Nieuw

Donald Trump tegen Iran: “Nooit meer de V.S. bedreigen, anders zult u gevolgen ondervinden waar weinigen in de geschiedenis ooit onder hebben geleden”

De Amerikaanse president Donald Trump gaat nu hard in de tegenaanval op Iran: Bedreig ons nooit meer!, schrijft hij furieus op Twitter.

Het conflict tussen Iran en de Verenigde Staten neemt nu toe.

Zondag hield de Iraanse president Hassan Rohani een toespraak waarin hij de Verenigde Staten en Donald Trump aanviel. Deels omdat Trump het nucleair vredesakkoord met Iran heeft verlaten, maar ook voor de nieuwe en harde sancties die aan het land zijn opgelegd. De Verenigde Staten hebben onlangs ook een propagandacampagne tegen Iran gelanceerd, waarbij ze de steun voor de regering van het land hebben uitgeroeid en “angst hebben gezaaid”, zoals Reuters het uitdrukt.

– De Amerikanen moeten begrijpen dat vrede met Iran de moeder van alle vredes is, en oorlog met Iran de moeder van alle oorlogen is, zei Hassan Rohani in zijn televisieuitzendings toespraak.

– Speel niet met de staart van de leeuw. Dat zal alleen maar tot spijt leiden. U zult het voor altijd betreuren, ging hij verder.

Het antwoord van Donald Trump werd bruut.

In een Twitter-beriicht geformuleerd in hoofdletters en gericht aan Hassan Rohani, schrijft hij op maandagochtend:

“Nooit en te nimmer meer de Verenigde Staten bedreigen, anders zult u gevolgen ondervinden waar weinigen in de geschiedenis ooit onder hebben geleden. Wij zijn niet langer een land dat uw krankzinnige woorden van geweld en dood zal accepteren. Wees voorzichtig!”

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Donald Trump tegen Iran: “Nooit meer de V.S. bedreigen, anders zult u gevolgen ondervinden waar weinigen in de geschiedenis ooit onder hebben geleden”

 1. Horatius // juli 23, 2018 om 13:25 //

  Ferme taal van Donald Trump richting de religieuze baardmannen in Iran.

  Zijn woorden zullen zeker niet goed vallen in Brussel en Straatsburg. Daar hebben ze het liever over het voeren van een open dialoog, ontspanningspolitiek, concessies, wederzijdse belangen in de strijd tegen het internationale terrorisme en andere zalvende bewoordingen om hun laffe houding maar toe te dekken.

  Iran is samen met Saoedi-Arabië de bron van alle kwaad op deze wereld wat betreft religieus geweld met de Koran als bron van inspiratie.

  Eens zal er een escalatie plaatsvinden in het Midden-Oosten waarbij kernwapens zullen worden ingezet, zo niet door Israël dan door Iran. Dit scenario is echt onontkoombaar want in dit gebied is totale vrede al sinds Bijbelse tijden een onbekend fenomeen.

  Donald Trump mag dan geen diplomaat zijn, maar zijn strijdbare aanpak heeft t.a.v. Noord-Korea feilloos gewerkt en is er zelfs nu een dialoog ontstaan met Zuid-Korea en daar is zijn voorganger Obama nooit in geslaagd. Integendeel zelfs, die was volledig verantwoordelijk voor de explosieve situatie die was ontstaan door de andere kant op te kijken en de hele zaak op zijn beloop te laten.

  Iran is nu gewaarschuwd en kan zijn knopen gaan zitten tellen: of hun nucleaire arsenaal opgewassen is tegen een totale oorlog met de VS die over een voorraad kernwapens beschikken in alle mogelijke variëteiten waartegen ze heel snel het loodje zullen leggen.

  Economische sancties, mits gesteund door de EU, kunnen de baardmannen tot inkeer brengen of ze organiseren weer een nieuwe stroom vluchtelingen richting Europa om ze van die steun te weerhouden.

  Speel niet met de Staart van de Leeuw of met de Baard van de Profeet of er breekt een wereldwijd conflict uit met de Islam. Zo menen wij de woorden van deze Hassan Rohani te moeten begrijpen.
  Een door de praktijk achterhaalde bedreiging, want sinds 9-11 is dit wereldwijde conflict allang uitgebroken en een beslissende confrontatie is onafwendbaar.

  Of dit nu zal gaan gebeuren of over pakweg 10-20 jaren zal voor de geschiedenis van de mensheid niet zoveel uitmaken, maar het beoogde wereldwijde Islamitische Kalifaat zal bijtijds moeten worden vernietigd en dat heeft een prijs.

  Maar daar denken Juncker en consorten totaal ander over, die willen een ‘dialoog’ uitmondend in een geruisloze Islamisering van Europa.

  Like

 2. Ik zeg tegen Horatius: AMEN.

  Like

 3. Go to Hell // juli 23, 2018 om 17:32 //

  Ja laat de Amerikanen de olie uit Iran jatten en de vluchtelingen naar Europa sturen.

  Liked by 1 persoon

 4. van Dalden // juli 23, 2018 om 17:51 //

  Europa wil niet naar de pijpen van Trump blijven dansen, alleen al in Duitsland zijn 10.000
  firma’s die zaken doen met Iran.

  Like

 5. iemand met gezond verstand ziet toch wat een gevaarlijke komedie dit is. Gewoon op social media dreigingen uitten met e.v enorme globale gevolgen. Hoe serieus ziet men dat?

  Like

 6. skeeter // juli 23, 2018 om 21:15 //

  jrtpf, iemand met gezond verstand ziet dat het de hoogste tijd is voor grote schoonmaak.

  Like

 7. Want regime change pakte in het verleden ook zo goed uit.

  Toen Netanyahu de VS overtuigde om Saddam defintief ten val te brengen beloofde hij veel goeds voor het hele MO, google zelf maar zijn YT uitspraken.

  Het gevolg was 1,5 miljoen verdreven christenen. Net als dat het gevolg in Syrië is.

  Ja kunt je afvragen wie hier oorlog voert tegen wie.

  Waren christenen ook al niet het grootste doel onder bolsjewistisch Rusland, waar anderzijds op antisemitisme de doodstraf stond ?

  En what about the Holodomor, en de daders ?

  En what about Al-Andalus en de Joodse Coalloboratie met de moslims tegen de christenen (stukje komt zo)

  Hoe gruwelijk veel christelijke doden zijn die Joden eigenlijk aan te rekenen ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s