Nieuw

Twee Marrokanen in Rotterdam opgepakt voor plannen aanslag

Haagse verbindings-politie, Facebook.

De twee terreurverdachten die vorige maand in Rotterdam-Zuid zijn opgepakt, wilden een aanslag plegen in Parijs. Mogelijk beraamden ze ook een aanslag in Nederland. Of ze in Rotterdam wilden toeslaan, is onduidelijk.

De mannen stuurden in een chatgesprek een foto van het Rotterdamse politiebureau Veranda naar elkaar. Dat is vlak bij Pathé De Kuip. Of het bureau een gepland doelwit was, is onbekend.

Eerste keer
Volgens de Rotterdamse korpschef Frank Paauw is het de eerste keer dat een foto van een politiebureau in een terrorismeonderzoek is gevonden. Hij spreekt van een ‘ongemakkelijk gevoel’ onder zijn collega’s.
“Het heeft impact op de eenheid Rotterdam en op de collega’s in het hele land. Het doet ons opnieuw realiseren dat de dreiging in Nederland niet voor niets substantieel is en dat collega’s daarbij ook een specifiek doelwit kunnen zijn.”

Lees verder:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/171064/Rotterdamse-terreurverdachten-planden-aanslagen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Twee Marrokanen in Rotterdam opgepakt voor plannen aanslag

 1. Liked by 1 persoon

 2. Claasje Kater // juli 23, 2018 om 13:23 //

  Het is zo vreselijk eenvoudig : paspoorten inleveren en linea recta terug naar de door hen zo geliefde zandbak.

  Liked by 1 persoon

 3. Eigenlijk moet her er hier ook een keer van komen, een aanslag. Hopelijk worden dan weer een paar landgenoten wakker. Het is nu nog steeds ‘de ver van mijn bedshow’ geweest.

  Like

 4. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 14:56 //

  Gut, de rotterdamse korpschef begint zich kennelijk zorgen te maken, Zouden de jihadisten hem weten te wonen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s