Nieuw

Italianen eerst! Italië zal de financiële middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

Aangezien 5 miljoen Italianen in armoede leven, heeft de Italiaanse vice-premier, Matteo Salvini, verklaard dat zij zullen bezuinigen op de migrantenfondsen en dat geld voor Italianen zullen gebruiken.

“Ik vind het niet prettig dat we met 5 miljoen Italianen die in armoede leven 5 miljard euro per jaar voor deze migranten moeten uitgeven,” zei hij een paar dagen geleden tijdens een bijeenkomst. “We zullen deze fondsen inkrimpen en gebruiken voor Italianen.

Hij zei verder dat wij met minder belastingen, minder buitenlanders en meer veiligheid opnieuw het mooiste land ter wereld zullen zijn.

Vorige week werd een opiniepeiling vrijgegeven die de partij van Salvini op 31 procent zet, 2 punten voor de VijfSterren beweging. Salvini heeft ook een gunstige goedkeuringsgraad van 56 procent. Een volle zeven punten voor Five Star Leader Luigi Di Maio.

Er wordt gespeculeerd dat de stijging van zijn populariteit, als gevolg van zijn wekelijkse rally’s en foto-ops in de afgelopen maanden, zal resulteren in een nieuwe verkiezing tegen zijn coalitiepartners, de vijf-sterren beweging, die hij waarschijnlijk zou winnen.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Italianen eerst! Italië zal de financiële middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

 1. Terechte beslissing , kan zo niet doorgaan met die migranten , natuurlijk zijn er echte vluchtelingen, maar ook HEEL veel niet

  Like

 2. Heb je het gehoord Mark Rutte,eerst de Nederlanders en dan de fake vluchtelingen en geen € naar Brussel.

  Like

 3. De neus van Pinokkio Rutte wordt steeds langer.
  Wie geloofd die baantjesjager nog?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s