Nieuw

Poolse politicus over blushulp aan Zweden: “Ons hart ligt bij het Zweedse volk, niet bij de Zweedse elite”

Foto ter illustratie. Pixabay

In een interview met Nyheter Idag zegt Dominik Tarczyński van de Poolse regeringspartij PiS dat ze geen hulp hebben gestuurd naar de brandbestrijding in Zweden vanwege loyaliteit aan de Zweedse regering, die hij met krachtige woorden bekritiseert. In plaats daarvan is het uit medemenselijkheid en liefde voor het Zweedse volk.

Polen heeft versterking naar Zweden gestuurd in de vorm van brandweerlieden en brandweerwagens. Dit om de vele bosbranden die het land teisteren te helpen bestrijden, omdat propagandaminister Dan Eliasson van Burgerbescherming wereldwijd rond heeft getoeterd dat ze niet de middelen hebben om de bosbranden allemaal te blussen.

Dominik Tarczyński van de Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid heeft niet veel sympathie voor Zweedse politici.

Veel debaters met globalistische loyaliteit brengen nu hulde aan de superstaat EU voor de hulp die Zweden bijvoorbeeld van Polen heeft ontvangen. Maar in een interview met Nyheter Idag verwerpt de Poolse politicus Dominik Tarczyński deze redenering.

– Het is een farce. Het heeft niets met de Europese Unie te maken. Het is ons Poolse hart, wij willen helpen. Iedereen weet dat, zegt hij tegen Nyheter Idag en gaat verder:

– Het gaat niet om de Europese Unie, het gaat niet om structuren, andere afspraken of verschillende documenten. Het gaat om menselijkheid, als iemand hulp nodig heeft, staan we klaar om te helpen.

Tarczyński behoort tot de nationaal-conservatieve regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid, die door de globalistische krachten hard wordt aangepakt voor zijn conservatieve politiek en, bovenal, zijn harde lijn tegen de eisen van de EU voor massale derde wereld immigratie naar het land. Dit heeft er onder andere ertoe geleid dat het land zijn populaire premier Beata Szydlo moest vervangen voor de bankier Mateusz Morawiecki.

Het Zweedse machtskartel is ook naar voren getreden als de scherpste criticus van Polen. Toen het land bijvoorbeeld vorig jaar zijn nationale feestdag vierde, noemde de Zweedse minister van Justitie en Binnenlandse Zaken Morgan Johansson (Sociaal Democraten) het een “demonstratie […] met sterke nazi’s en anti-Joodse elementen” die “moet worden bestreden”.

Evenzo is Tarczyński kritisch over de Zweedse regering en gelooft dat het beleid dat wordt gevoerd zal leiden tot de ondergang van het land.

– Zweden is zichzelf aan het vernietigen, ik kan het niet helpen, het is uw beslissing. De Zweedse regering staat op het punt om uw identiteit en geschiedenis te vernietigen. En zeker, dat is uw democratische beslissing. Polen zal echter nooit instemmen met het opgeven van zijn identiteit. We zullen nooit zeggen dat we geen christelijke cultuur hebben, in de wet of in onze wortels, zegt hij.

Hij zegt ook dat de hulp is gebaseerd op een gevoel van loyaliteit aan de Zweden, niet aan de macht-elite van het land:

– Ons hart ligt bij het Zweedse volk, niet bij de Zweedse elite. We weten dat de huidige elite zal verdwijnen. Wij helpen het Zweedse volk, niet de regering. Het heeft niets met politiek te maken, zegt Tarczyński en gaat door:

– We noemen ons niet beter dan anderen, we proberen duidelijk te maken dat we logisch zijn. Wij willen een verenigd Europa dat gebaseerd is op christelijke waarden. En wat zijn de Europese waarden? Het is het Romeinse rechtssysteem en de Griekse filosofie. Het is onze identiteit. Het is een segment waar we deel van uitmaken.

Bron:

https://nyheteridag.se/vara-hjartan-ar-med-det-svenska-folket-inte-med-den-svenska-eliten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Poolse politicus over blushulp aan Zweden: “Ons hart ligt bij het Zweedse volk, niet bij de Zweedse elite”

 1. Het Zweedse volk heeft anders wel die smerige linkse globalisten gekozen

  Like

 2. Mensen kunnen van mening veranderen Lisa, gelukkig maar

  Like

 3. MoslimMolen // juli 23, 2018 om 16:11 //

  Zijn er uberhaupt verkiezingen in dat vullisvat?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s