Nieuw

Steve Bannon lanceert anti-Soros stichting

Foto: Voormalig Chief White House strateeg Steve Bannon spreekt tijdens de Conservative Political Action Conference 2017 (CPAC) in National Harbor, Maryland. Bron: Flickr. Auteur: Gage Skidmore.

Steve Bannon heeft plannen aangekondigd om in Europa een stichting op te richten die zal bijdragen aan de verspreiding van rechts populisme over het continent. De stichting, met hoofdzetel in Brussel, zou een tegenhanger moeten zijn van de cultuur-marxistische stichting Open Society van miljardair George Soros.

De loopbaan Steve Bannon ging niet rechtuit. Eerst maakte hij carrière in de marine, daarna ging hij via de prestigieuze universiteit Harvard de financiële branche in en werkte hij voor Goldman Sachs. Daarna begon hij films in Hollywood te financieren en runde hij de nieuwssite Breitbart.

Ten slotte trad hij in de herfst van 2016 in dienst als campagneleider van Donald Turmp en werkte hij tot zijn ontslag in het Witte Huis als adviseur van de president.

Nu heeft hij zijn volgende grote project gevonden – een stichting die zijn ideeën in Europa verspreidt.

De stichting, die “De Beweging” zal heten, zal strategisch advies, opiniepeilingen en een netwerk van gelijkgestemde mensen aanbieden, rapporteert The Guardian.

Het bureau zal in Brussel gevestigd zijn en naar verwachting zullen er in 2019 voor de verkiezingen voor het Europees Parlement minder dan tien werknemers deelnemen. Op basis van hoe succesvol het is geweest in het beïnvloeden van de verkiezingsuitslag, zal men beslissen of men de werkzaamheden gaat opschalen.

De hoop is dat men evenveel invloed kunnen uitoefenen als de stichting Open Society Foundation van George Soros, die sinds 1984 meer dan 32 miljard dollar heeft gedoneerd.

Bannon heeft al meerdere malen zijn bewondering uitgesproken voor zijn ideologische tegenstander Soros, die hij ‘briljant maar kwaadaardig’ noemt.

Bron:

http://www.friatider.se/steve-bannon-startar-anti-soros-stiftelse

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/21/steve-bannon-plans-foundation-to-fuel-far-right-in-europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Steve Bannon lanceert anti-Soros stichting

 1. Zie ook:

  Inside Bannon’s Plan to Hijack Europe for the Far-Right

  Bannon is moving to Europe to set up The Movement, a populist foundation to rival George Soros and spark a right-wing revolt across the continent.
  https://www.thedailybeast.com/inside-bannons-plan-to-hijack-europe-for-the-far-right?via=twitter_page

  Steve Bannon plant offenbar rechtspopulistische Revolte in Europa

  Erst verlor er seinen Posten im Weißen Haus, kurz darauf die Chefposition bei “Breitbart”: Steve Bannon wendet sich einem Medienbericht zufolge nun nach Europa – um mit einer Stiftung Rechtspopulisten zu stützen.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/steve-bannon-plant-offenbar-rechtspopulistische-revolte-in-europa-a-1219580.html

  Like

 2. Ja hij heeft mij al gebeld maar ik heb het te druk met Fenixx.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // juli 22, 2018 om 17:41 //

  Goh,wat ’n goed idee!
  Als je op zoek bent naar ’n gat in de markt kan je rustig die Bannon bellen.
  Hij doet het toch maar.

  Dit is ècht het grote geld…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s