Nieuw

Middagje islam – Tientallen doden in Mali, schietpartij in Afghaanse moskee, zelfmoordaanslag in Nigeriaanse moskee, legerbasis aangevallen in Somalië

Malinese troepen doodden 11 jihadisten die hen in het midden van het land in een hinderlaag hadden gelokt, in botsingen waarbij ook één soldaat om het leven kwam, aldus het ministerie van defensie.

Gewapende Tuareg-groepen die de regering steunden, meldden ook dat aanvallers vrijdag meer dan 20 mensen executeerden in een dorp in het noordoosten.

News24 >>

Volgens een Afghaanse functionaris openden maar weinig schutters het vuur op gelovigen in een moskee in de oostelijke provincie Nangarhar, waarbij vier mensen om het leven kwamen.

Het incident vond plaats op zondagavond in het district Surkh Rod.

Wion >>

Acht mensen werden gedood in een moskee in het noordoosten van Nigeria toen een zelfmoordterrorist zijn explosieven ontplofte, aldus een burgerlid van de lokale militie.

De explosie gebeurde in het Mainariagebied van Konduga, in de staat Borno, op maandag 23 juli, zei Ibrahim Liman, van de civiele milities die het leger bijstaan ​​in de strijd tegen Boko Haram.

The Defense Post >>

Zwaar bewapende Al-Shabaab-jagers bestormden maandag een militaire basis in Zuid-Somalië en lieten verschillende doden achter, zeiden een lokale legerofficier en getuigen.

Militaire bronnen in de regio zeiden dat de aanval gericht was tegen de militaire basis van Baar Sanguni, ongeveer 40 kilometer ten noorden van de regionale hoofdstad Kismayo.

De aanvallers ramden een met explosieven beladen voertuig in een controlepost voordat schutters de basis aanvielen en meer dan een uur lang geweervuur ​​met soldaten uitwisselden.

The Defense Post >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s