Nieuw

Allochtonen gooien stenen naar bejaarde vrouw: “Vieze Belg”

Foto ter illustratie. Pixabay.

Een bejaarde en gehandicapte vrouw werd afgelopen donderdagmiddag in Antwerpen zonder aanleiding bekogeld met stenen door een tiental allochtone jongeren. “Ze vlogen langs mijn hoofd en mijn scootmobiel werd geraakt. Het waren geen kleine steentjes. Het waren echte straatstenen van wel 15 centimeter groot.” De vrouw kreeg te horen dat ze een “vieze stinkende belg” is.

Donderdagmiddag wilde de invalide bejaarde vrouw L.B. (ze wil naar eigen zeggen liever niet met haar volledige naam vernoemd worden, uit angst voor vergelding) in Antwerpen haar oude buren gaan bezoeken. Toen ze op weg was met haar scootmobiel, liep ze plots een oude bekende tegen het lijf. Ze stonden een praatje te maken, en werden vervolgens benaderd door een groepje van een tiental allochtone jongeren.

“Vieze stinkende belgen”

Het groepje allochtonen bedreigde de vrouw en begon zonder enige aanleiding met stenen te gooien naar de vrouw. “Plotseling begonnen ze met stenen te gooien”, vertelt de vrouw aan de telefoon. “Ze vlogen langs mijn hoofd en mijn scootmobiel werd geraakt. Het waren geen kleine steentjes. Het waren echte straatstenen van wel 15 centimeter groot.” De bejaarde vrouw werd gelukkig niet geraakt.

Lees verder:

https://sceptr.net/2018/07/allochtonen-gooien-stenen-naar-bejaarde-invalide-vrouw-vieze-belg/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Allochtonen gooien stenen naar bejaarde vrouw: “Vieze Belg”

 1. trebor2110 // juli 24, 2018 om 00:09 //

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juli 24, 2018 om 10:46 //

  Vies volk die asielparasieten ik zie ze liever dood

  Like

 3. Ook in Belgenland is de bevolking door de politiek voor gehouden dat de allochtonen nodig zijn om de vergrijzing ‘op te lossen’.

  Kortom,… ze doen waarvoor ze gekomen zijn.

  Like

 4. N.E. Derlander // juli 24, 2018 om 13:02 //

  De leiders, van ongeacht welk land dan ook, die dit gedrag van deze sektarische verwende en dom gehouden jongetjes toegestaan en gefaciliteerd hebben, moeten nu hoognodig ter verantwoording geroepen worden voor en door een landen overschrijdend volkstribunaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s