Nieuw

De vrouw van Tommy Robinson moet door islamisten met zuur worden aangevallen

Tommy Robinson Freedom of Speech

De rechter die de Britse activist Tommy Robinson naar de gevangenis stuurde, zou niet eens de video hebben gezien waarmee hij naar verluidt de wet heeft overtreden, zo stelt het juridische team van Robinson.

Momenteel loopt er een beroepsprocedure tegen het harde vonnis van de rechter die Tommy Robinson in mei binnen slechts vijf uur heeft veroordeeld en voor dertien maanden naar de gevangenis heeft gestuurd. Een vonnis dat wereldwijd verontwaardiging opwekte bij zijn aanhangers en waartegen in Londen herhaaldelijk met grote demonstraties wordt geprotesteerd .

De live-uitzending voor het Hof van Kroon in Leeds, waar een proces tegen leden van een islamitische verkrachtingsbende werd gevoerd, liet duidelijk zien dat Robinson op de hoogte was van beperkingen in zijn berichtgeving. Volgens zijn team van advocaten, probeerde hij alles om zijn voorwaardelijke voorwaarden niet te overtreden. Breitbart meldt dat ook zijn advocaten geen tijd hadden om de video te bekijken, die de basis vormt voor de arrestatie en veroordeling.

De bijbehorende Facebook-video zou inmiddels zijn verwijderd. Het hof legde ook een nieuwsverbod op de details van het proces op, maar dit had niet echt effect, aangezien het nieuws herhaaldelijk op het internet werd verspreid door alternatieve media en fans. De advocaten van Tommy Robinson beroepen zich ook op procedurefouten die tot een vooroordeel van hun cliënt zouden hebben geleid. Robinson is onderworpen aan “extreme, onnodige en oneerlijke vervolging”, zegt zijn verdediger Jeremy Dein QC. Hij klaagde dat de communicatie met Robinson moeilijk was geweest omdat Esau er lang over had gedaan om eindelijk met zijn cliënt te kunnen praten. Ook is onduidelijk welke wetten Robinson precies zou hebben overtreden.

Hoewel Tommy Robinson voor zijn eigen veiligheid in eenzame opsluiting wordt gehouden, is een radicaal islamitisch extremist in dezelfde gevangenis erin geslaagd een doodsbedreiging naar buiten toe te smokkelen. De islamitische gelovige had opdracht gegeven Robinson te vermoorden en zijn vrouw, die hij bij haar volledige naam noemde, met zuur aan te vallen. De aanhanger van de koran is naar verluidt ene Sayful Islam uit Robinson’s geboortestad Luton.

Een uitspraak van beroepsprocedure wordt aan het einde van deze maand aangekondigd.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/21/tommy-robinsons-frau/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on De vrouw van Tommy Robinson moet door islamisten met zuur worden aangevallen

 1. Als aan getoond word dat deze rechter de wet die daar voorstaat niet gevolgd heeft ,dient deze man uit zijn abt gezet te worden,hij zal waarschijnlijk opdracht gehad hebben van
  ,,Boven af,,om hem hoe dan ook vast te zetten.SOROS is overal geinfiltreerd en
  GELD verzoet niet maar ,,VERZUURD,, alles.

  Like

 2. Bedoel AMBT.

  Like

 3. Islam is kanker en die breidt zich steeds meer uit zoals dat met kanker gaat.

  Like

 4. Ze houden hem in eenzame opsluiting ,dus ze weten dat hij in levensgevaar is,de islamiet die het bericht naar buiten heeft gesmokkeld zou ook een nieuw proces moeten krijgen wegens aanzetten tot moord ,alhoewel er veel twijfel bestaat dat dat ooit zal gebeuren.
  Het is een voorbeeld hoe de staat en de elite die de staat uitmaakt een gevaar doet zwijgen,als de rest hem vergeet hebben ze hun slag thuisgehaald.
  Het moet verder aangeklaagd worden anders is alles voor niets geweest ,het toont ook aan dat er engst is bij de elite voor hetgeen hij voor staat en voor wat hij zegt , de waarheid en de betrokkenheid van de hoge dames en heren zal en mag niet boven water komen drijven.

  Like

 5. Engeland moet het boetekleed aandoen , en zich diep, heel diep schamen

  Like

 6. Moslims zijn het zuur der aarde

  Like

 7. Ground control to major Tom…………0 reacties bah bah

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s