Nieuw

Meer dan duizend migranten naar Spanje dit weekend

Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

Van de meer dan 50.000 migranten die tot nu toe dit jaar de andere kant van de Middellandse Zee hebben bereikt, zijn er meer dan 18.000 naar Spanje gekomen.

Sinds de nieuwe Italiaanse regering het harnas heeft aangetrokken tegen illegale immigratie over de Middellandse Zee, lijken migranten en smokkelaars een nieuwe favoriete route te hebben gevonden via Spanje, waar onlangs een nieuwe socialistische regering is geïnstalleerd.

Alleen in het afgelopen weekend zijn er meer dan 1000 migranten in Spanje aangekomen.

Vrijdag zijn 450 mensen geland, zondag zijn er 329 opgehaald in Gibraltar en zondag zijn er 20 opgehaald van kleinere boten.

Bron:

http://www.unt.se/nyheter/omvarld/fler-an-tusen-migranter-till-spanien-i-helgen-5034783.aspx

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Meer dan duizend migranten naar Spanje dit weekend

 1. Zoals de vorige ladingen, gaan ze meteen richting noorden.

  Like

 2. Die Spanjaarden hebben overduidelijk last van een zonnesteek.

  Like

 3. templars2017 // juli 24, 2018 om 22:55 //

  De Eu heeft overal zijn klauwen in ,dat is in elke regering,er is altijd een middel om weerbarstigheid binnen een regering te bewegen in het voordeel van de Eu agenda.
  Italië stelt zich nu rigoreus op ,Spanje is het volgende slachtoffer , om de zaak te doen slagen grijpt de Eu elite in , rust voor de regering wegens geen Catalonische oproer meer daartegen het aanvaarden van de invasie migranten ,landen worden gebruikt of beter hun regeringen,om de agenda erdoor te duwen.
  Doordat Italië gevaarlijke taal uit ,zal Spanje een tol betalen die ze zich niet kan veroorloven ,maar de EU elite zal ook daar een mouw aan passen.
  De kans is heel groot dat als er genoeg migranten zijn ,de munt van Europa valt en de algemene chaos uitbreekt met alle gevolgen vandien.
  Uit de dan gemaakte chaos zal de globalistische elite ,na vermindering van de mensenmassa een oplossing aan bieden ,één geloof ,een munt ,één regering.
  New world order ,Orweliaanse theorie ,Kalgeri-Coudenhove , het zijn geen loze begrippen mar goed verborgen mechanisme systemen met één doel de globalisten de volledige wereldmacht verschaffen .Of je het nu gelooft of niet ,het gebeurt ………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s