Nieuw

Gevangenis voor moordplan op Lars Vilks

Een 53-jarige Arabier met Ierse nationaliteit is nu in de Verenigde Staten veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het plannen van een moord op de Zweedse kunstenaar Lars Vilks.

Nadat Lars Vilks de islamitische profeet Mohammed in 2009 voorstelde als een “rotondehond” nam Ali Charaf Damache zich voor om naar Zweden te gaan en de kunstenaar te doden.

Op het net wist hij onder andere de blanke Amerikaanse vrouw te werven die in de media bekend staat als “Jihad Jane”.

Colleen LaRose, zoals haar naam in werkelijkheid luidt, was online geradicaliseerd en in 2014 veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor het plannen van “gewelddadige jihad” tegen Vilks en andere doelen.

Ali Charaf Damache, 53 jaar, is nu veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf. Hij komt uit Algerije, maar is Iers staatsburger en zal na het uitzitten van zijn gevangenisstraf naar een van die landen worden uitgezet, aldus RTÉ.

Bron:

https://www.rte.ie/news/2018/0724/980657-ali_charaf_damache/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Gevangenis voor moordplan op Lars Vilks

  1. Hopelijk wel uitgezet naar Algerije maar dat zal wel niet gebeuren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s