Nieuw

13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – negerploerten krijgen fopstrafjes

Politiefoto van het balkon waar het meisje werd verkracht. Rechtsonder in kader de drie veroordeelde Somaliërs. Het meisje heeft heel erg geleden en heeft zichzelf gesneden na de groepsverkrachting. © Politie/Privé

Zweden – De drie zwarten filmden hun bloedige en langdurige groepsverkrachting van een 13-jarig meisje in Västerås. Daarna verspreiden ze de film op sociale media. Maar nu kiest het Hooggerechtshof ervoor om hun straf bijna te halveren – van acht naar vier en vijf maanden jeugdzorg. Een vierde verkrachter wordt niet gestraft omdat hij minderjarig zou zijn.

Op 14 juni 2017 werd een 13-jarig meisje groepsverkracht in een apartement in Västerås. Drie Somaliërs, naar eigen zeggen geboren in 2000, zijn in april wegens kinderverkrachting veroordeeld tot acht maanden jeugdzorg.

Tegen het vonnis werd beroep aangetekend en de openbare aanklager eiste dat de straf voor de daders verscherpt zou worden.

Maar nu heeft het Svea Hooggerechtshof in plaats daarvan ervoor gekozen om de straf drastisch te verlagen en bovendien een van de Somaliërs vrij te spreken van kinderpornografie bezit – omdat uit de film van de groepsverkrachting niet kan worden opgemaakt of de “puberteitsontwikkeling van het meisje is voltooid”.

Twee van hen zijn nu veroordeeld tot vijf maanden gesloten jeugdzorg en de derde komt weg met slechts vier maanden gesloten jeugdzorg.

“Gezien de leeftijd van de verdachten bedraagt de strafmaat-waarde een kwart van de strafwaarde en daarnaast moet rekening worden gehouden met het feit dat gesloten jeugdzorg niet gekoppeld is aan voorwaardelijke invrijheidstelling”, schrijft het Svea Hooggerechtshof in haar vonnis.

Vóór de groepsverkrachting hadden de Afrikanen het meisje met alcohol dronken gevoerd. Een van hen bracht de 13-jarige naar het toilet en verkrachtte haar. Nadat het meisje het toilet verliet, werd ze er weer naar toe gebracht en door de drie zwarten tegelijk verkracht, waardoor de vagina van het meisje “scheurde” en het bloed begon te stromen.

Toen zich zich huilend naar het balkon had begeven, werd ze opnieuw verkracht terwijl de anderen toekeken. Later bleek dat twee Somaliërs de groepsverkrachting hadden gefilmd. De filmscènes werden een van de sterkste bewijzen van de openbare aanklager en werden tijdens het proces vertoond, schrijft de Zweedse staatstelevisie (SVT).

Uit het vonnis van de rechtbank blijkt dat het meisje na de gebeurtenis zichzelf met een mes heeft gesneden, afstandelijk en wantrouwend is geworden, en snel overstuur raakt. Ze heeft lange tijd de middelbare school verzuimd en droomde ’s nachts nachtmerries met huilen en slaaploosheid.

De film van de groepsverkrachting heeft zich vervolgens op de sociale media verspreid en het meisje is blootgesteld geweest aan scheldwoorden en geruchten verspreiding.

Ongeveer drie weken na de gebeurtenissen kreeg het meisje koorts, die ze volgens artsen heeft kunnen krijgen via “seksuele contacten”. Het meisje kreeg 40 graden koorts.

Uit openbare documenten blijkt dat alle drie de veroordeelde zwarten zowel een Zweeds als een Somalisch staatsburgerschap bezitten en kunnen daarom niet naar Afrika worden uitgewezen

Een vierde persoon die aan de groepsverkrachting deelnam, ontloopt compleet straf, omdat hij jonger dan 15 jaar was toen de misdaad werd geregistreerd.

Achter het vonnis van het Svea Hooggerechtshof bevinden zich de rechters Bertil Ahnborg, Agneta Munther, tijdelijk rechter Joar Söderlind en lekenrechters, Sonja Leikrans en Lars Molin.

Bron:

http://www.friatider.se/gruppv-ldtog-flicka-tills-hennes-underliv-sprack-nu-f-r-de-kraftigt-s-nkta-straff

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on 13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – negerploerten krijgen fopstrafjes

 1. koddebeier // juli 23, 2018 om 14:19 //

  Hoe dom moet een volk zijn om deze shit van hun Nep “rechtspraak” te blijven accepteren ????

  Like

 2. koddebeier // juli 23, 2018 om 14:20 //

  Dit soort “rechters” zou met liefde ophangen !

  Like

 3. Willem // juli 23, 2018 om 14:35 //

  Goed zo Zweden, wees een voorbeeld voor de rest van Europa. Ga zo nog een paar jaar door, net als in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Nederland. Hoe zal Europa er over 10-20 jaar uitzien? In Oostenrijk zijn ze aan het wakker worden, nu geen rijbewijs meer in het turks, imams weggestuurd en moskeeen gesloten, geen niqabs en hoofddoeken, Dat is een heel goed begin, nu de rest nog.

  Liked by 1 persoon

 4. waarom gaat een meisje van 13 met 3 bruine mee ???

  Like

 5. Misschien omdat het een meisje van nog maar dertien jaar is? Je weet wel, nog lang niet volwassen en zich van geen gevaar bewust?

  Like

 6. Stel je nou is zelf voor, lompe boer, dat je zelf een dertienjarige dochter zou hebben die dit was overkomen. Zou je dan hetzelfde zeggen?
  – Euuuhja is je eigen schuld, had je maar niet mee moeten gaan.
  En dan nog als ze volwassen zou zijn geweest. Die teringnegers moeten gewoon met hun fikken van onze vrouwen afblijven.

  Liked by 2 people

 7. trebor2110 // juli 23, 2018 om 15:17 //

  Nee rommel ik zeg niet dat het haar eigenschuld is , maar haar ouders hadden haar beter moeten inlichten .

  Mijn nicht van 13 is wel goed ingelicht door haar Litouwse moeder

  Like

 8. Ja, en jij luisterde als dertienjarige altijd naar je ouders.
  Laten we nou is allemaal accepteren dat kinderen noch hun ouders aan deze verkrachtingen schuld hebben. Ik wordt doodziek van die schuldverwijzingen naar de slachtoffers.

  Liked by 2 people

 9. Daniel // juli 23, 2018 om 15:45 //

  @Rommel // juli 23, 2018 om 15:37 //

  Sorry Rommel, maar heel even zag ik u tussen de rechters zitten die in het artikel worden gehekeld. Eventjes maar, want ik denk dat u probeert evenwicht te zoeken. Maar naïveteit kunnen onze kinderen zich niet meer permitteren en zeker meisjes van 13 niet.

  Like

 10. Evenwicht zoeken? Welke idioot verzint dat nou weer? Bij mij waren ze aan de hoogste boom geëindigd. Maar even wat anders, hebben jullie zelf kinderen? Hebben jullie zelf meegemaakt wat jonge pubers voor vreemde en onverantwoordelijke dingen uithalen of zich op de hals halen? Of misschien zit het nog ergens verborgen op je harde schijf in je hoofd hoe jezelf op die leeftijd was, Sodemieter toch op met je evenwicht.

  Liked by 2 people

 11. Ik zal noot en te nimmer accepteren dat ik de naïviteit van kinderen moet gaan ontzeggen omdat een stel gevaarlijke geile nikkers de straten onveilig maakt. Jullie benaderen het probleem van de verkeerde kant. En hoe zit het dan met peuters, moeten we die ook hun naïviteit ontzeggen? Waar ligt die naïviteit-grens van jullie?

  Liked by 2 people

 12. Geweldige reacties Hr Rommel. gek wordt je van die “”pamperaars ”
  het lijkt wel of ze allemaal gehersenspoeld zijn !!
  op naar onze totale ondergang
  misschien kunnen deze ach ,die negertjes toch, als ze staks de hel in lopen , juichend zo te horen een yerrycannetje benzine meenemen
  wat ons gas ook daar helemaal op

  Liked by 1 persoon

 13. polderboy // juli 23, 2018 om 18:08 //

  22april ‘nul’ comments
  nu een paar, meeste van de original poster zelf

  Ik snap dat er niet vanuit Nld een heimelijke militie opstaat voor standrechtelijke executies in Zweden en ik kan er maar twee zo snel id-en via internet en het is pas een vakantie waard als je zeker weet dat ‘mooi weer’ wordt.

  Dat lijkt een beetje extreem voor burgerlijke ongehoorzaamheid? Ik hoop dat er iets wordt opgepakt in Zweden.
  De burgerlijke ongehoorzaamheid in Nld wil voorlopig oook nog niet vlotten. Dat is ook hoogst onwaarschijnlijk. 142 donaties voor Jan, wat je verder ook van de mafklappers in Geldermalsen mag vinden, wat schaadt het nu vijf euro te doneren, als je niet ingewikkeld doet op internet met VPN of weet ik wat, weet de overheid toch bijna alles van je, waarom niet ook een hak in het zand, een middelvinger of een knipoog? Niks strafbaar, kutkaaskoppen.

  Like

 14. weerzinwekkend dit. Er sijpelt in het nieuws steeds meer door van die parasieten. Het gedonder is begonnen!

  Like

 15. Gladiator // juli 23, 2018 om 21:39 //

  Wat ik mij in deze zaak afvraag is…..heeft dat meisje van 13 jaar geen vader……

  Laat ik ff heel erg duidelijk zijn, als dit met 1 van mijn dochters gebeurd, (ze zijn wel ouder maar dat zegt niets natuurlijk, allemaal rond de 30-33) dan gaat de bom af en met zeer grote zekerheid, en ook als dit gebeurd met een dochter van een vriend of iemand die ik goed ken indien deze dat niet zou aankunnen!!

  Los het voor ze op, ruim daarna netjes de zooi op en niemand die er meer naar kraait of ik zou een voorbeeld moeten willen stellen, echter dan zou het ook echt een verschrikkelijke zooi worden, zo’n zooi dat de dag erna elke krant in dit achterlijke k*tland erover zou schrijven en elke nieuwszender dit zou vertellen…….met de nodige “piepjes” welteverstaan!!

  I would be “the Punisher”,

  Gegroet,

  Gladiator
  ps wordt nu toch echt tijd voor actie!!

  Liked by 1 persoon

 16. Hendrik // juli 23, 2018 om 21:47 //

  Slechts een straf heb ik wens ik deze dieren: in vieren getrokken worden door Zeeuwse trekpaarden.

  Like

 17. Peetje // juli 24, 2018 om 00:02 //

  Wanneer gaan de burgers het recht in eigen hand nemen!!
  De rechters doen het niet en van de `leiders` hebben we niets te verwachten [ ja nog meer ellende]
  En verder wat Gladiator schrijft!

  Like

 18. Gladiator // juli 24, 2018 om 14:26 //

  @Peetje,

  U schrijft en ik citeer: “Wanneer gaan de burgers het recht in eigen hand nemen!!”…./.

  NOOIT mijn beste!!! Nooit……zie mijn reacties bij het topic “Duitse verpleegster….”

  Dus NOOIT…en……nou ja, moet het toch gewoon ff kwijt, een laffer en broekschijteriger “volk” als dit, het Nederlandse wel te verstaan, heb ik nog nooit gezien, gehoord en of meegemaakt.

  Ik schaam me er echt voor….en maar overal een grote bek opentrekken echter als het er dan eens een keertje echt op aan komt dan krijg je de welbekende smoesjes….zo van…

  “ja maar de overheid stuurt spionnen en dan….” (ja, wat dan!!)
  “de overheid laat je door een groepje pionnen met zwarte mutsen om 05.00 uur ’s morgens van je bed lichten en dan……” (ja, wat dan!!)

  Bah bah bah, en maar klagen en zaniken over van alles en nog wat dat MEN ZE het land uit moet gooien….WIE bedoeld men met ZE..!!??

  Dat ZE rutte moeten afzetten en het hele kabinet moeten opdoeken,…..WIE bedoeld men met ZE!!??

  Dan wordt er LETTERLIJK gevraagd WANNEER er eens een bijeenkomst wordt georganiseerd voor gelijkgezinden, en voila, ik reageer direct met alle toeters en bellen en wordt gelijk (nog geen 5 reacties verder) met de grond gelijk gemaakt!!

  Dit volk is niet meer te helpen.

  We zouden al eens gewoon de koppen bij elkaar kunnen steken om te kijken of we geen groepen zouden kunnen vormen per PROVINCIE zodat we indien TSHTF (the shit hits the fan) we weten waar we VEILIG terecht kunnen, maar nee, we blijven lkiever kankeren en ouwehoeren..

  Ben er nu echt meer dan klaar mee, en geloof me nu maar echt op mijn woord…

  Ik kan me goed redden, zo niet héél goed..

  Gladiator
  ps sorry maar het moest gewoon ff!!

  Like

 19. Holly Martin // juli 25, 2018 om 05:09 //

  Death is too good for committing these crimes. They need to be tortured daily, but kept alive for 2 years, and paraded out in Sweden streets shackled on the ankles and neck and hands 3 days a week with signs saying ” I am a despicable rapist and have no value for life. I am a hater of God and disgrace Allah!” Then, they need to serve hard labor as well and be whipped while doing it–2 years. Then, they need to be put on a boat and told ” You are stripped of your Swedish citizenship, you’re going back to Africa” They’d be so happy that they’re going back, but on the way–we drop them in the middle of the ocean with no possibility of rescue and leave them there.

  Without punishment for these crimes, there is NO incentive to STOP these crimes. Figure something out Sweden. These are crimes against Humanity. People that do such acts are devils. The Criminals must become VERY afraid of the consequences, so they are deterred from committing such crimes. Swedes you have to save your children. God Help us!

  Like

 20. Gladiator // juli 25, 2018 om 10:55 //

  @Holly Martin,

  My best Holly,

  I love the way you would punish them…..

  And I would be honored to be the Equalizer….(like in the Movie with Denzel Washington!!)

  Gladiator

  Like

 21. De samenleving is het beste beschermd door zulke individuen zonder veel woorden te laten verdwijnen.

  Like

 22. Scarlatti Bombatti // juli 29, 2018 om 01:00 //

  If I can help Holly, in any way, with exercising your idea, I gladly will do so!

  En ik ben het ZOOO met je eens Rommel,
  het is beschamend hoe laf het Nederlandse Volk kennelijk is en wanneer je dan een groep bij elkaar denkt te hebben om eindelijk tegengas te geven dan struikelt t op plots opduikende enorme ego’s.
  N.a.w. gebaseerd op minderwaardigheidscomplexen die gecompenseerd dienen te worden zoals m.i. het geval is bij die #franstimmermans, hetgeen een gevaarlijk mannetje is geworden, volgevreten uiteraard, maar zijn lidmaatschap aka islambaard verraadt t menneke.

  Guillotines zouden zeer handige instrumenten kunnen zijn, ook gemakkelijk op te stellen van stad tot gehucht en zou voor de deugmensen, de lefties en al de nuttige dhimmies gebruikt kunnen worden,vervolgens afvoeren naar de crematoria…

  Wanneer wij niet paal en perk stellen aan de zgn socialisten/democRATS zijn wij verloren want In wezen kunnen we nergens heen. Maar HOE dat te doen want het valt helaas niet te ontkennen dat #zij enorm veel macht hebben.

  Wat er NU zou moeten gebeuren is dat op hetzelfde moment, in ons land maar ook in de hele wereld, overal, in elk openbaar overheidsgebouw, prive huis,

  al die linxe smeerlappen vd #EU en overheidfuncties bekledende FEEDERS,GEDOGERS met hun laffe gehoorzame dhimmie bediendes, tot in de duizendste graad, via #BurgerArrest, oppakken

  en hen allen voor een Volkstribunaal brengen en berechten met de doodstraf wegens het met OPZET in #OORLOGSGEVAAR brengen van Volk & Vaderland

  en niet a la jarenlange #Neurenbergprocessen maar direct, via de guillotine, afhandelen,
  die kun je snel en gemakkelijk ook in iedere stad, dorp, gehucht plaatsen en zo gelijk vonnis uitvoeren en afvoeren naar de plaatselijke crematoria…

  Tegelijkertijd het afvoeren van alle mslms die ons land zijn binnengekomen, binnengedrongen, uitgenodigd zijn etc etc, zonder aanziens des persoons, naar landen van islamitische herkomst onder bewaking terugbrengen.

  Uiteraard moeten EERST alle dieren zijn geevacueerd, dan EERST de hele infrastructuur platgooien en van het puin een enorme ondoordringbare muur maken met EEN gat waar ze door naar binnen kunnen en dan OP SLOT en NOOIT meer open.

  De mensen vd omringende landen of vrijwilligers aanstellen als bewakers zodat er gelijk werkgelegenheid, op grote schaal, verschaft is.

  Wel wat stenen achterlaten zodat zij hun koeltoer van stenigen v elkaar kunnen blijven uitvoeren..

  Vervolgens moet het zgn socialisme voorgoed verboden zijn…

  Ach wat een heerlijk iets zou dit zijn… maar ALS dit mogelijk zou zijn, dan hebben wij, of iig onze kinderen, kans op een leven in vrijheid…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s