Nieuw

Top 5 Facts to Know About the White Helmets Amid Controversial Syrian Evacuation

Israel has organized the transfer of 800 White Helmets and members of their families to Jordan at the request of several western countries, who expressed concern for their lives. Sputnik recalls facts about the infamous NGO, lauded in the West and accused of aiding jihadists in Syria by Damascus and Moscow.

White Helmets for the Camera

The Syrian Civil Defense or, as they are widely known, White Helmets is an NGO claiming to be tasked with rescuing Syrian civilians caught up in the middle of the fight between various groups in the Arab Republic. However, numerous interviews with local people, who’ve witnessed their work, as well as compromising camera footage, suggest that the organization only helps people when the cameras are rolling.

The behind-the-scenes video below, which surfaced online, shows exactly how the White Helmets shoot their “rescue operations,” revealing that at least one of them was 100% staged.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Top 5 Facts to Know About the White Helmets Amid Controversial Syrian Evacuation

  1. koddebeier // juli 22, 2018 om 19:53 //

    Dat is toch wel een heel vervelend foutje van Israel !!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s