Nieuw

Gender-kindermisbruik: “baby’s” zijn nu geslachtsloze “theybies”

In de Verenigde Staten proberen linkse media de genderideologie weer aantrekkelijker te maken voor burgers. De recentste tendens is baby’s niet baby’s maar theybie’s te noemen. Het doel is om vanaf de geboorte een einde te maken aan alle vormen van gendergebondenheid en de vermeende nadelen die daarmee gepaard gaan.

NBC News ontketent opnieuw een verhit debat in de Verenigde Staten met zijn rapportage over het door gender-bezeten echtpaar Nate en Julia Sharpe. Het echtpaar, dat in Cambridge, Massaschusetts, woont, ontkent hun drie-en-een-half jarige tweeling Zyler en Kadyn elke aanwijzing van hun biologische geslachtsidentiteit. Ook mag de rest van de wereld niet weten wie de jongen of het meisje is.

“We gebruiken genderneutrale woorden, zodat onze kinderen vrij kunnen beslissen wanneer en welk geslacht ze willen kiezen”, legt Nate Sharpe in de rapportage uit. De twee peuters dragen bijna identieke kapsels en beoefenen op de mat yoga met hun ouders in dezelfde kleurrijke regenboog-legging  Reeds tijdens de zwangerschap heeft men zich over de gendertheorie geïnformeerd. Gender indoctrinatie begint direct na de geboorte en dus besloot het echtpaar om de omgeving niet het geslacht van de tweeling te vertellen, weet theworld.com.

Onze kinderen hebben er geen idee van dat er kinderen zijn die een “zij” of een “hij” zijn. Ze zien ze alleen maar als kinderen”, zegt de trotse moeder van de tweeling. “Meisjes krijgen te horen dat ze niet vuil mogen worden, jongens moeten niet huilen en sterk zijn”. Julia Sharpe is er zeker van dat ze op deze manier worden onderwezen om hun gevoelens te onderdrukken. “Als de vraag rijst hoe kinderen geboren worden, zullen we ze vertellen dat seksen vloeiend zijn. Hierdoor kunnen mensen een penis hebben en zichzelf waarnemen als jongens, maar ze kunnen zich net zo goed voelen als meisjes”, verklaart Julia, die als het evenbeeld van haar man verschijnt, maar met een paar extra kilo’s meer.

De bijbehorende Facebook-groep “Theybies” heeft al 220 leden in de VS, zegt NBC News, die deze “verwarde” minderheid meteen tot een trendsetter verklaart.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/22/gender-kindesmissbrauch-babys/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Gender-kindermisbruik: “baby’s” zijn nu geslachtsloze “theybies”

 1. In Noord-Korea en China mogen de mensen nog gewoon mannetje of vrouwtje zijn. Wel allemaal in helzelfde overalletje en met hetzelfde petje op de kop. Want alle slaven dienen makkelijk herkenbaar te zijn voor hun kampbewaarders of blokhoofden. Nu weet ik niet of er achter hun registratienummer nog de aanduiding voor man of vrouw staat. Ik zou ’t doen want dat is voor het gemak als je er na gebleken ongeschiktheid nog wat organen uit moet halen.

  Die genderknakkers en -knakkerinnen plus -regenboogdingesen maken het straks onze kampbeulen niet gemakkelijk, moeten ze de formulieren weer gaan veranderen met 78 hokjes voor de orgaangerelateerde gevoelsmatige genusinformatie. Vreselijk als je dan als hersendode gendercreatieveling op de snijtafel van Lijkstra ligt en dat de orgaanontnemer van dienst zegt ‘hé, een ontplofte mol, of weten jullie wat dit voor ding is” en dan jou prachtige uit je lul opgebouwde en oeverloos gesubsidieerde vagijn in de kliko pleurt.

  Heeft er wel niks mee te maken maar ik doe aan Vrijheid van Gevoelsuiting en schreeuw even lekker met het rollatorvrouwtje mee.
  https://breinbrouwsels.nl/was-hitler-er-nog-maar-die-had-ze-allemaal-kapot-geschoten/

  Like

 2. trebor2110 // juli 23, 2018 om 20:14 //

  Like

 3. Scrutinizer // juli 23, 2018 om 20:58 //

  Wat een onzin.
  De ideologie sowieso maar ook de terminologie, immers baby is reeds neutraal en er woord naar verwezen met “it”. The boy > he; the girl > she, maar the baby > it. Dus dat was al neutraal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s