Nieuw

Zuid-Korea: Demonstranten willen geen asielzoekers in het land

SEOUL. Steeds meer Zuid-Koreanen protesteren tegen de toelating van islamitische vluchtelingen. Meer dan een half miljoen burgers hebben al een petitie tegen immigratie ondertekend, zo meldt de Korean Times.

Eind juni protesteerden meer dan 100 mensen op het eiland Jeju tegen de komst van islamitische asielzoekers. Eerder waren bijna 950 voornamelijk Jemenitische vluchtelingen op het eiland aangekomen. Zij zouden hebben geprofiteerd van het feit dat voor dit eiland geen visum vereist zou zijn om er maximaal een maand te verblijven. De Zuid-Koreaanse regering wilde deze verordening oorspronkelijk gebruiken om het toerisme op Jeju te stimuleren.

De gebeurtenissen op het zuidelijke eiland hebben begin juli ook ongeveer 700 demonstranten in de hoofdstad Seoul aangetrokken. In spreekkoren en op affiches eisten ze “Korea eerst”, “we willen veiligheid” en “verbiedt het geen-visa-beleid”.

Zuid-Korea mag geen Europa worden

Een van de organisatoren zei: “Wij eisen dat de Koreaanse overheid de Koreanen bevoorrecht. Wij zijn niet tegen alle vluchtelingen. Maar we mogen geen buitenlanders toelaten die hun economische belangen proberen te behartigen. Zuid-Korea moet niet onder immigranten te lijden hebben zoals de landen in Europa”.

Zuid-Korea staat bekend om zijn strenge asielbeleid. Vorig jaar werden slechts 121 van de 9.942 asielaanvragen goedgekeurd.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2018/suedkorea-demonstranten-wollen-keine-asylbewerber-im-land/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zuid-Korea: Demonstranten willen geen asielzoekers in het land

  1. Jack vanderVeen // juli 25, 2018 om 01:54 //

    Heeft Zuid-Korea een streng asielbeleid of Europa een super slap en stompzinnig asielbeleid? Want dat streng spiegel je af op HH et Europese vermoed ik.
    En die afgewezen hebben natuurlijk ook een brief gekregen dat zij verder niet meer welkom zijn in Zuid-Korea, maar lopen er toch nog steeds rond?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s