Nieuw

The only true democracy in the Middle East has officially died

The only true democracy in the Middle East has officially died.

In marginalizing one-fifth of its population, the Jews of Israel have finally completed Theodore Herzl’s Zionist vision, but not without a cost, as the bill officially enshrines Apartheid into law in the country. This new law explicitly asserts that, “the realization of the right to national self-determination in Israel is unique to the Jewish people.” This in and of itself should be uncontroversial, and I fully support such a notion, but if you were to substitute “Israel” for, say, Germany or Greece, and “Jewish” for German or Greek, you would be shouted down as a Nazi and given the usual litany of vague, unprovable, and often contradictory reasons for mass immigration as a nation-enriching, not destroying, enterprise.

Republic Standard >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s