Nieuw

Waarschuwing van Paus Johannes Paulus II in 1992 – “‘De hordes zullen komen, uit Marokko, Libië, Egypte en andere landen in het Midden Oosten”

© Vaticaan

Door: Vlinder

“De hordes zullen komen, uit Marokko, Libië, Egypte en andere landen in het Midden Oosten’ – “De Kerk zal getroffen worden door het ergste lijden in 1000 jaar” – “Dit Europa zal naar de bodem gaan en wordt een oude herinnering”.

In schril contrast met de huidige paus, die de komst van miljoenen moslimmigranten juist verwelkomt en aanmoedigt, voorspelde paus Johannes Paulus II in 1992 dat de islam in deze eeuw als ‘een dodelijke gesel’ Europa zou binnenvallen. De radicale koerswijziging in het Vaticaan bevestigt andermaal dat de Jezuïtische paus Franciscus een van de belangrijkste en tevens gevaarlijkste links-radicale globalisten is, die een grote bedreiging vormt voor de toekomst van het vrije en welvarende Europa, alsmede ook voor het christendom.

“Ik zie dat de kerk in het 3e millennium geplaagd zal worden door een dodelijke gesel, en die heet islam. Die zal Europa binnenvallen. Ik heb de hordes zien komen, van west tot oost: uit Marokko en Libië, uit Egypte, en uit andere landen in het Midden Oosten”, aldus Johannes Paulus, die dit in een visioen zou hebben gezien.

Lees verder:

https://www.levensreis.nl/index.php/2017/11/24/waarschuwing-paus-johannes-paulus-ii/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Waarschuwing van Paus Johannes Paulus II in 1992 – “‘De hordes zullen komen, uit Marokko, Libië, Egypte en andere landen in het Midden Oosten”

  1. Dat heeft die paus toen goed gezien.

    Like

  2. Yvonne // juli 22, 2018 om 16:10 //

    die paus was een echte paus , de paus van nu is de rechterhand van de duivel je ziet die donkere kwade blik in zijn ogen, sorry voor de katholieken, ik ben zelf katholiek opgevoed, maar dat een paus honderd duizenden of meer moslims wil binnen laten vind ik onbegrijpelijk
    dat de paus voor hem is afgetreden was ook heel typisch, maar die zal niet hebben willen meewerken aan de plannen van die hele linkse rot kliek

    Liked by 1 persoon

  3. Yvonne.
    Johannes Paulus is dan ook niet voor niets heilig verklaard.
    Dat verklaart veel.
    ’n Heilige weet het niet alléén altijd beter maar altijd het best, en als hij/zei iets ziet moet het ’n visioen zijn.
    Voor minder doen ze het niet.
    De huidige Paus is er niet zo maar gekomen.
    Elke Paus wordt namelijk gekozen door het college van de op dat moment in leven zijnde Kardinalen..
    Er was geen enkele aanleiding om de in functie zijnde Paus te vervangen.
    Zijn geestelijke zowel als fysieke gezondheid was prima.
    Dat maakt duidelijk dat er een complot bestond om de huidige Paus, waarvan men wist dat hij een willig werktuig van de duivel zou zijn, als hoogste leider van de machtige RK-Kerk te installeren.
    Daardoor werd ook onmiddellijk in één stemming de huidige verrader benoemd.

    Ga nu niet direct uw huidige pastoor opbellen om hem eens goed de waarheid te zeggen.
    De man heeft al hart-problemen, en zijn bloedsuikerspiegelgehalte-waarden zijn de laatste tijd ook niet meer wat ze vroeger, onder die andere paus waren.

    Like

  4. Willem // juli 22, 2018 om 17:03 //

    Hij heeft gelijk gekregen en het wordt nog veel erger, dat is niet zo moeilijk te voorspellen. Erdogan is nu dictator, 2023 is de viering van het Ottomaanse rijk. De moslim broederschap, vriendjes van erdogan, werken al sinds de jaren 70 aan het ” Project ” en dat is de islamisering van het westen door taqiyya, kitman, tawrya en murana. Mohammed zei, oorlog is deceptie. 3 tot 4 generaties zijn hiervoor nodig en we zitten nu in de derde. Kijk om je heen en zie wat er gebeurt, sinds de jaren 70, 500 moskeeen in Nederland gebouwd, dat is elke 2 mnd. een erbij. Halal overal, hele wijken zijn moslim enclaves, hoofd doekjes en niqabs op straat, bidruimtes op de universiteit, straat terreur in de vorm van lastig vallen, uitschelden, auto’s in brand, diefstal. Volgens de koran mag dat tegen de kufars, dat zijn wij de niet-moslim Nederlanders. Hun aantal groeit snel, hun IQ is over het algemeen laag, dat maakt het nog erger, niet mee te praten en snel bereidt om grof geweld te gebruiken. Voor een klein aantal intelligente moslims, de Kuzu’s etc. is dit een leger dat snel gemobiliseert kan worden. Zie het grote aantal turkse vlaggen op straat die met 1 telefoontje opgeroepen kan worden, de moskeeen zijn onze kazernes, de gelovige onze soldaten. De min. van BZ van Turkije heeft al met een heilige oorlog gedreigd. En wat doen onze leiders???

    Liked by 1 persoon

  5. Yvonne // juli 22, 2018 om 17:10 //

    Paul ik heb geen huidige pastoor
    Er is idd volgens mij met het aftreden van de paus voordat deze kwam een vies spelletje gespeeld
    Jaren geleden was er ook 1 al na 10 dagen geloof ik overleden, was ook geen zuivere koffie
    We weten voor 98 % niet wat er zich achter de deuren van het Vaticaan afspeelt
    En sowieso niet wat er aan de hand is in de wereld

    Like

  6. Von Puffelen // juli 22, 2018 om 17:49 //

    Alleen pausen hebben toevallig een patent op “visioenen”.
    Het kan ook zijn dat hij al ietsie pietsie meer wist van de NWO plannen.
    Ze komen tenslotte uit die hoek en zijn niet echt iets van de laatste paar jaar.

    Like

  7. Ja Daaaaag,niks geen visioen,hij is gewoon
    Ingelicht door een gelovige bij de Elite, en zijn beoogde opvolger is vermoord om deze Nazi Paus op zijn plek neer te zetten,ook in de Bijbel staat dat er een VALSE PAUS zou komen die de wereld zou verdelen,miljoenen Christelijken van Katholiekenen Oorsprong zullen zich verraden voelen maar dat gevoel had ik al toen ik nog jong was en is geen grotere groep die de jeugd heeft misbruikt als KATHOLIEKEN en nu blijkt dat zij alle katholieken hebben misbruikt over de gehele wereld.

    Like

  8. claasje kater // juli 22, 2018 om 20:58 //

    hmm volgens mij komt nergens in de bijbel het woord paus voor

    Like

  9. templars2017 // juli 23, 2018 om 00:53 //

    Christenen en rooms-Katholieken zijn niet hetzelfde ook al wordt dat zo voorgesteld.
    Als voorbeeld, Christus was een jood ,geen twijfel mogelijk, hij was tevens een rabbi ,hieruit volgt dat hij nooit wijn zou interpreteren als zijn bloed ,dat was volledig in strijd met het geloof die hij beleed,wat vragen opwerpt over het verhaal van het laatste avondmaal……
    Het rooms catolisisme is ontstaan in het conclaaf van Nicea in 326 onder leiding van de Romeinse keizer Constantinopel ,de reden was om zijn tanend rijk te voorzien van een staatsgeloof……..

    Like

  10. Al dat denken, ruik eens aan een passiebloem . Ieder die in Mij geloofd ontvangt het eeuwige leven, kleur of afkomst heeft hier niets mee te maken

    Like

  11. Ik ben een HSP. Soms voorvoel ik gebeurtenissen. Soms op korte termijn, soms op de lange. Een lange termijn “voorvoeling”, zo zal ik het maar noemen – een ander woord heb ik niet -kreeg ik ongeveer 30 jaar leden, ik was toen zelf begin dertig. Ik meende zeker te weten dat over vijftig jaar de Islam hier het voor het zeggen zou hebben. Niemand geloofde me en ik moest natuurlijk ook voorzichtig zijn waar en aan wie ik het vertelde. In de loop van die dertig jaren ontrolde zich stukje bij beetje een klimaat waar de Islam steeds meer vrij spel kreeg. Het enige wat ik kon doen was mijn stemrecht gebruiken en via de politiek mijn zorgen kenbaar maken. Deze zorgen betreffen niet zozeer mijzelf – over 20 jaar ben ik in de 80 en zal t mijn tijd wel duren – maar ik heb dochters en kleindochters. Voor hen maak ik mijn zorgen.

    Like

  12. Johan P // juli 26, 2018 om 15:48 //

    Lol. Altijd weer leuk om achteraf te beweren dat iemand voorspellingen heeft gedaan. Is dit werkelijk ergens vastgelegd of is dit een poging van iemand in de kerk om een legitieme reden te zoeken om zijn onvrede met de huidige paus te uiten?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s