Nieuw

Israël heeft Syrisch gevechtsvliegtuig neergeschoten

Patriot raket. Bron/Auteur: Wikimedia/U.S. federal government.

Israëlische militairen hebben een Syrisch gevechtsvliegtuig neergeschoten dat over de Golanhoogte vloog. Over het lot van de piloot is niets bekend.

Twee kilometer in het Israëlische luchtruim werd het Syrische gevechtsvliegtuig, een Suchoj, neergeschoten door Patriot-raketten.

Het toestel is echter op Syrisch grondgebied neergestort, waardoor Israël niet op de hoogt is van het lot van de piloot.

Israëlische militairen zouden herhaaldelijk in meerdere talen hebben waarschuwen.

De Syrische reactie was dat Israël onmiddellijk werd beschuldigd van het steunen van terroristen, aangezien de Syrische luchtmacht betrokken is bij gevechten tegen de Islamitische Staat aan de grens van de Golanhoogte.

In het conflict tussen Syrië en de IS is het officiële Israëlische standpunt dat men zich afzijdig houdt. Toch valt Israël regelmatig Iraanse troepen in Syrië aan, evenals wapenleveringen aan de Libanese Hisbollah.

Het was tijdens de zesdaagse oorlog van 1967 dat Israël 1.200 vierkante kilometer Golanhoogte bezette aan de grens met Syrië.

Bron:

https://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5469334/Israel-schiesst-syrisches-Kampfflugzeug-ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Israël heeft Syrisch gevechtsvliegtuig neergeschoten

 1. Gladiator // juli 24, 2018 om 22:27 //

  Wat ik niet zo goed kan hebben is het feit dat bij met name dit conflict in het M.O. met twee maten gemeten wordt en niet zo’n beetje ook. IsrHel kan zich gewoon permitteren om troepen welke legaal in Syrië aanwezig zijn te bombarderen en indien dan een straaljager van het Syrische leger 2 km op Israëlisch grondgebied vliegt, wat in termen van een straaljager nagenoeg nihil te noemen is, dan mag IsraHel dit ook naar beneden halen.

  Ik zou wel eens willen weten als Syrië zo’n Israëlische straaljager had neergehaald boven Syrisch grondgebied destijds bij de aanval op legaal aanwezige troepen in Syrië…..

  Dan was met zekerheid de Hel losgebroken!!!

  Ik wordt langzamerhand doodziek van dat gezeik met Israël, Amerika etc.

  Deze landen menen zich alles overal te kunnen permitteren!!
  En de rest van deze achterlijk geworden wereld vindt het ook nog goed ook, maar lang zal dit niet meer gaan duren.
  Na alles wat ik de laatste tijd te horen en te weten ben gekomen over het beloofde land met Gods volk, is mijn conclusie niet moeilijk te raden.

  Zolang Israël bestaat zal dit altijd zo blijven. Zij zijn het lont in het kruitvat, zij zijn het die telkens op de meest gruwelijke manieren de wereld probeert in brand te steken, zij zijn het die telkens via slinkse wegen complete volkeren tegen elkaar op proberen te zetten….

  Indien iemand de Quotes heeft aangehoord, Rabbi Emanuel Rabinovich heeft horen spreken enz enz enz , die moet toch zo langzamerhand wel wakker zijn geworden.

  Zelfs de 1e én 2e WO zijn deze mensen debet aan…..en hoeveel miljoen mensen zijn er hierbij ook alweer om het leven gekomen…..en dan blijven zij maar raaskallen over hun vervloekte 6 miljoen wat ook nog eens een kei- en keiharde leugen is!!

  Indien er werkelijk een God bestaat, waar ik aan twijfel, dan moet hij zich toch wel diep schamen dat dit soort zich Gods Volk durft te noemen!!

  Walgelijk gewoon!!!

  Dit is mijn mening,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s