Nieuw

Autochtone Duitsers vermijden openluchtzwembaden

Foto ter illustratie.

Ondank de zinderende zomer liggen er in de kassa’s kruis noch munt – in veel openluchtzwembaden in de regio vraagt men zich af waar de bezoekers momenteel verblijven.

In het Zwickau-buitenzwembad Crossen hebben de exploitanten via Facebook een noodoproep verstuurd: “De laatste jaren hebben we onze gewenste bezoekersaantallen tot op zekere hoogte bereikt. Ook tijdens de deels regenseizoenen 2016/2017. Dit jaar hoopten we dat het grandioze weer eindelijk weer is meer euro’s in de kassa’s zou doen belanden. Maar tot nu toe is het eerder het tegenovergestelde!”

Cheffin Carol Forster (51): “Het openluchtzwembad als sociaal-culturele ontmoetingsplek gaat verloren! Een van de redenen hiervoor is het ‘mobieltje-fenomeen’. Tegenwoordig komen mensen in WhatsApp-groepen samen, en bespreken daar alles – in het verleden was de ontmoetingsplaats het buitenzwembad”.

Roland Mehlhorn (59), badmeester van het openluchtzwembad van Annaberg in Stangenwald: “Vroeger hadden we 1000 bezoekers op mooie dagen, nu 500 tot 600”. Jongeren in het bijzonder zouden gemist worden. “Als hun rare weer-apps regen aanduiden, komen ze niet. En de voorspellingen zijn vaak helemaal niet waar!”

Een andere reden voor het verlies van bezoekers weet een zwembadexploitant uit Vogtland: “Er zijn nu andere gasten dan voorheen. Jongeren, ook uit andere culturele kringen, die vaak veel lawaai maken”, vertelt hij aan BILD.

Ook in Chemnitz, waar onlangs twee 12-jarige meisjes in het Gablenzer zwembad op een vreselijke manier zijn aangerand, is sprake van een daling: tot nu toe 51.000 bezoekers, op hetzelfde moment vorig jaar waren het ongeveer 57.000. Het gemeentehuis verwijt het aan de “geen tot weinig warme zomerdagen” in mei en juni.

Wat onzin is: alleen al van april tot juni 2018 waren er 735 zonuren – tegen gemiddeld: 552 uur per jaar.

Bron:

https://www.bild.de/regional/chemnitz/freibad/keiner-geht-hier-ins-freibad-56417570.bild.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

(h/t Claudia M.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Autochtone Duitsers vermijden openluchtzwembaden

 1. Yvonne // juli 25, 2018 om 16:58 //

  Kunnen ze niet eens een zwembad voor 50 plussers openen of bepaalde uren voor ouderen,of is dat al ergens?
  Ik vind zwemmen heerlijk maar niet al dat geschreeuw om me heen
  Ik ben echt poepie jalours op de persoon uit Vlaardingen die 21,5 miljoen heeft gewonnen ik zou een huis met zwembad kopen maar ja dat zal wel nooit gebeuren
  Pas 7,50 euro met de Lotto gewonnen kreeg ik niets,was die keer 2 trekkingen wat ik niet wist en ik speelde maar met 1
  Kreeg nada van die oplichters bende, niet eens als coulante 1 x gratis meespelen

  Like

 2. Mooi, alles waar die zandvlooien verschijnen boycotten. En laat ze die Berlijnse Muur eens voor hun domme koppen weghalen en het beestje gewoon bij de naam noemen. Dan zitten ze al een eind in de goede richting.

  Like

 3. Eigen schuld,als je tuig binnenlaat wat niet met z’n gore poten van meisjes afblijven kan,vraag je om ellende en moet je maar boeten.

  Like

 4. Blijf maar schuilen in je achterlijkheid,en doe maar zielig dat je het niet snapt maar ik zal het benoemen,de reden dat je dadelijk failiet ben komt door al die allochtonen uit verre oorden die niet met hun poten van Kleine meisjes af kunnen blijven en ze verkrachten in jullie kut zwembad en het lef niet hebben om daar maar niets over te zeggen dus slappelingen van niets,ze moeten jullie een pistool geven en een ieder die aan een meisje of vrouw zit het bad uit schieten dan krijg je weer publiek.
  Ga maar gauw failiet.Stumper.

  Like

 5. Claudia M. // juli 26, 2018 om 09:27 //

  Mooi hè, ‘weer-app”… De fantasie is grenzeloos. Ik ben ervan overtuigd dat ze apps gebruiken, maar dat zal niet over het weer gaan. Ik denk eerder aan een; ‘scheiße ze zijn er weer, blijf weg-app’.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s