Nieuw

Rabbi Emanuel Rabinovich: toespraak 1952 in Boedapest over het bereiken van de Joodse wereldheerschappij

Screenshot YouTube.

Een millennia oud Chinees gezegde luidt: “Wie de waarheid vertelt, heeft een snel paard nodig.
Wie vandaag de waarheid spreekt, heeft een straaljager nodig om aan zijn vervolgers te ontkomen.

Niet alleen de islam en de socialisten: ook de Joden willen wereldheerschappij.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

“Ik kan u verzekeren dat ons ras zijn rechtmatige plaats in de wereld zal innemen: elke Jood een koning, elke christen een slaaf!” Rabbi Emanuel Rabinovitsj

Begin 1952 werd de Europese Noodtoestand-raad van Europese Rabbi’s dringend naar Boedapest (Hongarije) opgeroepen voor een bijeenkomst om de uitvoering van de plannen voor de joodse wereldoverheersing te bespoedigen. Tijdens de vergadering van 12 januari 1952 legt de voorzitter, Rabbi Emanuel RABINOVICH, in zijn toespraak de volgende verklaring af:

Richtsnoeren – voor de nabije toekomst

Rabbi Emanuel Rabinovich – Toespraak 1952 in Boedapest

“Ik groet u, mijn kinderen!

U bent hier geroepen om de belangrijkste stappen van ons nieuwe programma te bepalen. Zoals u weet, hoopten we twintig jaar voor ons te hebben om de grote verworvenheden van de Tweede Wereldoorlog te consolideren, maar het op bepaalde vitale gebieden groeiende verzet tegen ons is gewekt en daarom moeten we nu met alle middelen die ons ter beschikking staan eraan werken om het uitbreken van de Derde Wereldoorlog te bewerkstelligen.

Het doel waar we al 3000 jaar met zoveel doorzettingsvermogen naar streven, ligt eindelijk binnen ons bereik en aangezien de verwezenlijking ervan zo zichtbaar is, moeten we ernaar streven om onze inspanningen te vergroten en onze voorzichtigheid vertienvoudigen.

Ik kan u verzekeren dat ons ras zijn rechtmatige plaats in de wereld zal innemen: elke jood een koning, elke christen een slaaf! (Applaus van het publiek).

U herinnert zich nog onze propagandacampagne in de jaren dertig, die in Duitsland anti-Amerikaanse emoties opriep enr tegelijkertijd in Amerika anti-Duitse gevoelens opriep, een campagne die culmineerde in de Tweede Wereldoorlog.

Een soortgelijke propagandaoorlog wordt momenteel wereldwijd intensief gevoerd. Oorlogskoorts wordt aangewakkerd door een steeds anti-Amerikaans spervuur in Rusland, terwijl een anti-communistische paniekzaaierij het land overspoelt in Amerika. Deze campagne dwingt alle kleinere naties tot aansluiting met Rusland of alliantie met Amerika.

Ons meest urgente probleem op dit moment is de timide militaire geest van de Amerikanen op te wekken. De mislukking van de wet op de algemene militaire dienstplicht (tijdens de stemming in het Congres) was een ernstige tegenslag voor onze plannen, maar ons werd verzekerd dat een overeenkomstige maatregel onmiddellijk na de verkiezingen van 1952 door het Congres zou worden gejaagd (bedoeld wordt de presidentsverkiezingen op 4 november 1952 (noot w3000: cijfer 23) waarbij Eisenhower werd verkozen). Zowel het Russische volk als de Aziatische volkeren staan onder controle en zijn bereid om te vechten, maar we moeten wachten om ons van de Amerikanen te verzekeren.

Het uiteindelijke doel van dit programma is de start van de derde wereldoorlog. Het zal alle voorgaande oorlogen overstijgen in termen van vernietiging. Israël zal uiteraard neutraal blijven, en wanneer beide partijen zijn verwoest en uitgeput, zullen wij als scheidsrechters optreden en controlecommissies sturen naar alle vernietigde landen. Deze oorlog zal voor altijd een einde maken aan onze strijd tegen de Goyim. We zullen onze identiteit openlijk bekendmaken aan alle rassen van Azië en Afrika.

Ik kan met zekerheid zeggen dat de laatste generatie blanke kinderen momenteel wordt geboren. 

 • Onze controlecommissie zal in het belang van de wereldvrede en om rassenhaat uit te bannen de geslachtsgemeenschap van blanken met blanken verbieden.
 • Blanke vrouwen zullen gedekt worden door leden van de donkere rassen en blanke mannen mogen alleen donkere vrouwen paren.
 • Zo zal het blanke ras verdwijnen,
 • aangezien het mengen van de donkeren met de blanken het einde van de blanke mensen betekent
 • en onze gevaarlijkste vijand een hersenschim wordt.

We zullen een tijdperk van vrede en overvloed van tienduizend jaar binnengaan: de Pax Judaica en ons ras zal onbetwist de aarde regeren. Onze superieure intelligentie zal ons met gemak in staat stellen om over een wereld van donkere volkeren te heersen.”

Vraag uit de bijeenkomst:

“Rabbi Rabinovitsj, hoe zit het met de verschillende religies na de Derde Wereldoorlog?”

Rabinovitsj: “Er zullen geen religies meer zijn. Niet alleen zou het bestaan van een klasse van priesters een constante bedreiging voor onze heerschappij blijven, het geloof in onsterfelijkheid zou in veel landen ook onverzoenlijke elementen geestelijke kracht geven en hen zo in staat stellen ons te weerstaan.

We zullen echter de rituelen en gebruiken van het jodendom handhaven als symbool van onze erfelijke kaste van heersers, onze rassenwetten aanscherpen door geen Jood toe te staan buiten ons ras te trouwen, noch zal een vreemdeling door ons worden geaccepteerd.

We kunnen gedwongen worden om de grimmige dagen van de Tweede Wereldoorlog te herhalen, toen we Hitler-bandieten toestonden enige van ons te vermoorden, met het doel bewijsmateriaal en getuigen voor het gerechtshof te krijgen om de executie van de leiders van Amerika en Rusland te rechtvaardigen, nadat we vrede hebben gedicteerd. Ik ben er zeker van dat u dit offer gemakkelijk zult accepteren, aangezien opoffering altijd het wachtwoord van ons volk is geweest, en de dood van enkele duizenden in ruil voor wereldheerschappij inderdaad een lage prijs is.

Om u te overtuigen van de zekerheid van ons leiderschap, wil ik u laten zien hoe we alle uitvindingen van de blanke volkeren hebben omgezet in wapens tegen hen.

Hun drukpersen en radio’s zijn de spreekbuizen van onze verlangens en hun zware industrie produceert de instrumenten die ze naar Azië en Afrika sturen, om tegen hen zelf te bewapenen. Onze belangen in Washington verhogen veruit het ‘Point Four’-programma voor industriële ontwikkeling in achtergebleven gebieden van de wereld, zodat de blanken na de verwoesting van de fabrieken en steden van Europa en Amerika door een kernoorlog geen weerstand meer kunnen bieden tegen de grote massa’s van de donkere rassen, die dan hun onbetwiste superioriteit zullen behouden.

En zo, uitkijkend naar de wereldoverwinning, terug te keren naar jullie land en je goede werk te verhogen tot de naderende dag waarop Israël zich zal openbaren in al zijn glorieuze lot als “het licht van de wereld”.

***

Duitse vertaling van het origineel uit “Geschiedenis van de Joden” door Eustace Mullins, voormalig medewerker van de Bibliotheek van het Congres, Washington DC. Mullins is de auteur van het boek “Federal Reserve Conspiracy”, waarvan de Duitse uitgave enkele dagen voor zijn vertrek naar de DDR in beslag werd genomen en vernietigd op last van Dr. Otto John. Dit boek is echter al enkele jaren beschikbaar in een bewerking van Roland Bohlinger, Viöl / Nordfriesland (Eustace Mullins – Roland Bohlinger: “Die Bankierverschwörung – Die Machtergreifung der Hochfinanz und ihre Folgen”, ISBN 3-922314-67-8).

Het originele document is in het bezit van de CIA.

Een dubbelagent die doordrong in de binnencirkel van de Anti-Defamation League van de B’nai B’rith Lodge meldde dat de publicatie en verspreiding van Rabbi Rabinovich’s toespraak ertoe had geleid dat de Joodse wereldkahal al hun plannen had uitgesteld. Nu, na 50 jaar denkt men dat er genoeg gras overheen is gegroeid.

Daarnaast wil ik u verwijzen naar gerelateerde artikelen op deze homepage over de “profetische vervalsing” van de “Protocollen van de wijzen van Sion” en over de “Rakowski Protocollen”.

Zie ook de YouTube-video:

Talmudic Jews “Non Jews Goyim Are Beasts to Serve Us as Slaves”

(Talmoedische Joden: “Niet Joden Gojs (ongelovigen) zijn dieren die ons als slaven zullen dienen)

De video wordt alleen in bepaalde landen uitgebracht (waarom?). Waarschijnlijk zullen niet alle lezers, behalve met een OVPN-tunnel, deze video kunnen bekijken.

https://wissenschaft3000.wordpress.com/2011/09/24/rabbi-emanuel-rabinovich-rede-1952-in-budapest/

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/07/18/rabbi-emanuel-rabinovich-rede-1952-in-budapest-zu-erringung-der-juedischen-weltherrschaft/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

49 Comments on Rabbi Emanuel Rabinovich: toespraak 1952 in Boedapest over het bereiken van de Joodse wereldheerschappij

 1. trebor2110 // juli 23, 2018 om 22:35 //

  opsluiten en de sleutel weggooien

  Like

 2. Punt voor Tijl.

  Lees eens wat meer op dat blog dat je aanhaalt zou ik zeggen, ik heb er een abonnement op 😉

  Althans, het staat in mijn veel te lange leeslijst.

  Like

 3. Talmoed Quetes

  “Vernietiging van alle Gentiles (heidenen) is het offer van de Joden. Zohar II 43a
  “Joden moeten de Goyim (niet-Joden) op alle mogelijke manieren doden. Talmoed, Chosjen
  “Vind de beste van de Goyim en dood hem. Abhodah Zarah (26b, Tilde)
  Kethoboth 3b: “Het zaad (kind) van een christen is van niet meer waarde dan dat van een beest.”
  Baba Kama 113a: “Een Jood mag liegen en meineed plegen om een christen te veroordelen.
  Baba Kama 113b: “De naam van God wordt niet ontheiligd als hij tegen christenen liegt.”
  Hikkoth Akum X 1: “Red niet de christenen die gevaar lopen te sterven”.
  Kohar I 160a: “Joden moeten altijd proberen christenen te bedriegen.”
  Zohar I 25b: “Degenen die christenen goed doen, zullen nooit uit de dood opstaan.”
  Zohar II 43a: “De uitroeiing van christenen is een noodzakelijk offer”.
  Zohar II 64b: “Het christelijke geboortecijfer moet materieel worden verminderd.”

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 00:32 //

  Overigens is het chassidisch jodendom (ook bekend als chassidisme), van het Hebreeuwse: חסידות Ḥasidut; “de vromen”, een ultraorthodoxe richting binnen het jodendom (bij ons ook wel bekend als de pijpenkrullen) en ze zijn ver in de minderheid.

  Liked by 1 persoon

 5. De inhoud van de speech geeft wel het Talmud denken weer, maar het blog dat Tijl aanhaalt maakt een paar valide punten.

  – een speech voor een verzameling Rabbi’s op een zaterdag is hoogst ongepast voor Talmud Joden.
  – en: how would a Bulgarian diplomat get hold of a speech at an (obviously secret) rabbinical gathering at Budapest in Hungary while he was in hiding from the semi-omnipresent Communist authorities no less?

  Like

 6. @ Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 00:32 /

  Ze groeien heel hard.

  Like

 7. trebor2110 // juli 24, 2018 om 00:47 //

  De orthodoxe en import joden fokken als konijnen

  Like

 8. @Fub

  Het gaat inderdaad snel met die Joodse nazi’s. Ze maken tegenwoordig ongeveer 11 procent van de Israëlische bevolking uit. Orthodoxe gezinnen met 4-6 kinderen is vrij normaal. Circa 17 procent van de kinderen in Israël heeft orthodoxe ouders.

  Like

 9. Vervolgstuk van de auteur die Tijl net al aanhaalde, hij vond nog wat inconsistenties:

  https://semiticcontroversies.blogspot.com/2014/02/analysing-text-of-1952-speech-of-rabbi.html

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 01:00 //

  Het verheugt me te zien dat je nog wel kritisch durft te denken Fub.
  En voordat er misverstanden over ontstaan, in mijn ogen zijn die chassidische joden een stelletje engerds net als alle andere orthodoxe religieuzen. Ik heb als atheïst helemaal niks met religie laat staan met die streng gelovigen. En wat de oorsprong ook is, of ze jood, christen, moslim of wat dan ook zijn, voor mij zit er een steekje aan los.

  Liked by 1 persoon

 11. Ik ben kritisch op alles en iedereen Tijl.

  Like

 12. Hoewel aan de authenticiteit van de speech getwijfeld kan worden, zijn ze hier hard mee op weg:

  -Onze controlecommissie zal in het belang van de wereldvrede en om rassenhaat uit te bannen de geslachtsgemeenschap van blanken met blanken verbieden.
  -Blanke vouwen zullen gedekt worden door leden van de donkere rassen en blanke mannen mogen alleen donkere vrouwen paren.
  -Zo zal het blanke ras verdwijnen,
  -aangezien het mengen van de donkeren met de blanken het einde van de blanke mensen betekent

  Duitse tienermeisjes krijgen les om zwarte kindertjes te zogen:

  Negers moeten blanke meisjes bezwangeren en krijgen daar les in:

  © Zanzu.de/Screenshot

  © Zanzu.de/Screenshot

  6 joodse reclamebureau’s promoten (en zie het enorme aantal voorbeelden in de comments):

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 01:14 //

  Dat was ik van je gewend Fub maar je mag mij niet kwalijk nemen dat ik daar de laatste tijd aan begon te twijfelen. Niks menselijks is mij vreemd 🙂

  Like

 14. Toch zie je dat Talmoedische denken bij heel veel prominente joden terug. Uiteraard niet zo direct als die mafkees in de video in het artikel, en zonder slavengelul, maar toch wel herkenbaar.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 01:34 //

  Het exact tellen en registreren van Joden of andere etnische groepen binnen naties stuit op bezwaren. Niettemin bestaan er schattingen van het aantal Joden.

  Voor de Tweede Wereldoorlog bedroeg het aantal Joden wereldwijd naar schatting ongeveer 18 miljoen. Na de genocide (Joods: shoa) door de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog waren daar nog ongeveer 12 miljoen van over. Vandaag lopen de schattingen uiteen van 13,0 tot 14,6 miljoen Joden. Uitgaande van de lage schatting (13,0 miljoen in 2005) leven ongeveer 5,7 miljoen in Noord-Amerika (waarvan 5,3 miljoen in de Verenigde Staten en 0,4 miljoen in Canada), 5,3 miljoen in Azië (waarvan het merendeel in Israël), 1,5 miljoen in Europa (waarvan 0,5 miljoen in Frankrijk), 0,3 miljoen in Zuid-Amerika, 0,1 miljoen in Australië/Oceanië en ongeveer evenveel in Afrika. In het jaar 2000 waren er rond de 33.000 Nederlandse Joden.
  De totale wereldbevolking bedroeg in 2011 naar schatting 7.000.000.000 mensen en bij gelijke groei zou dat in 2050 12.000.000.000 zijn. Geen idee wat eruit komt als je dat deelt door die 14 miljoen joden maar dat zouden wel erg veel slaven per jood (baby’s en bejaarden meegeteld) zijn ! (Iets minder dan duizend ?)

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 01:38 //

  Wel weer lekker ouderwets discussiëren middenin de nacht. Doet denken aan de tijd met Toetssteen !

  Liked by 1 persoon

 17. In een winkelgalerij niet ver hier vandaan wordt je doodgegooid met reclameposters in de winkels waarop negers met blonde blanke vrouwen pronken. Zelden tot nooit dat je er eentje ziet met een bruin vrouwtje en een wikie de viking. Het hele gedoe komt nogal surrealistisch over, omdat er in werkelijkheid in de hele stad geen gemixt koppel te zien is. Ze houden het allemaal bij hun eigen soort.

  Like

 18. 18 miljoen – 12 miljoen.
  Goh wat toevallig. Weer die 6 miljoen.

  Like

 19. Daar hadden ze het een eeuw geleden ook al over.

  Like

 20. @Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2018 om 01:14
  Dat was ik van je gewend Fub maar je mag mij niet kwalijk nemen dat ik daar de laatste tijd aan begon te twijfelen.
  ————

  Volgens mij was het punt dat een groep die ik voorheen uitsloot van kritiek, tegenwoordig ook op mijn kritiek kan rekenen.

  Wat geenszins betekent dat ik nu in ene andere kritiek intrek. Ik ben gewoon extra-kritisch nu.

  Like

 21. skeeter // juli 24, 2018 om 03:33 //

  Duurde vrij lang Fub en maar toch

  Like

 22. skeeter // juli 24, 2018 om 03:35 //

  Fub je bedoelt dit?
  TORONTO — Ontario’s police watchdog has identified the man responsible for a shooting rampage in Toronto’s Greektown as Faisal Hussain.

  The Special Investigations Unit says Hussain is a 29-year-old from Toronto.

  Police have said he was found dead after exchanging fire with police during the shooting on Sunday night.

  Two people were killed and 13 others injured in the incident.

  Like

 23. is mooi, keil ik de comments weer weg

  Like

 24. ja, top.

  ff knutselen ..

  Like

 25. skeeter // juli 24, 2018 om 03:42 //

  Toronto police say an 18-year-old woman and a 10-year-old girl were killed following a mass shooting Sunday night in Toronto’s Greektown neighbourhood, which also injured 13 others.

  Police said 16 people were shot in total, eight men and eight women, including the alleged gunman, who investigators said was a 29-year-old man killed following an exchange of gunfire with police.

  The 18-year-old woman was identified on Monday as Reese Fallon.

  READ MORE: Reese Fallon, 18, identified as victim of Danforth shooting

  Chief Mark Saunders said during a news conference Monday afternoon that the names of the victims, ranging from 10 to 59 years of age, will not be released at this time.

  Authorities said they received calls of a shooting near Danforth and Logan Ave. just after 10 p.m.

  Saunders said early Monday that police arrived at the scene and quickly identified the suspect, who was armed with a handgun. An exchange of gunfire ensued, and Saunders said the shooter died of gunshot wounds.

  READ MORE: What we know about the suspect in Toronto Danforth mass shooting

  The Special Investigations Unit (SIU), an independent agency that investigates police-involved incidents resulting in death and serious injury, identified the suspect Monday afternoon as Toronto resident Faisal Hussain.

  Police did not say whether Hussain was shot by police or if it was self-inflicted. An autopsy is scheduled on Tuesday.

  “The investigation itself is very fluid. It is very new. It’s going to take some time and because of that I’m certainly not going to invite any type of speculation,” Saunders said

  Like

 26. skeeter // juli 24, 2018 om 03:43 //

  sorry

  Liked by 1 persoon

 27. Geen sorry, dank voor je moeite, ben bezig, dankzij jou 😉

  En ik wist net als jij dat het er aan zat te komen.

  Like

 28. skeeter // juli 24, 2018 om 03:52 //

  en volgas niks met religie natuurlijk c/p national post
  ““We are at a terrible loss for words but we must speak out to express our deepest condolences to the families who are now suffering on account of our son’s horrific actions,” Hussain’s parents said in a written statement. “We are utterly devastated by the incomprehensible news that our son was responsible for the senseless violence and loss of life that took place on the Danforth,” the statement says.

  “Our son had severe mental health challenges, struggling with psychosis and depression his entire life. The interventions of professionals were unsuccessful. Medications and therapy were unable to treat him. While we did our best to seek help for him throughout his life of struggle and pain, we could never imagine that this would be his devastating and destructive end.”

  A family friend and youth employment worker who worked with Hussain for eight or nine years, said Hussain was a grocery shelf stocker who lived with his parents and who was shy but sometimes said inappropriate things.”

  Like

 29. “Our son had severe mental health challenges, struggling with psychosis and depression his entire life. The interventions of professionals were unsuccessful. Medications and therapy were unable to treat him.

  dat is de overtreffende trap van de verwarde man tegenwoordig, zagen we vandaag ook al bij Malek F.

  Like

 30. skeeter // juli 24, 2018 om 04:02 //

  Je mag het hier godverdomme niet eens noemen je wordt gelijk uitgemaakt voor bigot en Jason Kenney knalt je zo uit zijn partij………………
  Denk trouwens dat ie hier een grove fout maakt
  Net in de afgelopen week voor de schietpartij
  https://globalnews.ca/news/4334292/todd-beasley-anti-muslim-posts-removal-from-ucp-nomination/

  Like

 31. skeeter // juli 24, 2018 om 04:05 //

  nou Fub maak er maar wat van, ga effe Fox news doen. Canada TV kan me echt de reet roesten.

  Like

 32. ik knutsel 😉

  Like

 33. skeeter // juli 24, 2018 om 04:29 //

  De 18 jarige die dood is was politieke zelmoord kandidaat
  https://nationalpost.com/news/toronto/toronto-danforth-shooting-victim-reese-fallon

  Like

 34. Daniel // juli 24, 2018 om 09:59 //

  Niets aan toe te voegen. De echte olifant in de kamer is de synagoge van Satan. Johannes 15:25: “Maar het woord moet vervuld worden dat in hun Wet geschreven is: Zij hebben mij zonder reden gehaat”.

  Mattheus 3:7-12 (Johannes de doper m.b.t. Jezus van Nazareth):
  Toen hij zag dat heel wat farizeeën en sadduceeën naar de doop toe kwamen, zei hij tegen ze: ‘Addergebroed! Wie heeft gezegd dat jullie aan het komende oordeel kunnen ontsnappen? Breng eerst maar eens vruchten voort die bij berouw passen. Denk niet dat jullie bij jezelf kunnen zeggen: “Wij hebben Abraham als vader.” Want ik zeg jullie dat God uit deze stenen kinderen voor Abraham kan maken. De bijl ligt al klaar bij de wortels van de bomen. Elke boom die geen goede vruchten voortbrengt, moet omgehakt en in het vuur gegooid worden. Ik doop jullie met water omdat jullie berouw hebben, maar hij die na mij komt, is sterker dan ik. Ik ben het niet eens waard om zijn sandalen uit te trekken. Hij zal jullie dopen met heilige geest en met vuur. Hij heeft de wanschop in zijn hand, en hij zal zijn dorsvloer grondig reinigen en zijn tarwe in de voorraadschuur bijeenbrengen. Maar het kaf zal hij verbranden met vuur dat niet uitgedoofd kan worden.’

  Zo zal het gaan met de synagoge van Satan. Het is dus niet verwonderlijk dat deze synagoge christenen haat.

  Like

 35. Het Joodse volk heeft niets met het Zionisme te maken. Net zo min heeft het Europese volk met de Brusselse EU te maken.
  Beide worden als dekmantel gebruikt voor de kwalijke praktijken van de Cabal.

  Dit heb ik hier al eens uitgelegd:
  https://www.levensreis.nl/index.php/bestaat-zoiets-als-de-hel-of-vagevuur/

  Like

 36. Feniks // juli 24, 2018 om 10:26 //

  Petje af voor jullie onderzoek.
  De youtube filmpjes van father Nataniël benoemen ook veel van deze zaken.

  Like

 37. Daniel // juli 24, 2018 om 12:17 //

  @Albert Groeneberg // juli 24, 2018 om 10:04 //

  Dat klopt zeker voor een deel. Dat maakt het ook zo schimmig. Niet joden (zoals bijvoorbeeld Joe Biden) kloppen zich op de borst zionisten te zijn. Anderzijds zijn er ook joden (zoals Norman Finkelstein en Bobby Fisher) die niets met het zionisme te maken willen hebben en er tegen ageren. Andere niet joden verhullen hun sympathieën met de joden (zoals Barack Obama en Donald Trump). Jodendom en zionisten worden vaak verward maar hebben ook dikwijls met elkaar te maken.
  Niettemin omarmen zeker religieuze joden de Talmoed en Mishna, beiden geschriften die de Wet en de Evangeliën schofferen. Deze joden – zoals in Jezus’ tijd – koesteren de verwachting van Tsion (Zion of Jeruzalem).
  Aan het Joodse volk als geheel was in de Wet een koninklijke priesterschap beloofd, INDIEN (!!!) zij strikt God’s stem (geboden) zouden gehoorzamen en naleven. De Wet moest leiden tot het accepteren van de Messias en vervulde de Wet.
  Het Joodse volk als ‘natie’ heeft dit echter niet waargemaakt en dit koninklijke priesterschap is van hen weggenomen op het moment dat de Messias (die zij als geheel niet erkennen)
  de Wet vervulde door het vergieten van zijn bloed. De joden die de Messias verwierpen, verkeren echter nog altijd in de veronderstelling dat zij in het verbond met Abraham zijn opgenomen waardoor hun koningschap verzekerd is.
  Dat is dus niet het geval en dat steekt. Zij proberen op eigen kracht hun heerschappij te verkrijgen. Ze komen ver maar zij zullen deze heerschappij nooit verkrijgen.
  De kop is de staart geworden.

  Like

 38. Kijk, dit soort reacties heb ik wat aan. ik hoef het niet met alles eens te zijn, maar het vergroot wel mijn kennis over dit onderwerp.

  Like

 39. Daniel // juli 24, 2018 om 12:17 // Wat jij schrijft over de joden en het Jodendom, geldt ook voor de meeste christenen en het Christendom.
  Vele christelijke kerken en sekten verkeren eveneens in de veronderstelling dat zij tot de uitverkoren Bruid van Jezus Christus behoren.
  Dat is inderdaad niet het geval en deze waan zal hen spoedig opbreken . . .

  Like

 40. Gladiator // juli 24, 2018 om 13:56 //

  Ja mensen, uitspraken uitspraken en nog eens uitspraken…..

  Kijk hier eens eventjes naar en luister wat deze “mensen” te zeggen hebben over andere mensen waarbij ik mensen 1x tussen aanhalingstekens zet en 1x NIET….

  Het moge duidelijk zijn hoe mijn gedachtengang is, echter nu de rest van de wereld nog proberen te overtuigen….!!!

  Veel luistergenot!!!!

  Gladiator
  ps dit moesten wij eens zeggen van iets of iemand en dan zijn wij nog maar gewone burgertjes, dit zijn regeringsleiders, generaals en andersoortig TUIG van de richel!!!

  Like

 41. Daniel // juli 24, 2018 om 16:17 //

  @Albert Groeneberg // juli 24, 2018 om 12:42 //

  Zeker. geheel mee eens Albert. Goede en essentiële aanvulling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s