Nieuw

De vreedzame multiculturele samenleving – Dader van de Rotterdamse verkrachting van het getinte slachtoffer vermoedelijk donker getinte man en bovendien op een donker getinte fiets

Verkrachte vrouw R'dam 'gewurgd met ketting' en nog niet aanspreekbaar

Niet de bewuste fiets

Uitwisselingsstudente uit Indonesië

Volgens de politie gaat het om een man van rond de 20 met een donker getint uiterlijk, een donkere hoodie aan. Hij reed op een donkerkleurige fiets.

RTV Rijnmond meldt dat het slachtoffer een Indonesische uitwisselingsstudente aan de Erasmus Universiteit is. Direct na de verkrachting vingen buurtbewoners haar op. Tegen hen zei de vrouw dat ze al achtervolgd werd door de dader vanaf Avenue Concordia – ruim vijf minuten fietsen van de Herman Bavinckstraat. Daarna werd ze overmeesterd bij haar woning, sloeg de dader een fietsketting om haar nek en werd ze verkracht.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De vreedzame multiculturele samenleving – Dader van de Rotterdamse verkrachting van het getinte slachtoffer vermoedelijk donker getinte man en bovendien op een donker getinte fiets

 1. Duchesne // juli 22, 2018 om 20:26 //

  Probeer je je kind een toekomst te geven door ze te laten studeren, gaat ze innNedrland studeren, word ze compleet vernield door een hobbydier van de Gutmenschen.

  Ik weet niet precies hoe die ouders van de studente zich in Indonesie zich moeten voelen, maar ze hebben alle recht de kop te eisen van zowel dader als politici. Op verzoek zal ik ze daarbij gaarne helpen.

  Like

 2. Scrutinizer // juli 22, 2018 om 21:52 //

  Erasmus Universiteit, Indonesische studente, … mmm, ik voel me in 1 klap ca. 25 jaar jonger 😛

  Like

 3. Republikein // juli 23, 2018 om 02:31 //

  Indonesische studenten moet je niet toelaten, sowieso een stop op buitenlandse studenten, wie zegt dat het studenten zijn, kunnen ook spionnen zijn.

  Like

 4. Indonesië is een islamitisch hellhole.

  Indonesische jihadi’s die tegen de Nederlanders vochten hadden zo’n sleuteltje om hun nek, net als die kinderen die Khomeiny de Iraakse mijnenvelden instuurde.

  Paradijssleutel. Van Nederlanders werden hun geslachtsdelen afgesneden en in hun mond gestopt, net als de jihadi’s in Bataclan deden.

  Het was jihad onder het mom van dekolonisatie.

  Nadat de Jap zich overgegeven had zochten Nederlanders nota bene bescherming in de Jappenkampen, of all places, tegen de indonesische nietsontziende jihad.

  Die zogenaamde indonesische vrijheidsstrijd was een jihad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s