Nieuw

Duitse politie slaat slag tegen islamitische clan en confisqueert voor 10 miljoen euro

Archieffoto.

Afgelopen vrijdag zijn een groot aantal adressen in de Duitse hoofdstad Berlijn bestormd door speciale politie eenheden in samenwerking met openbare aanklagers en 40 onderzoekers van verschillende afdelingen.

De reden dat de aanklagers nu de strijdbijl opgraven is dat islamitische clans de Duitse hoofdstad jarenlang hebben geterroriseerd met zware criminaliteit. Verscheidene berovingen en mishandelingen die de illegale inkomsten opleverden, werden zo wreed uitgevoerd dat de zaken nu moesten worden afgehandeld. Maar zodra de daders achter slot en grendel zaten, verdwenen alle gestolen miljoenen als sneeuw voor de zon.

De Berlijnse politie heeft 77 eigendommen met een waarde van meer dan 10 miljoen van een islamitische grootfamilie in beslag genomen.

Bron:

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/berlin-polizei-beschlagnahmt-dutzende-immobilien-arabischer-grossfamilie-a-1218905.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitse politie slaat slag tegen islamitische clan en confisqueert voor 10 miljoen euro

 1. dutchess // juli 22, 2018 om 12:13 //

  10 miljoen? Een peulenschilletje. Goed zoeken dan vinden ze vast het tien of honderdvoudige.

  Like

 2. Niks gevangen zetten en na een tijdje weer loslaten zodat ze weer kunnen beginnen
  Werkkamp bouwen waar dat moslimtuig voor jaren in opgeborgen kan worden.
  Maar ja begin in Duitsland niet over wat voor kamp dan ook want dan komt meteen de
  tweede wereldoorlog en de nazi’s weer ter sprake.
  Zo kom je geen stap verder en het moslimschuim lacht zich een kriek om die slappe
  Duitsers.

  Like

 3. Duchesne // juli 22, 2018 om 13:55 //

  Tot het door de rechter verbeurd is verklaard en er daadwerkelijk passende straffen zijn uitgedeeld is er niets…..en dat stukje word bijna nooit vermeld, de eindbalans.

  Mooi dus voor de Buhne, maar iedere dag worden mensen het slachtoffer van ismalisten en iedere dag gaat dat door en groeit dat aantal. Al dat andere is collectief onvermogen en onwil, en nu moet er vanuit de politiek even een ander beeld worden gegeven van de tanende reputatie van regeringsmacht…

  Wat we zien in de politie optredens is een soort popartiesten die op het podium het publiek vermaken met het klappen in de handen terwijl ze playbacken, omdat er niet een meer is die zonder studiomixing meer kan zingen….

  Het enige geluk voor de politie is dat er onder de mislams geen eenheid bestaat op zakelijk vlak, anders kon je de dode agenten in Berlijn letterlijk opvegen. Feitelijk is de politie kansloos als de mislams gaan moorden, en dat besef is er wel in de politietop. Vandaar het Iftars organiseren en dossiers weggooien/seponeren, een overlevings tactiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s