Nieuw

Marokkaanse politie komt in Parijs op straat patrouilleren om het probleem “migranten-jeugdbendes” op te lossen

by Zeepertje from Breitbart:

Volgens een overeenkomst tussen Frankrijk en Marokko zullen er naar verwachting verschillende Marokkaanse politieagenten naar Parijs worden gestuurd om te helpen omgaan met jonge delinquente migranten.

Een totaal van vier officieren uit het Noord-Afrikaanse land zullen patrouilleren in de wijk Goutte d’Or in Parijs – waar veel migranten op straat wonen – naast hun Franse tegenhangers om de groeiende problemen met geweld, drugs en prostitutie te bestrijden, meldt BFMTV .

Volgens de politie is het aantal misdaden sinds 2017 in de buurt drastisch toegenomen als gevolg van de aanwezigheid van de jonge Marokkanen en de politie had het voorbije jaar 813 arrestaties van migranten in Goutte d’Or verricht.

De Marokkaanse politie zal niet alleen Franse officieren ondersteunen, maar ook proberen migranten te identificeren voor deportatie naar Marokko.

Eerder dit jaar ondertekenden 1.600 inwoners van Goutte d’Or en andere gebieden overbevolkt met migranten een brief waarin ze eisten dat de regering moest optreden om de problemen aan te pakken die veroorzaakt worden door minderjarige migranten.

Een vrouwelijke bewoner had geklaagd over intimidatie door de jonge Marokkanen, en zei dat haar 15-jarige dochter het doelwit was en werd aangevallen door leden van een migrantenbende.

Andere vrouwen in het noorden van de stad hebben vergelijkbare beweringen gedaan over het feit dat ze door migranten worden lastig gevallen, anderen zeggen dat ze bepaalde cafés niet mogen betreden omdat ze vrouwen zijn.

“Dit zijn beledigingen, onophoudelijke reflecties. De sfeer is beangstigend, tot het punt dat we onze reisroute moeten aanpassen, onze kleding. Sommigen stopten zelfs met uitgaan, “zei een lokale bewoonster.

Terwijl de stad Parijs heeft geprobeerd om centra op te zetten om de Marokkanen van de straat te krijgen, ontdekten ze dat maar weinig van hen interesse toonden in deelname aan deze programma’s.

Bron>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 700 ALWAYS up-to-date links…

And some additional “good stuff”

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Marokkaanse politie komt in Parijs op straat patrouilleren om het probleem “migranten-jeugdbendes” op te lossen

 1. Behandel dat vulles dan meteen ook even op de Marokkaanse manier. Misschien dat er dan iets, heel ietsjes maar, verandert??

  Liked by 1 persoon

 2. Wie had dàt nou toch gedacht.
  De mocro-terroristen tonen weinig interesse in programma’s.
  Logisch, ze hebben hun eigen programma’s.
  Bovendien ontvangen ze elke maand hun uitkeringen en hebben ze overal gratis recht op.
  Waarom zou je je dan laten ringeloren door blanke idioten.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // juli 21, 2018 om 17:36 //

  …ofwel, hoe combineer ik een totaal falen met “window dressing” zonder de oorzaak bij eigen beleid te zoeken…..

  In mijn opinie moet de burger met alle middelen de straat terug nemen, want wachtenj maakt het probleem groter en steeds meer onbeheersbaar en overkoombaar.

  Faciliteerders moeten als eerste worden gestopt, zoals je een hoofdkraan van je waterleiding dicht draait als je een lekkage hebt. Maar goed, wachten op een ander om jou problemen op te lossen heeft ook voordelen, je kan het falen tot een oplossing dan ook bij de ander leggen….

  FTW.

  Liked by 1 persoon

 4. De enige oplossing zijn werkkampen om dat tuig van de straat te halen en te houden.
  Maar niemand durft dat idee naar voren te brengen.
  Waarom weet ik ook niet

  Liked by 1 persoon

 5. Hand over hand worden alle instanties in Frankrijk overgenomen door de moslims.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // juli 21, 2018 om 22:10 //

  Lisa, straf nummer 1 voor die luie flikkers, graag wel in militaire boot camp vorm. 0500 uit bed rammen met verfrissende exercise eerste paar uurtjes alvorens de werktaak

  Liked by 1 persoon

 7. Claasje Kater // juli 22, 2018 om 12:29 //

  4 lijkt me erg weinig, maar dat waren de enigen die ze in marokko konden missen. De rest hebben ze zelf broodnodig.

  Liked by 1 persoon

 8. En in die werkkampen ook lijfstraffen, wie niet horen wil moet maar voelen!!
  Ellende volk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s