Nieuw

Trump: “Geen enkel land is beter af geworden door immigratie”

Geen enkel Europees land is beter af geworden met “massa-immigratie” of de opvang van vluchtelingen. Dit verklaart de Amerikaanse president Donald Trump, die onlangs een bezoek bracht aan Europa in een interview met Tucker Carlson .

In een interview met Fox News Tucker Carlson, gepubliceerd op dinsdag, gaat Donald Trump weer ten aanval tegen de immigratie in westerse natiestaten.

Carlson vraagt zich af of Trump, die Europa al vele jaren bezoekt, überhaupt een plaats heeft gezien die is verbeterd door massale immigratie of door de opvang van een groot aantal “vluchtelingen”.

– “Niet één, antwoordt  de president en verklaart dat dit iets is waar hij al lange tijd op heeft gewezen. Enkele jaren geleden zouden ze hierdoor volledig beledigd zijn, nu misschien een paar van deze landen.

Trump wijst erop dat hij de Europese leiders vorige week tijdens zijn bezoek aan Europa heeft gewaarschuwd voor de gevaren van massale immigratie.

– Ik heb hun gezegd dat het immigratiebeleid naar Europa een ramp is. U vernietigt Europa, u vernietigt de cultuur van Europa. De scheuren zijn toegenomen. Ik zei dat ze iets moeten doen. Het is niet aan mij, maar kijk naar de cijfers. De cijfers spreken voor zich. De cultuur verandert snel en de criminaliteit neemt meer dan snel toe. Jullie moeten iets doen, zei ik tegen hen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Trump: “Geen enkel land is beter af geworden door immigratie”

 1. Alphons Mantel // juli 22, 2018 om 08:24 //

  Trump ziet de feiten goed; dit in afwijking van de EU

  Like

 2. Wim Vreeswijk // juli 22, 2018 om 08:46 //

  IN de 17e of 16e eeuw kon immigratie wèl, maar toen bestonden er geen talloze vormen van ondersteuning met gratis wonen, uitkeringen, scholing, kindertoeslagen etcetera, etcetra en moest de nieuwkomer direct aan de bak met zijn kennis, talent en energie. Lukte dat niet dan stierven die nieuwkomers direct weer uit.

  Like

 3. dutchess // juli 22, 2018 om 09:04 //

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogd.

  Like

 4. dat zegt er een uit een land waar de oorspronkelijke bevolking er net zo over dacht

  Liked by 1 persoon

 5. Ja die yanken kunnen het weten.
  De indianen zijn ook hun cultuur kwijtgeraakt dankzij de enorme invasie van Europeanen in het verleden.
  En waarom nu zorgen maken,de yanken hebben deze invasie toch zelf gecreëerd door in al die landen chaos te brengen?
  Ik verdenk ze ervan dat ze dit ook nu weer heel bewust gedaan hebben.

  Like

 6. Horatius // juli 22, 2018 om 10:58 //

  Donald Trump heeft voor de volle honderd procent gelijk, dat bewijzen de statistieken op het gebied van de werkeloosheid en de criminaliteit.

  En dan hebben we ook nog eens het probleem van de Islam, een religie die volkomen haaks staat op onze Westerse normen en waarden en het doemscenario is compleet.
  Immigratie kan alleen maar lukken als men bereid is direct de handen uit de mouwen te steken en de taal leert men vervolgens op de werkvloer.

  Als iedere motivatie ontbreekt om aan de slag te gaan, zeker als de uitkeringen hoger zijn dan een aanvangsloon op de arbeidsmarkt dan blijft men voorgoed profiteren van de verzorgingsstaat.

  In Brussel en Berlijn zijn ze blijkbaar gek op zielige mensen afkomstig van waar ook ter wereld. Maar daar bouw je geen gezond functionerende samenleving mee op maar een multiculturele chaos waar uiteindelijk de autochtone bevolking – zeker in aantal – het onderspit zal delven.

  Trump geeft een realistische visie op het vluchtelingenprobleem maar praat tegen dovenmansoren. In principe is Brussel bereid om pakweg de helft van de Afrikaanse bevolking hier toegang te verschaffen om hier de economie draaiende te houden, de vergrijzing te bestrijden en de diverse samenleving nog meer kleur te geven.
  En dit allemaal in goede harmonie, een stapsgewijze integratie en een dominante rol voor de Islam.

  En intussen verrijzen er overal in West-Europa moslimenclaves en nederzettingen van boze Afrikanen, al of niet uitgeprocedeerd en zijn onze vrouwen niet meer veilig op straat.

  Steeds meer landen verzetten zich tegen het herverdelingsbeleid van nepvluchtelingen en sluiten hun grenzen voor de mensensmokkelaars die hun cliënten willen komen afleveren.

  Waar halen de Junckers en consorten het lef vandaan om toch door te gaan met hun dictaten en bedreigingen die de betreffende landen moeten overhalen om hun beleid te herzien?

  Op welk mandaat kunnen zij zich beroepen om hun politiek van zelfvernietiging te rechtvaardigen terwijl het merendeel van de Europese bevolking die massale volksverhuizingen inmiddels spuugzat is?

  Wij worden geregeerd door een stel alcohollisten, bankiers, miljardairs die met hun geld geen raad weten en hun discipelen bestaande uit linkse activisten die hun zakken vullen met een breed georganiseerde mensenhandel.

  De VS heeft een sterke man in Donald Trump, waar blijft de sterke man in Europa die orde op zaken gaat stellen?

  Like

 7. Scarlatti Bombatti // juli 22, 2018 om 21:02 //

  Voor mij is het simpel waarom #onze regeringen er mee door gaan… ze voeren het plan uit vd zgn #elite, george soros, Kalergi plan, Resolutie 1743, Verdrag van Straatsburg etc etc,DE OMVOLKING en dat kan alleen nog tot staan gebracht worden als NU nog, per direct, #onze regeringen onmiddellijk AFGEZET, GEVANGEN genomen en ter dood gebracht worden wegens VERRAAD van Volk&Vaderland, vanwege het MOEDWILLIG ons, de belastingbetalers, hun BAZEN die hun salarissen betalen,in OORLOGSGEVAAR hebben gebracht. Kan er niet een wereldwijd Burgerlijk Arrest worden uitgevoerd op al die criminelen?

  Like

 8. Scarlatti Bombatti // juli 22, 2018 om 21:02 //
  Exact.
  Wil je veranderingen doorvoeren waarin je echt ‘meters maakt’ zul je top/down dienen te werken.

  Maw. wanneer de kelder van je huis volloopt met regenwater omdat het dak lekt, is dat water weliswaar je probleem, je dak echter de oorzaak. Dus daar begin je!

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // juli 23, 2018 om 02:46 //

  Zal onze Tom het geel pakken?
  Ik ben gek op indianenverhalen.

  Like

 10. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 14:39 //

  Als de omvolking doorzet (en dat zet het), dan zullen we meemaken dat de verantwoordelijke politici in europa (en dus ook in nederland), de eerste slachtoffers zijn van de jihadisten. Daar kan geen politiemacht of leger ze voor behoeden. Ik vind dat een geweldig geruststellende gedachte. Ik vraag me alleen af, of die politici dat ook zo zien of dat ze nog steeds horende doof en ziende blind zijn. Dat het zover komt staat voor mij vast.

  Like

 11. ? maak j niet druk scherpschutter, vliegtuigen van defensie staan volgetankt klaar voor die verantwoordelijken; koningshuis, politieke kopstukken en zakenlui zijn pleite voordat het gaat donderen,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s