Nieuw

Vier commandanten van The Free Syrian Army vluchten naar Israël

Jihadisten, foto ter illustratie

Op 22 juli vluchten vier hoge bevelhebbers van het door de VS gesteunde Vrije Syrische Leger (FSA) in Zuid-Syrië weg naar Israël, aldus de Syrische pro-regeringskrant Damascus Now.

Syrische activisten van de oppositie identificeerden de vier bevelhebbers als “Moaz Nassar”, de leider van de Golan Riddersbrigade, “Ahmed al-Nahs”, een commandant in de Saif al-Sham Brigades, “Alaa al-Halaki”, de leider van het al-Ababil Leger en “Abu Rateb Nassar”, een commandant in the Golan Knights Brigade.

De afgelopen jaren zijn the Golan Knights Brigade., de Saif al-Sham Brigades en het al-Ababil Leger er uit verschillende bronnen van beschuldigd samen te werken met het Israëlische leger en de Israëlische inlichtingendienst.

De vier commando’s van de FSA werden waarschijnlijk door de Israëlische inlichtingendienst geëvacueerd om te voorkomen dat het Syrische Arabische Leger (SAA) en zijn bondgenoten hen zouden gevangennemen. Dit suggereert dat de commandanten enige gevoelige informatie vormen over de situatie in Zuid-Syrië en de operaties van de Israëlische inlichtingendienst daar.

SouthFront >>

Eerder werd al bekend dat Israël ook 800 jihadisten van the White Helmets had geëvacueerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Vier commandanten van The Free Syrian Army vluchten naar Israël

  1. Al die andere huurlingenlegers die tegen Sadat zijn zitten aan het touwtje van Israel, de VS en nog wat die er belang bij hebben dat er daar overal een mooie Lente uitbreekt zodat ze daar brave puppets op de troon hebben waardoor Israel wat meer lucht en Lebensraum krijgt. Stapje voor stapje was ’t vroeger maar als ik de kranten zo lees hebben ze ’t in de versnelling gezet met wat nationalere wetgeving in de flankverdediging.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s