Nieuw

De gewelddadige islamitische lijfwacht van Macron, die ontslagen werd omdat hij een demonstrant mishandelde, krijgt 10.000 euro per maand plus een wagen met chauffeur

Gisteren meldden we dat veiligheidsmedewerker Alexandre Benalla ontslagen werd, nadat Macron de zaak eerder in de doofpot probeerde te houden.

Vandaag blijkt dat hij maandelijks 10.000 euro incasseert en beschikt over een wagen met chauffeur en een luxeappartement in het Elysée betrekt:

Maar daarmee houdt het verhaal rond Benalla niet op. Op een bepaald moment stelde Macron – ‘Manu’ pour les intimes – hem zelfs voor om zich kandidaat te stellen voor het ambt van Sous-préfet (adjunct-prefect). Macron zou wel voor de nodige steun zorgen. Het lekte echter uit en omdat de ‘echte’ prefecten zich daartegen verzetten, kwam van dat plannetje niets in huis.

Maar wat betekent Benalla in feite voor Macron? Waarom steekt het hoogste Franse gezag zo zijn nek uit voor een banale figuur, die Benalla eigenlijk is.

Rechts Actueel >>

Het zal toch niet ?

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De gewelddadige islamitische lijfwacht van Macron, die ontslagen werd omdat hij een demonstrant mishandelde, krijgt 10.000 euro per maand plus een wagen met chauffeur

 1. paulzwueste // juli 22, 2018 om 18:18 //

  Die Macron is 100% homo.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // juli 23, 2018 om 01:03 //

  Of ie homo is ? zou het niet weten ,dat er veel kosten aan zijn des te meer……

  Liked by 1 persoon

 3. Goede reden deze verrader er uit te schoppen, een zegen voor Europa. Merkel zal der maatje wel missen, maar zij is de volgende

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s