Nieuw

”Family Guy” gaat aflevering over #metoo maken

Family Guy - Joe is feeding them pennies...

De humoristische tekenfilmserie Family Guy zal in het komende seizoen de feministische #metoo-beweging, die vooral eind verleden jaar in schwung was, in ogenschouw nemen. Dit onthulde de televisieserieproducent Richard Appel tijdens de Amerikaanse amusementsbeurs Comic-Con.

Klassieke scène uit “Family Guy” wanneer Peter Griffin en zijn vrienden een tijdreis maken naar een Joods getto in Europa vóór de Tweede Wereldoorlog:

In het volgende seizoen van de tekenfilm tv-serie “Family Guy” komt een aflevering met betrekking tot de feministische #metoo-beweging. Dit onthulde de serieproducent Richard Appel tijdens de Amerikaanse amusementsbeurs Comic-Con van dit jaar.

De hoofdpersoon van deze episode zal de buurman van de hoofdpersoon van Peter Griffin’s zijn, Glen Quagmire, een ongehuwde piloot die zich al heeft gevestigd als een van de meest perverse karakters in de televisiegeschiedenis.

– De Metoo-evenementen werden een grote culturele kracht toen we begonnen na te denken over het volgend seizoen, en we zijn van plan om onszelf met het hoofd naar voren erin te gooien met een aflevering over Quagmire, vertelde Appel.

Het is nog onduidelijk of men de #meeto-beweging gaat bespotten, of een politiek correcte aflevering gaat maken over de kwestie. Maar Family Guy staat bekend om zijn spot te drijven met alles en iedereen, van Joden tot homo’s en cultuur-marxisten.

Bekijk fragmenten van het komende seizoen van Family Guy:

Bron:

https://www.huffingtonpost.com/entry/family-guy-me-too-glenn-quagmire_us_5b53b310e4b0de86f48daa10?guccounter=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s