Nieuw

Witte Helmen worden beloond voor hun diensten

Ca. een week geleden doken de eerste geruchten op dat de beruchte Witte Helmen (WH), de PR-brigade van Al Nusra en co., als beloning voor hun diensten zouden geëvacueerd worden naar veiliger oorden, waar ze met de rode loper zullen binnengehaald worden. Iets wat ons toen eerder onwaarschijnlijk leek.  We kregen ongelijk.  De schaamteloosheid van de westerse landen kent geen grenzen.  De groots opgezette evacuatie in het midden van de nacht bewijst eens te meer de schuld, de betrokkenheid, de wil der WH om Syrië te ontwrichten, om te vormen volgens de sharia, volgens de wensen van hun westerse financiers.

Het Amerikaanse blad Time pakte er als eerste mee uit.  Gevolgd door sociale media en uiteindelijk Deutsche Wirtschafts Nachrichten en heel de poco mediawereld die het wierookvat bovenhaalden voor zowel de carrière van de WH-acteurs als van de VSA, VN, EUropa en… Israël, die de rol van redder-in-nood opgespeld kreeg.  Superlatieven in overvloed.

Heel veel meer video’s bij Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Witte Helmen worden beloond voor hun diensten

  1. scherpschutter1943 // juli 25, 2018 om 10:27 //

    Graag al deze zogenaamde “redders”, direct elimineren anders komt er nog een hoop ellende van.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s