Nieuw

Negen doden bij schietpartijen in Zweden – in één maand

Het was dit jaar niet alleen een hete zomer in Zweden, maar ook een bloedige zomer. Sinds 18 juni zijn er negen mensen doodgeschoten in het land, de meesten in Malmö.

Schietpartijen zijn min of meer een dagelijks evenement geworden in Zweden.

En de afgelopen dertig dagen zijn echt bloedig geweest.

Sinds 18 juni, toen zes mannen buiten een internetcafé in Malmö werden neergeschoten en drie van hen stierven, zijn de dodelijke schietpartijen alleen maar doorgegaan.

Volgens TT zijn er in deze periode in totaal negen mensen omgekomen in het land. Hiervan zijn er zes in Malmö doodgeschoten.

In Malmö heeft de politie drie personen gearresteerd, maar slechts één kon in verband worden gebracht met de dodelijke schietpartij in de stad.

De politie is echter nog steeds van mening dat er voortgang is in de politieonderzoeken.

– Alle onderzoeken zijn met volle kracht aan de gang. In alle gevallen zijn er openbare aanklagers aan het werk en we zien dat er tot nu toe goede vooruitzichten op succes zijn. Naar onze mening zetten we veel resources in om deze zaken op te lossen, zegt Stefan Sintéus, politieambtenaar, tegen TT.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/A2Vz9z/nio-doda-i-skottlossningar–sedan-18-juni

http://www.friatider.se/nio-d-da-i-skjutningar-i-sverige-p-en-m-nad

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s