Nieuw

Arabische clans domineren Berlijn: Twintig families regeren grote delen van de Duitse hoofdstad

Pixabay.

Volgens schattingen van de politie wonen er in Berlijn bijna twintig grote Arabische familieclans. Ze hebben elk maximaal 500 leden. Twaalf clans veroorzaken ernstige problemen voor de politie, omdat zij herhaaldelijk georganiseerde misdaden plegen.

Afgelopen vrijdag is bij één clan binnengevallen, toen veertig financieel rechercheurs van de gerechtelijke Bundespolitie voor de deur van verschillende leden van de clan stonden.

In Berlijn werden twaalf adressen van de omvangrijke familie R. doorzocht, één in Brandenburg. In totaal werden vrijdag 77 eigendommen in beslag genomen – met een totale waarde van ongeveer tien miljoen euro.

De eigendommen werden grotendeels gefinancierd met geld uit criminele activiteiten. Leden van de omvangrijke familie R. zijn bij de politie al jaren bekend voor strafbare feiten.

In oktober 2014 braken ze in een bank in Mariendorf in en beroofden de bank voor bijna tien miljoen euro.

De clans, bestaande uit Arabieren, Turken en Afrikanen, opereren voornamelijk in het westen van de stad. Sommige Arabische clans wonen in de voorstad Neukölln in Berlijn en hebben bepaalde straten onder elkaar verdeeld.

Het probleem beperkt zich niet tot Berlijn. De clans zijn ook actief in het Ruhrgebied, in Nedersaksen en Bremen.

Bron:

https://www.berliner-zeitung.de/berlin/polizei/20-grossfamilien-in-berlin-clans-haben-die-strassen-aufgeteilt-30986292

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Arabische clans domineren Berlijn: Twintig families regeren grote delen van de Duitse hoofdstad

 1. Duchesne // juli 23, 2018 om 14:00 //

  Hier ook, onder andere in Venlo en Roermond zijn het Turkse gebieden, en Helmond en Bergen op Zoom als Marrokaans eigendom.

  Eigendom is het recht van een rechtssubject om over een zaak (stuk grond, voorwerp, hoeveelheid geld enz.) naar eigen goeddunken te beschikken en anderen van deze beschikking uit te sluiten. Eigendom van een natuurlijke persoon heet particulier, privaat eigendom en privé-eigendom; eigendom van een gemeenschap gemeenschappelijk of collectief eigendom; eigendom van een staat heet publiek eigendom ofstaatseigendom. De rechthebbende van de eigendom van een zaak wordt eigenaar genoemd.

  In het dagelijks spraakgebruik en in andere wetenschappen dan het recht wordt bezit vaak als synoniem van eigendom gebruikt. Het(Nederlands) recht maakt hier echter een onderscheid: bezit is hier slechts het feitelijk kunnen beschikken over een zaak inhoudt — de zaak kan bijvoorbeeld ook geleend, gehuurd, gepacht of gestolen zijn.

  De regulering van eigendom is een van de meest fundamentele onderdelen van een maatschappijordening, omdat ze de economischeverhoudingen bepaalt: wie is eigenaar van schaarse productiemiddelen als grond, delfstoffen, industrie? Deze vraag heeft in de loop van de geschiedenis conflicten opgeleverd, variërend van filosofisch debat tot oorlogvoering.

  Let op !!! “bezit is hier slechts het feitelijk kunnen beschikken over een zaak inhoudt — de zaak kan bijvoorbeeld ook geleend, gehuurd, gepacht of GESTOLEN zijn. Of gewoon veroverd of door collaborateurs overgedragen zijn door niet te vervolgen, op te sporen of gewoon te verstoppen….

  Like

 2. Opruimen // juli 24, 2018 om 09:34 //

  Mijn God… Families met 500 leden… Dat is allemaal inteelt… Debielen, monsters etc. Zelfs de man met de snor had niet genoeg gas kunnen geven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s