Nieuw

Spaanse invasieCollaborateurs zetten 400 jihadisten over – Video

Spaanse hulpverleners hebben zondag opnieuw vierhonderd vluchtelingen van de westelijke Middellandse Zee gered. Daarmee is het aantal migranten dat uit zee is opgepikt sinds vrijdag gegroeid naar elfhonderd.

De asielzoekers waren op tientallen boten onderweg in de Straat van Gibraltar. Volgens de Spaanse autoriteiten komen ze uit Maghreb-landen en landen ten zuiden van de Sahara. De vluchtelingen werden naar diverse havens in Zuid-Spanje gebracht zoals Tarifa en Malaga.

Het aantal asielzoekers dat de westelijke route over de Middellandse Zee kiest is in vergelijking met vorig jaar verdrievoudigd. Er gaan nu meer migranten naar Spanje dan naar Italië en Griekenland.

Anp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Spaanse invasieCollaborateurs zetten 400 jihadisten over – Video

  1. De new world order voert hun omvolking plan op naar de hoogste versnelling, Soros de Inbreed Jood zal zijn duivelsplan met ( Europa ) proberen tot een goed einde brengen. Daarna is de VS aan de beurt zal alleen moeilijker worden zolang president Trump daar aan het bewind is. Hoop dat hij ook een tweede termijn wint om deze nieuwe fascisten te stoppen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s