Nieuw

Rotterdamse bruggenbouwer Tariq Ramadan, die het voorbeeld van zijn profeet volgde en vrouwen verkrachtte, blijft lekker vast zitten

De islamitische geleerde Tariq Ramadan zal worden aangeklaagd voor het verkrachten van twee vrouwen, ondanks een oproep om de zaak te laten vallen, volgens een bron die dicht bij het onderzoek stond.

De in Zwitserland geboren Ramadan is een professor aan de universiteit van Oxford, wiens grootvader de Egyptische MoslimBroederschap oprichtte. Hij wordt sinds februari vastgehouden op beschuldiging dat hij twee vrouwen in Frankrijk heeft verkracht.

Onderzoeksrechters hebben al verschillende verzoeken om borgtocht voor de “perverse goeroe” geweigerd voordat deze laatste werd afgewezen, zoals AFP meldt.

Het meest recente verzoek kwam in februari, toen hem de borgtocht werd ontzegd door een hof van beroep dat oordeelde dat hij niet alleen een vluchtrisico was, maar dat er ook kans was dat hij opnieuw dezelfde gedragingen uit zou kunnen voeren als waar hij voor is aangeklaagd.

Meer dan 100.000 supporters van Ramadan vinden verkrachting geen enkel probleem en hebben een petitie ondertekend om hem onmiddellijk vrij te laten en meer dan 100.000 euro is opgehaald op het Franse crowdfundingplatform CotizUP.

Aanhangers van de Ramadan beweerden vorig jaar op sociale media dat de beschuldigingen een “zionistisch complot” waren voordat hij in januari werd gearresteerd door de Franse politie.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Rotterdamse bruggenbouwer Tariq Ramadan, die het voorbeeld van zijn profeet volgde en vrouwen verkrachtte, blijft lekker vast zitten

  1. paulzwueste // juli 23, 2018 om 16:55 //

    Puur islamitisch kwaad dat zal blijven doorgaan totdat de islam is uitgeroeid.
    In het openbaar castreren en daarna z’n linker en rechterhersenkwab eens goed onder stroomzetten.
    Daarna mag hij cassabonnen achter de kassa’s narekenen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s