Nieuw

Schild en Vrienden opnieuw slachtoffer van “censuur”

Nadat eerder de nieuw-rechtse jongerengroep Génération Identitaire pagina na pagina op Facebook en Instagram zag verdwijnen, ervaart ook de rechtse Vlaamsgezinde jongerenbeweging ‘Schild & Vrienden’ moeilijkheden met het sociaal netwerk. Zo werd op één week tijd Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove (opnieuw) geschorst op Facebook, hun crowdfunding offline gehaald en een kritisch filmpje t.a.v. de VRT verwijderd. “Nu we met Schild & Vrienden steeds hogere toppen scheren zit de schrik er bij het linkse kamp goed in. De gedachtepolitie draait dan ook overuren om ons te censureren”, klinkt het bij Van Langenhove.

Schild & Vrienden begon enkele weken geleden met een crowdfundactie op het platform GoFundMe. Op die manier probeerde de rechtse jongerenbeweging financiële middelen te verzamelen om een eigen mediakanaal op te starten. Deze actie werd evenwel verwijderd.

Sceptr >>

Nog even in herinnering brengen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Schild en Vrienden opnieuw slachtoffer van “censuur”

 1. paulzwueste // juli 22, 2018 om 17:59 //

  Natuurlijk Gent!
  Aan de ene zijde een totaal verlinkste stad.
  Aan de andere kant de stad waar de geest van het èchte Vlaanderen altijd levend wordt gehouden en altijd zal blijfven triomferen!
  Juist onder druk zal de echte ware geest van de Vlaamse Vrijheid zegevieren!
  Lang Leve het Vlaams belang en Schild en Vrienden!!!

  Like

 2. templars2017 // juli 23, 2018 om 00:28 //

  Om het plaatje kompleet te maken, er is op fb een actie geweest (dikke censuur pur sang) om de foto’s die geplaatst waren van schilderijen van oude
  Vlaamse meesters te bannen omdat er te veel naakt in te zien was ,zelfs de oude Europese kunst moet er vandaag de dag aan geloven.

  Nu gaan ze een petitie starten om dit ongedaan te krijgen ,alles wat Europees is en blank ,oud en nieuw moet verdwijnen …….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s