Nieuw

Blok maakt excuses aan Failed State Suriname

Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft Suriname zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn „aanstootgevende” uitlatingen over dat land. Die zijn in de voormalige Nederlandse kolonie helemaal verkeerd gevallen.

Blok zette in zijn gewraakte praatje tijdens een bijeenkomst voor Nederlanders die bij internationale organisaties werken Suriname weg als een mislukte staat.

Blok zette in zijn gewraakte praatje tijdens een bijeenkomst voor Nederlanders die bij internationale organisaties werken Suriname weg als een mislukte staat. De aanduiding van ’failed state’ is doorgaans voorbehouden aan landen waar bestuur en rechtsstaat totaal ontbreken, zoals Somalië. Maar Blok schaarde ook Suriname daaronder, omdat de verschillende bevolkingsgroepen er niet goed zouden samenleven.

De Surinaamse regering ontstak in woede en ontbood de Nederlandse zaakgelastigde om haar verontwaardiging over te brengen. Paramaribo noemde de uitlatingen „destabiliserend en denigrerend” en bespeurde zelfs „een mogelijke agenda van herkolonisatie.”

Telegraaf >>

Alsof we die narcostaat terug zouden willen hebben …

De president van Suriname is een cokedealende, coupplegende massamoordenaar. De jaarlijkse economische groei is van 5% negatief in 2012 gedaald naar 11% negatief in 2016. De inflatie was in 2016 gestegen naar 55%. De export komt voor 85% op het conto van olie en goud. De Amerikanen willen er niet eens meer aluminium mijnen en zijn vertrokken. (bron)

Suriname is geen Failed State hoor, it is just another Third World Shithole..

En of Blok ook nog even excuses aan de Aboriginals wil maken want die voelen zich ook in hun taas getast.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Blok maakt excuses aan Failed State Suriname

 1. Yvonne // juli 21, 2018 om 20:17 //

  Ik wil hem ook nog bedanken toen hij over Volkshuisvesting ging de inkomens drempel van 34.000 naar 21.000 euro heeft gemaakt
  Ik wil verhuizen maar ik kom bijna niet meer in aanmerking voor een andere woning, ja een piepklein flatje met 1 slaapkamer nou ik blijf maar zitten waar ik zit we willen tenslotte dat statushouders een mooie woning krijgen ik wacht nog wel 12 jaar extra

  Like

 2. Hee Blok, heb je je excuses aangeboden ? Dat meen je toch niet ?

  Like

 3. Kent U trouwens een minister van Buitenlandse Zaken, die meent wat hij niet zegt of zegt, wat hij niet meent ?

  Ik ken hem in ieder geval niet…….. Tot vandaag.

  Like

 4. laffe achterbakse houding, karakterloze mensen. je kotst er zo een emmer van vol

  Like

 5. En die achterlijke Surinamer op de televisie beweren dat ze vreedzaam zijn. Bouterse heeft natuurlijk nooit zijn tegenstanders laten vermoorden, nepnieuws natuurlijk. En er heeft ook geen burgeroorlog gewoed in de jungle van Suriname. Ook nepnieuws. O ze zijn zo vreedzaam die Coke smokkelaars.

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s