Nieuw

Britse regering wist in 2002 al over de grootschaligheid van islamitische grooming-bendes

Foto: De personen die schuldig werden bevonden na de operatie Shelter van Northumbria Police voor seksuele uitbuiting van kinderen in Newcastle. Bron: Northumbia Police/PA Wire

Politieke correctheid stelde moslims-bendes in staat om honderden blanke meisjes voor meer dan een decennium te verkrachten.

Een verslaggeving van Alexis Jay onthult een niet-gepubliceerd rapport van het Britse Ministerie van Binnenlandse Zaken uit 2002, waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe de omvang van seksuele uitbuiting van kinderen en grooming activiteiten van een islamistische bende in Rotherham grotendeels werden genegeerd, rapporteert de The Independent.

Het onderzoek van The Independent brengt de “flagrante” mislukkingen aan het licht van de politie en de linkse gemeenteraad, die toekeken hoe meer dan 1500 meisjes en jonge vrouwen tussen 1997 en 2013 seksueel misbruikt werden.

Voor meer dan een decennium werd er geen grootschalig onderzoek verricht en pas alleen toen een rapportage van de Times over de grootschaligheid van de grooming een schandaal veroorzaakte, werd er actie ondernomen.

Uit het verslag blijkt dat het de angst om als racistisch te worden beschouwd was die deze vele meisjes in de handen van grooming bendes liet lijden .

Waarom staan we toe dat politieke correctheid schade toebrengt aan onze vrouwen en kinderen?

Een overlevende van een grooming bende in Rotherham vertelde eerder over het religieuze extremisme dat haar misbruikers inspireerde. Ze werd meer dan 100 keer gemarteld en verkracht; en werd een “witte hoer” en “witte kut” genoemd terwijl ze haar sloegen.

Ze beschrijft de reden waarom blanke en niet-islamitische meisjes het doelwit zijn van islamitische grooming-bendes:

“Moslimmeisjes zijn goed en puur omdat ze zich bescheiden kleden, hun enkels en polsen bedekken en hun haar bedekken. Ze blijven maagden tot het huwelijk. Het zijn onze meisjes.

Blanke meisjes en niet-moslim meisjes zijn slecht omdat ze zich kleden als sletten. Jullie tonen de rondingen van je lichaam (het tonen van de opening tussen je dijen betekent dat je erom vraagt) en daarom ben je immoreel. Witte meisjes slapen met honderden mannen. Jullie de andere meisjes. Je bent waardeloos en je verdient het om te worden groepsverkracht”.

Bron:

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/rotherham-grooming-gangs-inquiry-home-officer-information-2002-failure-a8451926.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Britse regering wist in 2002 al over de grootschaligheid van islamitische grooming-bendes

 1. templars2017 // juli 21, 2018 om 16:59 //

  Ze hebben de ogen toegehouden ,ze hadden er alle reden voor ,waar zouden ze anders hun slachtoffers halen voor hun elitaire misbruik?
  Als de mossels een handel opzet en de elite houd hen de hand boven het hoofd is het voor beide betrokken partijen een win win situatie, de mossels kunnen doen wat ze willen ,en de elite ook tot het aan de oppervlakte komt drijven ,dan wordt alles op eender welke wijze onder het tapijt geveegd.

  Dat de elite geprofiteerd heeft van deze gruwelijkheden mag niet geweten zijn ,iedereen die het durft bewijs te verzamelen zal het bezuren……..

  Like

 2. Dat is ook de reden waarom Tommy Robinson nu in de gevangenis zit, hij berichtte hierover.

  Like

 3. Vertaalfout: ‘modest’ moest worden vertaald met ‘kuis’, het vaak foutief gebruikte woord bescheiden slaat nergens op.

  Liked by 1 persoon

 4. Van mij mag je hoor, maar het is de tweede keer dat je hier reageert, en je dacht laat ik die mensen eens op een ‘cruciale’ vertaalfout wijzen …

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // juli 22, 2018 om 09:02 //

  The Independent is nu niet een gedegen MSM medium.
  Die Tony in dat artikel hoort bij een club pedofielen die momenteel als internet misbruikers wordt onderzocht en veroordeeld, zoals in 2016 de 18 jarige Corie Adams, die onmogelijk op zijn 4 jarige leeftijd actief geweest kon zijn.in Rotherham in 2002, ervoor of erna:
  http://www.rotherham.gov.uk/info/100003/people_and_communities/1159/cse_court_convictions/6

  Hier zijn de onderzoeken uitgevoerd door de federale politie in Rotherham i.v.m. de moslim bendes rond het jaar 2002, die op dezelfde webpagina’s gevonden kunnen worden:
  4 moslims en 2 Engelse vrouwen (clover 1), 9 moslims (clover 2 en 2 plus),6 moslims (Thunder),
  5 moslims plus 1 Engelsman (stovewood).
  http://www.rotherham.gov.uk/info/100003/people_and_communities/1159/cse_court_convictions
  De verhouding is duidelijk: 24 moslims, 1 Engelsman, 2 Engelse vrouwen.

  Daarbij moet niet vergeten worden, zoals ik ergens las, dat een slachtoffer dat door 70 moslims is uitgewoond, klaagde dat er maar 2 van zijn veroordeeld. Het is dus maar het topje van de ijsberg, wat na jaren naar boven komt.

  In deze context moet ook niet vergeten worden dat het Britse bestuur en de Britse ambtenarij ook velen van in de gevangenis zouden moeten rotten wegens totaal wanbeleid, wanprestatie, en criminele nalatigheid.
  Hier lees je dat tegen de lokale politie alleen al 98 criminele onderzoeken liepen i.v.m. nalatigheid. Waarom dan:
  “Jay concluded that police gave no priority to child sexual abuse, regarded many victims with contempt and failed to act on their reports of abuse.”
  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/rotherham-grooming-gangs-inquiry-home-officer-information-2002-failure-a8451926.html

  De moslim fascisten zagen dus hun kans schoon, omdat Britse bestuurders en ambtenaren die arme Britse burger meisjes wellicht nog harder verachtten dan die die moslims dat deden.
  Hoe dan ook, van Hitler hadden ze allemaal een medaille gehad wegens fascistische heldendaden.

  Like

 6. “Hoe dan ook, van Hitler hadden ze allemaal een medaille gehad wegens fascistische heldendaden.”
  ?
  Ik weet niet waar je deze informatie vandaan hebt maar eventuele verkrachtingen door Duitse Wehrmacht soldaten werd door het Duitse krijgsgerecht streng bestraft en kwamen nauwelijks voor, in tegenstelling met die van de Russische troepen en ook (in mindere mate) van de geallieerden.
  Ik vraag me soms af waar de mensen al die nonsens vandaan halen.

  Like

 7. polderboy // juli 22, 2018 om 09:17 //

  Stom van me, de laatste link moet niet naar the independent zijn, maar naar the Guardian over de 98 onderzoeken naar wanbeleid bij de politie in Rotherham:
  https://www.theguardian.com/uk-news/2018/apr/25/rotherham-scandal-watchdog-reveals-98-investigations-into-police

  Like

 8. polderboy // juli 22, 2018 om 09:49 //

  @Rommel 09:10
  Inderdaad is een Duitse soldaat voor verkrachting veroordeeld. Dit omdat hij het Duitse ras ten schande had gemaakt, valt hieronder “Rapes of Poles” te lezen:
  https://en.wikipedia.org/wiki/War_crimes_of_the_Wehrmacht#Guidelines_to_soldiers

  Maar over het algemeen lees je dat verkrachten prima was, zolang het voor de executie van de Polen, Joden en de sub humane rood Joodse Bolsjewieken was. Ook speelde mee dat men de discipline wilde houden, omdat de Duitse ras soldaten een formidabele taak hadden, om het sub humane ras uit te roeien:
  German Army propaganda portrayed the Soviet enemy in the most dehumanized terms, depicting the Red Army as a force of Slavic Untermenschen (sub-humans) and “Asiatic” savages engaging in “barbaric Asiatic fighting methods” commanded by evil Jewish commissars to whom German troops were to grant no mercy.[28]

  De discipline eiste dus dat je geen arme gevoelens mocht gaan koesteren voor vrouwen van de sub humane beesten, zoals je verder kunt lezen.

  Het is niet de “irrelevante” daad van verkrachten, Rommel, waarvoor de medailles door Htler zouden zijn uitgereikt, maar de heldhaftige wijze van verachten van mensen, waavoor moslims zowel als Britse ambtenaren de borst vol was gehangen.
  In de context met je mijn opmerking lezen.

  Like

 9. polderboy // juli 22, 2018 om 09:55 //

  Trouwens: “arme gevoelens” moet zijn “warme gevoelens”, en “in die context met”, dus “in die context moet”. (sorry)

  Like

 10. Ik lees nergens dat het verkrachten van vrouwen door het Oberkommant werd aangemoedigd of hiervoor zelfs medailles uitgedeeld werden. En oorlogsmisdaden werden (en worden nog steeds) door alle naties begaan. Bij de Russen was het verkrachten (van vooral Duitse vrouwen) structureel en werd door Stalin als zijnde geen probleem weggewuifd. Verder neem ik Wikipedia met een hele grote korrel zout. Elke mongool kan daar zijn drol leggen.

  Like

 11. polderboy // juli 22, 2018 om 21:58 //

  Ja, en? Fubar.

  Like

 12. Wachteres // juli 22, 2018 om 22:25 //

  Peter McLoughlin spent years believing the Leftist narrative, namely it was ‘a racist myth’ that organised Muslim groups in Britain and the Netherlands ( grooming gangs ) were luring white schoolgirls into a life of prostitution. But in 2009 he first encountered people who said their children had been groomed like this. These informants had non-white people in their immediate and extended family, and were thus unlikely to be racists. So McLoughlin dug deeper and what he found shocked him: there were mounds of evidence that social workers, police officers, Muslim organisations, journalists and even some Members of Parliament must have known about these grooming gangs for decades, and they had turned a blind-eye to these crimes. He also came across references to incidents where any proof had since vanished. McLoughlin spent several years uncovering everything he could and documenting this scandal before the evidence disappeared. He demonstrates that the true nature of this grooming phenomenon was known about more than 20 years ago.

  Meer info onder de link.

  Liked by 1 persoon

 13. @polderboy // juli 22, 2018 om 21:58

  Sorry, verkeerde video, bedoelde deze, en dan het fragment waar die Duitsers zeggen dat verkrachting strikt verboden was, rond 2:20:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s