Nieuw

Israël evacueert 800 Syrische “rebellen” naar Libanon – krijgen asiel in het Westen

Israël heeft 800 leden van de controversiële, door het westen gesteunde groep, Withe Helmets van Syrië naar Jordanië geëvacueerd. Later zullen ze zich vestigen in Canada, Groot-Brittannië en Duitsland.

800 leden van de Withe Helmets zijn door Israël van Syrië naar Jordanië geëvacueerd. De Withe Helmets, gesteund door het Westen, zijn verschillende keren in verband gebracht met Jabhat al-Nusra (Al Qa’ida in Syrië) en er zijn clips op het net die laten zien hoe ze deelnemen aan executies. De Assad-regering kritische groep wordt er ook van verdacht betrokken te zijn geweest bij het opzetten van aanvallen met nep-chemische gas tegen de Syrische burgerbevolking, waarvan de internationale druk vervolgens de schuld heeft gegeven aan de president van het land, Bashar al-Assad.

Volgens Emmanuel Nahshon, woordvoerder van het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken, vond de evacuatie plaats op verzoek van de Verenigde Staten, Canada en de Europese staten.

Jordanië heeft erkend dat het de VN heeft toegestaan de binnenkomst en doorgang van 800 Syriërs van de “Burgerbescherming” te regelen en zal hen allen tijdelijk asiel verlenen totdat zij naar het Westen kunnen verhuizen. Canada, Groot-Brittannië en Duitsland hebben beloofd elk een deel van de leden van de Withe Helmets te ontvangen.

Bron:

https://www.rt.com/news/433924-white-helmets-evacuation-israel/

White Helmets Fake video’s

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Israël evacueert 800 Syrische “rebellen” naar Libanon – krijgen asiel in het Westen

 1. Toch wel fijn dat je altijd op de hulp van Israël kan rekenen.
  Nog bedankt hè!

  Liked by 1 persoon

 2. Je was me net voor 😦

  Like

 3. Laat maar hangen. Kunnen de mensen ons alle twee bewonderen.

  Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste // juli 22, 2018 om 17:32 //

  Geen kwaad woord over de Joden.
  Hier zie je toch eer duidelijk het verschil in IQ.

  Like

 5. Juich niet te vroeg.
  Wat niet is kan nog komen.

  Like

 6. Witte Helmen= reclameburo van ISIS=Israeli Secret Intelligence Service=MOSSAD Dus logisch dat ze hun huurlingen moeten helpen bij de aftocht want als dat niet gebeurt zijn de andere huurlingen niet meer zo bereid om hun contract af te maken.
  https://www.independent.co.uk/news/world/africa/sudans-president-claims-cia-and-mossad-stand-behind-isis-and-boko-haram-10051024.html

  Like

 7. En Nederland staat ook weer vooraan. Kom maar, kom maar ruimte en geld genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s