontvolking dat Labour omwille van de politieke almacht is gestart en stiekum jarenlang opvoerde zijn voor de Britse belastingbetalers en de generaties die na hen komen. In heel WestbEuropa valt hetzelfde te spotten.

    Like

  2. goh, Sjun Demartelaere, dat is lang geleden! Gaat alles goed met u?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s