Nieuw

Europese Commissie belooft 6000 euro per migrant

De Europese Commissie belooft ruime financiële en operationele steun aan lidstaten die zogenaamde “gecontroleerde centra” willen oprichten voor de opvang van migranten die op de Middellandse Zee worden gered. Daarnaast stelt ze ook 6.000 euro per persoon in het vooruitzicht voor lidstaten die ontscheepte migranten willen overbrengen naar hun grondgebied, zo blijkt uit een werkdocument dat de Commissie dinsdag presenteerde.

In de non-paper gaat de Commissie dieper in op de realisatie van “gecontroleerde centra” die de Europese staatshoofden en regeringsleiders eind juni na een bewogen migratietop in Brussel in het vooruitzicht hadden gesteld. Migranten die gered worden op zee, zouden naar die centra gebracht moeten worden. Daar zou dan snel het onderscheid gemaakt moeten worden tussen mensen met recht op internationale bescherming en economische migranten die moeten terugkeren.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/europa-belooft-financiele-steun-voor-lidstaten-die-migranten-opvangen~ae407ebb/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Europese Commissie belooft 6000 euro per migrant

 1. De slavenhandel is herstart anno 2018. Wie had dat gedacht ?
  Nu wordt per slaaf 6000 euro geboden door de EU.
  Wie biedt meer ?

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // juli 24, 2018 om 19:07 //

  Allemaal gelul straks komen ze gewoon legaal door de e.u ingevlogen Europa kapot maken dus let op legaal .
  Ik denk dat weinig mensen weten wat er allemaal gaande is het gaat alleen maar erger worden zie video

  Like

 3. claasje kater // juli 24, 2018 om 19:12 //

  lijkt me ruim aan de lage kant, de kosten voor hooguit 1 week??

  Like

 4. Claudia M. // juli 24, 2018 om 19:30 //

  Zo… en waar gaat de EC dat van betalen? En hoe denkt de EC de kosten verder te gaan dekken? Want met 6000 pleuro kom je er bij lange na niet en deze is het spuugzat ieder jaar meer en meer centjes van het bruto verdiende loon in te moeten leveren! Dit alles naast wat er netto nog even verplicht ingeleverd moet worden. Om over de rest van de aankomende, klauwen met geld kostende, utopische ideeën van onze bestuurders maar helemaal te zwijgen.

  Like

 5. polderboy // juli 24, 2018 om 20:12 //
 6. Vijf asielzoekers opnemen en hij heeft het ruim binnen.

  Like

 7. Deze EU moet snel uitgeroeid worden,waar kan ik een bom kopen.💣💣💣.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s