Nieuw

Islamitische lijfwacht Macron opgepakt en ontslagen

Een van de naaste medewerkers van president Macron is opgepakt en ontslagen. Veiligheidsmedewerker Alexandre Benalla deed zich op 1 mei, tijdens een demonstratie, voor als iemand van de mobiele eenheid en werkte onder meer een student met grof geweld tegen de grond. Dat werd gefilmd. Journalisten van de krant Le Monde kwamen erachter dat het niet ging om een ME’er, maar om iemand uit de omgeving van Macron.

Gisteren werd bekend dat Benalla was geschorst vanwege zijn gedrag. Volgens het kantoor van Macron is hij nu ontslagen omdat er “nieuwe feiten” aan het licht zijn gekomen die bij Macron onder de aandacht zijn gebracht. “De president heeft daarom besloten om de ontslagprocedure tegen Benalla te starten”, staat in een verklaring. Daarmee lijkt hij te zijn gezwicht voor de politieke druk.

NOS >>

Wordt Frankrijk een boevenstaat?

De stafchef van het Elysée liet desgevraagd weten dat het inderdaad Benalla was die zo tekeer ging. En ja, hij had toestemming gekregen om op deze dag met de CRS op stap te gaan, maar alleen als waarnemer. Inmiddels is een ontslagprocedure tegen hem begonnen en is hij aangehouden. Het parket van Parijs heeft een onderzoek geopend. Niemand verwacht daar al te veel van, omdat zijn baas Macron heet.

Laat dit even rustig op u inwerken: een lijfwacht die — zoals uit foto’s blijkt — op intieme voet is met de president van Frankrijk, mept blijkbaar voor de lol anoniem demonstranten in elkaar. Of zou hij opdracht hebben gekregen om een handje mee te helpen met het neerslaan van een betoging? Dat zal wel niet, maar men vraagt zich nu toch dingen af. Stel je toch eens voor dat die keurige Macron, of mensen om hem heen, knokploegen afsturen op demonstranten…

Doorbraak >>

MACRON EN CO WILDEN GEWELDDADIG EN ILLEGAAL INCIDENT MET VEILIGHEIDSAGENT IN DE DOOFPOT, NU TOCH ARRESTATIES

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Islamitische lijfwacht Macron opgepakt en ontslagen

 1. Deze lijfwacht wilde gewoon even zijn lusten (Agressie) bot vieren op Franse burgers dat zit bij die afkomst in hun bloed en nu Makron in beeld kwam en het nieuws er mee naar buiten kwam werd het link en werd ontslagen bij die Gigolo van Merkel,maar heeft ondertussen nog NIETS geleverd,behalve dat hij zijn Franse schulden met ONS geld wil aflossen.
  Geef mij De Gaulle maar,dat was een Staatsman,en Makron een Padvinder.

  Liked by 1 persoon

 2. Weg mert deze verrader, gelukkig een goed motief hem eruit te schoppen , La Pen, La Pen !!!

  Like

 3. Een islamitische lijfwacht? Pure provocatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s