Nieuw

Politie weigert jihadist dood te schieten, vrouw moet zelf kruisgrijper opsporen – 7% loonsverhoging

Je kan en wilt en doet helemaal niks behalve iftarren, je verschijnt in korte broek op je werk, je hebt schijt aan het hitteplan en legt die zielige Malek F. niet even in de schaduw terwijl hij ligt te traumatiseren op straat, maar krijgt wel 7% loonsverhoging ( 5 maal inflatiewaarde ) geboden om überhaupt ‘in gesprek‘ te gaan wanneer je zelf je eigen rooster in gaat vullen als je zin hebt.

De staat van de Nederlandse politie in 2018.

Alles staat al in de samenvatting hierboven, maar we zullen het even uitspellen.

Vrouw, die niet met naam in de krant wil, neemt foto’s van kruisgrijper, spoort zelf (!!!) twee andere slachtoffers (53 en 17) op. Alledrie herkennen dezelfde dader. Politie gaat nu onderzoeken of het dezelfde dader is. Met hoofd op bureau slaat. Je hebt alleen deze drie getuigen, die zeggen alle drie hetzelfde. Punt. Er valt niet meer te onderzoeken. Waar krijgen jullie voor betaald ? Ga verdomme de dader zoeken en lever 7% in ! En ga aan het werk op de tijden dat je baas dat zegt, en niet als je toevallig geen zin hebt op vakantie te gaan of het thuis bij moeders de vrouw (man, transgender, anders) weer eens verpest hebt en nergens anders terecht kan.

Malek F. verklaarde zelf een martelaar te willen worden (maar de 7 procentsbrigade weigert mee te werken en hem af te schieten), riep allah akbar, ging veel bidden, schreef op Facebook dat alle ongelovigen naar de hel moeten, niet zomaar naar de hel maar eentje waar ze extra veel lijden, maar volgens advocaten, burgemeester en media heeft het niks met islam en terreur te maken. Weer met hoofd op bureau slaat. En lever nog eens 7% in !

Het is onze schuld, en die van Stef Blok, want Malek was zielig en niemand wilde hem helpen en toen raakte hij aan de druks. En van druks ga je mensen hun keel doorsnijden, dat weet iedereen. Lever nog eens 7% in, want er moet een hele psychische zieligheidsindustrie plus medicatie betaald worden de komende 30 jaar voor Malek om hem er weer bovenop te helpen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Politie weigert jihadist dood te schieten, vrouw moet zelf kruisgrijper opsporen – 7% loonsverhoging

 1. trebor2110 // juli 23, 2018 om 14:40 //

  En van druks ga je mensen hun keel doorsnijden,

  ik gebruik ook al een flinke tijd drug s mag ik nu ook kelen doorsnijden ??/

  Like

 2. trebor2110 // juli 23, 2018 om 14:41 //

  of mag dat alleen in combinatie van onder invloed zijn van drugs en een bepaald geloof .

  Like

 3. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 14:42 //

  indien gericht “vuur”.

  Like

 4. Martelaar word je niet op bestelling. Als ik drie kennissen aanspreek die willen getuigen dat jij een potloodventer bent… zou de politie je moeten arresteren???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s