Nieuw

In december wordt een mondiaal migratiepact aangenomen: Honderden miljoenen zouden dan naar Europa kunnen gaan

De wereld moet worden getransformeerd in een wereldwijde migratiesamenleving

Als het “Wereldwijd Pact voor Veilige, Ordelijke en Reguliere Migratie” wordt aangenomen door de VN-lidstaten, kunnen wereldwijd economische migranten op gelijke voet gesteld worden met vluchtelingen. Migratie zal dan een mondiaal mensenrecht worden.

Pixabay

Op 10 en 11 december van dit jaar is het zover: Daarna wordt in Marokko eindelijk het “Wereldwijd Pact voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie” aangenomen door de lidstaten van de Verenigde Naties (VN).

Met deze overeenkomst verbinden de lidstaten van de VN zich ertoe vluchtelingen en migranten op voet van gelijkheid te behandelen, ongeacht hun wettelijke status. In de praktijk kan dit betekenen dat zelfs illegale migranten niet worden uitgezet naar hun land van herkomst. Volgens de nieuwe VN-richtlijnen zou dit een schending van de “mensenrechten” kunnen betekenen. Afhankelijk van de juridische interpretatie kunnen zelfs illegale grensoverschrijdingen dan niet langer strafbaar worden gesteld.

Het zogenaamde VN en EU Wereldwijd Pact eist dan van de EU-lidstaten dat zij deze mensenrechten met betrekking tot migratie respecteren. Het gehele VN-migratiebeleid is na ratificatie gebaseerd op mensenrechten.

Dit betekent dat wanneer mensen zich in een “moeilijke” situatie bevinden, ze naar Europa kunnen komen. Volgens de VN zou dit hun mensenrecht zijn. Dit kunnen problemen zijn zoals voedselonzekerheid, armoede of slachtoffers van de “gevolgen van klimaatverandering”. Dit betekent dat economische migranten dan als vluchtelingen worden behandeld.

Deze migrantengroepen vormden al de kerngroep in de Verklaring van New York over het Wereldwijd Pact van september 2016, en veel van deze ideeën werden op 18 april door leden van het Europees Parlement op EU-niveau onderschreven. Dit was ook voorzien in het Dublin IV-voorstel.

In feite is dit een enorm hervestigingsprogramma, omdat de mogelijke repatriëring van vluchtelingen en migranten na de goedkeuring van het Wereldwijd Pact uiterst moeilijk zal worden gemaakt. Want non-uitwijzing zal een fundamentele pijler worden, een beginsel van het mensenrechtenbeleid. In de regel zou er dus alleen nog sprake zijn van “vrijwillige terugkeer”.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/globaler-pakt-zur-migration-wird-im-dezember-verabschiedet-hunderte-millionen-koennten-dann-nach-europa-10075072/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on In december wordt een mondiaal migratiepact aangenomen: Honderden miljoenen zouden dan naar Europa kunnen gaan

 1. Onze regering heeft het voorbereidende werk, achter de rug van het volk, intussen geregeld door de nodige handtekeningen onder het immigratie-verdrag te zetten.

  Het slapende parlement ziet zich voor een voldongen feit geplaatst en zal de komende tijd, zoals gewoonlijk, een mooi staaltje protest-toneel voor de ogen van het onwetende publiek opvoeren.

  Like

 2. Trump heft al de lidmaatschap met de VN opgezegd.

  Like

 3. Duchesne // juli 21, 2018 om 21:51 //

  De definitieve datum voor burgeroorlog is hiermee gezet.

  Like

 4. Het zou allemaal niet zo erg zijn als ze dan echt komen werken en niet hun handje op houden. En het laatste zal wel het geval zijn. Als de economie dan instort zullen de verantwoordelijken er dan niet mee weg komen dat kan ik beloven. Ook dat plan ligt klaar.

  Like

 5. Dit betekent de dodelijke nekslag voor Europa.

  Like

 6. Johan P // juli 22, 2018 om 03:37 //

  Hoezo illegaal de grens over steken is dan niet strafbaar meer? Nou barst lekker, dat is een recept om mensen in het geweer te krijgen om dan maar zelf iedereen met een kleurtje de grens over te meppen.
  En Trump ziet de bui wel hangen en wil er niets mee te maken hebben en zal zich dus voor die tijd wel hebben teruggetrokken, of in ieder geval de opdracht geven niet te ondertekenen.

  Like

 7. Trump en Hongarije hebben niet ondertekend …

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2018 om 10:56 //

  Wat zou zo’n overeenkomst veranderen aan de huidige werkelijkheid ? Illegalen kunnen nu ook slechts zelden worden uitgezet, de ene keer omdat het land van herkomst niet meewerkt de andere keer omdat zogenaamde advocaten het complete systeem van rechtspraak molesteren.Vroeger bestond er nog zoiets als tot ongewenst vreemdeling verklaren en als stateloos de grens overflikkeren maar dat hebben we kennelijk ooit afgeschaft.
  Daarbij wat is nou eigenlijk de werkelijke zeggenschap van de VN ? Het enige is dat politici als kereltje Pechtold zich er straks op gaan beroepen en dat is kwalijk omdat het ze een papieren gelijk geeft.

  Like

 9. Kan me slecht voorstellen dat Japan, Saoedi-Arabië, de Golfstaten, Rusland, Oost-Europa
  massa-immigratie willen.
  Trump doet niet mee en het lijkt me dat de Zuid-Amerikaanse staten ook niet willen meedoen.

  Like

 10. De wereld staat onder controle van de synagoge van satan, dus ook Trump. Sterker nog als er iemand is omgeven door die nep-joden dan is het Trump wel. Doe die oogkleppen toch eens af domme christen-zionisten!

  Like

 11. Het overgrote deel van het huidige christendom – de diverse christelijke stromingen, kerken en sekten – en de islam worden steeds meer bij elkaar geveegd o.l.v. de paus.
  Zij aanbidden uiteindelijk allemaal dezelfde god.

  Het Zionisme heeft niets met het Joodse volk zelf te maken. Evenmin heeft de Europese Unie met het Europese volk te maken.

  Zowel het Zionisme als de Brusselse EU worden als dekmantel gebruikt voor de Deep State, de schimmige Schaduwregering achter de schermen, maar die wel het Europese (wan)beleid bepaalt.

  Like

 12. Von Puffelen // juli 22, 2018 om 15:15 //

  De VN is een werktuig van, door en voor globalisten om te kunnen globaliseren en dat moge inmiddels duidelijk zijn.
  Net als andere globalistische clubjes zoals het WNF en inmiddels ook de NAVO kan bij de VN ook de fik erin.

  Like

 13. Macron, die nu de migranten terugzend naar Spanje en 10 december een pact tekent waardoor deze migranten dus het recht hebben Frankrijk binnen te gaan. Deze migranten moeten dus nog even geduld hebben tot 10 december. Daar komt het op neer. Mijn hemel. pact van de duivels.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. The Marrakesh Pact: an invitation for even more migration from the Third World to the First – Rise Of The Everyman

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s