Nieuw

Ook dat nog: De Bundeswehr wil buitenlanders rekruteren

Nog een stap in de richting van een mislukte staat? Blijkbaar wordt nu ook de infiltratie van de Bundeswehr geïntensiveerd; dit is al een gewoonte geworden bij de politie, om nog maar te zwijgen van de gerechtelijke autoriteiten. Om het tekort aan soldaten tegen te gaan, moeten buitenlanders worden toegelaten tot de troepen om dit mogelijk te maken, moet het Duitse paspoort, dat als het ware al is ontaard in een junkmail, gratis uitgedeeld worden.

Wat een cool idee als je meerdere vliegen met één klap kan doden: voor de IS sympathisanten en sedentaire dwarsliggers die al genaturaliseerd waren in de EU, een vrij trainingskamp met toegang tot het wapenarsenaal, en alle “mannen – die hier nog niet zo lang zijn”, die geen loyaliteit aan het land hebben en, geen banden met de bewoners die ze moeten ‘verdedigen’.  Het ging al mis in het Romeinse Rijk waar men te veel vertrouwde op bondgenoten of buitenlandse strijders. Het schrikt en beangstigt je.

Of de ideale manier om een huurlingenleger (Europees leger) te bouwen? Dat is precies waar het om ging bij de afschaffing van de militaire dienstplicht en de systematische verwaarlozing van militair materieel? Daar zit dus meer politieke calculatie achter, want je verwacht op korte of lange termijn opstanden en burgeroorlogachtige toestanden in Duitsland en Europa? Dan zou een huurlingenleger zijn veel effectiever zou zijn en in noodgevallen ook veel strenger optreden dan Duitse dienstplichtige soldaten die nauwelijks op hun eigen bevolking zouden schieten?

[…] Vanwege personeelsgebrek overweegt de Bundeswehr ook de toelating van buitenlanders. “De Bundeswehr zal opgroeien. Hiervoor hebben we gekwalificeerd personeel nodig. We onderzoeken daarom alle mogelijke opties zorgvuldig “, zei een woordvoerster van het federale ministerie van Defensie tegen de” Augsburger Allgemeine “.

Volgens de krant kan SPD-defensie-expert Karl-Heinz Brunner zich op zijn minst voorstellen EU-buitenlanders in het leger op te nemen. Tegelijkertijd waarschuwde hij: “Als burgers van andere staten erbij worden betrokken, zelfs tegen de belofte om een ​​Duits paspoort te krijgen, dreigt de Bundeswehr een soort huurlingenleger te worden.” Voor andere buitenlanders moet de volgorde zijn dat ze eerst Duitse burgers worden – en dan Bundeswehr-soldaat.

Florian Hahn, woordvoerder defensiebeleid van de CSU-parlementsgroep in de Bondsdag, zei tegen de “Augsburger Allgemeine”: “Hier zouden moderne modellen kunnen worden ontwikkeld in het kader van het Europese vrije verkeer. Elke soldaat moet echter een speciale loyaliteitsrelatie worden gegarandeerd. Blijkbaar wordt zelfs gesproken over het aanbieden van een Duits paspoort aan buitenlandse rekruten in ruil voor toetreding tot de Bundeswehr. […] Bron: Die Welt.de/21.7.2018.

Bron:

https://politikstube.com/auch-das-noch-bundeswehr-erwaegt-aus-personalnot-aufnahme-von-auslaendern/

Ook het AD meldt het:

Om buitenlandse kandidaten over de streep te trekken, zou Duitsland overwegen om paspoorten uit te delen aan nieuwe strijdkrachten. De redenering:  wie bereid is voor Duitsland te sneuvelen, heeft ook het staatsburgerschap verdiend. Het idee is wel om de regeling te beperken tot EU-burgers. Als iedereen in ruil voor een dienstverband bij het leger een paspoort krijgt, zou de Duitse strijdmacht een vreemdelingenlegioen worden, is het idee.

En hetzelfde AD meldt dat het Nederlandse leger ook een vreemdelingenlegioen moet worden en dat het Nederlandse leger al lang niet meer voor Nederland vecht maar voor de NWO:

Zandee vindt het niet zo gek gedacht. ,,We laten Poolse mensen ook onze muren stucen en Roemeense tuinmannen onze tuinen doen. Waarom dan niet in het leger?”

Is dat niet vreemd: een soldaat die zijn leven riskeert voor een andere natie? ,,Het moet natuurlijk duidelijk zijn dat de buitenlandse mensen onder de Nederlandse grondwet gaan werken, dat ze de taal spreken, begrijpen wat de doctrine is en wat hun taken zijn. Dat moeten ze onderschrijven. Maar anders dan vroeger vecht het Nederlandse leger al lang niet meer alleen voor koning, vlag en wimpel. In NAVO-, EU- en ook VN-verband zet het leger zich in voor internationale doelen.”

Dat Nederlandse leger heeft weliswaar geen materiaal, maar wel 98 generaals.

De Britten rekruteren al actief mohammedanen, terwijl bekend is dat jihadisten doelbewust het Britse leger infiltreren en het Belgische, en het Nederlandse,en het Duitse, maar gelukkig heeft het Spaanse leger dan weer ‘macho-liedjes‘ afgeschaft en houden Britse ambtenaren van de Joint Equality Diversity and Inclusion-eenheid toezicht op de LHBTG-transgendervriendelijkheid van de NWO-doodseskaders.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Ook dat nog: De Bundeswehr wil buitenlanders rekruteren

 1. Volgens mij lijdt 90% van de Europeanen aan een zonnesteek.

  Like

 2. Duchesne // juli 21, 2018 om 17:24 //

  Feitelijk worden je toekomstige moordenaars met jou geld bewapend door de politici die je buurman met zijn fatsoen heeft gesteund.

  Loyaliteit door geld te geven, hoeveel eeuwen ervaring heeft men met dit soort “handeltjes?”

  Het leger is feitelijk niet meer in staat tot landsverdediging, maar wel tot lokale onderdrukking en het afslachten van boze burgers. Precies daarom gaat men werven bij vreemdelingen: nul loyaliteit tegenover de autochtoon en indien sektelid een heilige taak….

  Je kunt erop wachten om je eigen treintje naar het oosten te zien stoppen, misschien handig om de rails nu al te af te pakken…

  De waanzin begint nu echt vorm te krijgen, voor 2020 is het moorden met de teugels los.

  Like

 3. Yvonne // juli 21, 2018 om 17:41 //

  Roemeense tuinmannen die onze tuinen doen waanzinnige vergelijking
  Die zijn niet getraind om koppen af te hakken,ze kunnen je hoogstens een te dure rekening geven
  Eerst halen ze massaal de vijand binnen om ze erna wapens te geven om de autochtonen een koppie kleiner te maken ,de regeringen kotsen op de Duitse bevolking en de rest van Europa, we moeten en zullen het veld ruimen en waarvoor? Om Europa in1 grote chaos te storten

  Liked by 1 persoon

 4. De totale waanzin heeft in West-Europa toegeslagen.
  Je geeft de vijand toch geen wapens

  Like

 5. Yvonne // juli 21, 2018 om 19:42 //

  Ja Lisa dus wel
  Ze zorgen ook dat ze in de politiek zitten, en zo langzaam aan steeds meer dat straks de hele 2de kamer en burgemeesters uit moslims bestaan

  Like

 6. In Syrië is door het voortijdig einde van het Kalifaat een groot aantal bekwame militairen met werkervaring op straat gekomen. Die kunnen vast wel meteen aan de slag in de Bundeswher.

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // juli 21, 2018 om 21:53 //

  Voor de NWO en onze “leiders’ zijn wij de vijand.

  Like

 8. het einde van de Bundeswehr nadert met rasse schreden.

  Like

 9. Claasje Kater // juli 22, 2018 om 14:53 //

  Duitsers hebben te lang in de zon gezeten, gaan je hersens van koken. Is ongezond.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s