Nieuw

Bekende Duitse blogger roept op tot vorming verzetsgroepen tegen regering Merkel

De bekende Duitse blogger Michael Mannheimer heeft op zijn site soldaten, agenten en burgers opgeroepen om massaal en gezamenlijk in verzet te komen tegen de regering van bondskanselier Angela Merkel, voordat de massa immigratie en islamisering over enkele jaren helemaal niets meer hebben overgelaten van Duitsland. In buurland België heeft de leider van het Vlaams Belang, Filip de Winter, gewaarschuwd dat een burgeroorlog tussen de autochtone bevolking en moslimmigranten dichterbij is dan de mensen denken.

Mannheimer neemt de Duitse officier Claus von Stauffenberg als voorbeeld. 74 jaar geleden ‘nam hij zijn verantwoordelijkheid tegenover de vrijheid van het Duitse volk serieus, en pleegde een aanslag op dictator Adolf Hitler.’ Stauffenberg had dat goed voorbereid. Zijn verzetsgroep bestond uit diverse hooggeplaatste officieren en gewone soldaten. Zoals bekend overleefde Hitler de aanslag, waardoor de Tweede Wereldoorlog nog een jaar doorging. Wat fataal bleek, want meer dan 80% van alle slachtoffers in die oorlog vielen in dat laatste jaar.

Xander Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Bekende Duitse blogger roept op tot vorming verzetsgroepen tegen regering Merkel

 1. Als oud Soldaat zeg ik doen,ook hier.

  Liked by 1 persoon

 2. Met de tanks richting het Binnenhof en Brussel. En niets overeind laten staan.

  Liked by 2 people

 3. Welke tanks , Stef ???

  Like

 4. Er zijn er genoeg die er bereid toe zijn ,onderschat de onvrede niet

  Like

 5. @josh Die zijn er wel maak je daar maar geen zorgen om

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s